0
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 18:16

http://tamseen.blogg.no/1361365150_sprsmlsrunde_settes_i.html#comment 

Mail: marthelindberg@gmail.com til dere som vil spørre om spørsmål via mail.

 

22.02.2013 kl.18:16               Kategori: Spørsmålsrunde               Ingen kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 20.02.2013 klokka 13:59


Hei, alle sammen. I dag har virkelig dagen gått fort.  Skal snart fra til kusina min, Martine. Men før jeg pakker og styrer med alt jeg skal ha med. Har det kommet inn noen spørsmål fra enkelte. Både som kommentarer og ikke minst på mail og kontaktet meg via blogg. For å ikke gjøre det så komplisert for meg selv og dere, bestemte jeg meg for å sette i gang en liten spørsmålsrunde igjen. En stund siden jeg har hatt det, eller en ganske så lang stund. Kan ikkehuske sist gang jeg hadde spørsmålsrunden. 

Håper dere som har sendt inn tidligere spørsmål får svar på dem, skal prøve så godt jeg kan å svare på dem. Jeg vurderer og svare på videoblogg dene gangen, noe som jeg har sagt hver eneste gang jeg setter i gang en spørsmålsrunde. Men nå som jeg hsr faktisk lært meg å publisere videoer på YouTube.  Er det større sjanse for at jeg mikser sammen en video med svarene. Er det noe du lurer på? Hva som helst. Grip sjansen i dette innlegget. Er det noe du lurer på? 

20.02.2013 kl.13:59               Kategori: Spørsmålsrunde               4 kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits