5
comments
Skrevet 18.02.2013 klokka 13:53

Så herlig med vinterferie. Bare tanken på at den akkurat har startet, amazing. Har vært ute i dag, gått ein alldeles så lang tur med søteste skapningen min. I det kalde været. Må si jeg gleder meg en del til sommeren. Haha! Hvem gjør ikke det?

Dagen i dag er vel rett og slett en daffedag! Til dere som ikke har vinterferie, ha en fin dag videre! Til dere som faktisk har vinterferie, nyt dagene! Hva har du gjort så langt i dag? Har du vinterferie, eller er den forbi?

18.02.2013 kl.13:53               Kategori: ukens blogg               5 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 17.02.2013 klokka 21:36


( Klikk på bilder, eller på denne linken )
Ukens blogg ble Thea's blogg, en utrolig fin blogg som jeg er fast leser av. Anbefaler å ta en titt innom! Vurdering av bloggen blir i eget innlegg. Som jeg brå bestemte meg for, blir mye enklere og ikke noe stress. Er snart legge tid på meg forhåpentligvis, er helt utslitt. Har nemlig vært å sett på hund i dag, til slutt ble det en hund til på oss. Heldige! Dermed tar jeg kvelden, ha en fin kveld alle sammen! Hva synes du om ukens blogg? Hva har du gjort i dag? Har du hund? 

17.02.2013 kl.21:36               Kategori: ukens blogg               4 kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits