0
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 00:25


(Klikk på bildet for å komme til produktet og ikke minst siden) 

Skal du på ut på vennetur? Utlandet, eller hva som helst? Alle tar valget ved å ta med seg et kamera. Ikke bare et mobilkamera, er det en forkrommet fyrstikkeske som kan fotografere motiver med 15 megapiksler samtidig som den laster opp bilder på nettet og sender en kopi til foreksempel din kjærste, mor eller rett og slett en mormor. Det som ingen tenker over og aldri har med seg, er det lure og smarte kamerastativet, den klumpete stangen som er stor som en skipsmast i sammenslått format. Når du så har rukket å pakke ut stativet, har den lille søte fuglen flydd sin vei, og du hadde den største muligheten til å endelig knipse det fantastiske bilde av fuglen som er sjelden å se, men du rakk ikke å ta det betydningsfulle bilde på grunn av du knotet med et kamerastativ. Kommer noen til å tro på deg, at du hadde den vanvittige store sjansen til å knipse bilde av den sjeldne fuglen? No one, ingen kommer til å tro deg...

Men smarte Joby har utviklet dette kamerastativet som den ultimate løsningen. Joby har hentet inspirasjon fra aper og anakondaer, og du kan feste eller slynge kamerastativet ditt rundt hva du vil. Sett det rundt sykkelstyret, lyktestolpen, taklampen, speilet, lianen eller golfkøllen for aldri å gå glipp av en anledning til å ta et fint bilde med god skarphet. Dette kamerastativet kan bruker til alt mulig! Med ledd som kan vris 360 grader har du knapt noen begrensninger, og det robuste materialet holder kameraet på plass. Føttene og leddene er forsterket med gummi for å gi økt stabilitet og grep om underlaget.

Dette kamerastativet høres aktuelt ut for meg, simpelt og greit. Jeg som aldri rekker å sette opp det enorme kamerastativet jeg har, jeg rekker omtrent aldri å ta bilde av det jeg forkuserer på. Da er det allerede for seint. Dette er et kamerastativ som er løsningen. Helt sykt hvor mye kreative løsninger på et problem man kan finne på, har vurdert dette produktet i en lang tid. Bare elsker det, prisen er ikke så høy. Det er verdt pengene sine som forsvinner rett ut i fra lommeboken, 205kr. Du tenker kanskje? 205kr. Ikke mer? Nei, det er ikke mer. Det er en utrolig bra pris for et så meget fint og kreativt produkt. Duger for meg!  

Jeg selv er sponset av CoolStuff. Direkte link her : http://www.coolstuff.no/. En super fin side med masse kule ting. Er innom hver eneste dag, en veldig inspirerende nettside. Jeg er takknemlig og evig glad for at jeg har fått muligheten til å bli sponset av disse. Gleder meg veldig mye fremover! Hva synes du om dette produktet? Hva er din mening? Blir du sponset av CoolStuff? 

22.02.2013 kl.00:25               Kategori: Sponsor               Ingen kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 04.11.2012 klokka 18:55

Er du ute etter sponsor? Er du registert på sponsetblogg.no? Gjør det i dag, tar deg 5 minutter å registerer deg. Når du har tatt deg tiden til å registrere deg må du ha tålmodighet, vente på mail fra sponsetblogg. Der vil det 99% sjanse stå at sponsetblogg har funnet en sponsor som passer til din blogg. Slik som nå, nå har jeg fått en ny sponsor som jeg gleder meg til å følge fremover. Har ikke oppdaget siden før i dag, men må si det er utrolig mange fine produkter, foreksempel dette produktet: 

http://www.coolstuff.no/Gorillapod
 
Dette smarte kamerastativet som kan festes eller slynges rundt det du vil. Fås både til kompaktkamera, videokamera og systemkamera. Alle har med seg et kamera i dag. Er det ikke et mobilkamera, er det en forkrommet fyrstikkeske som kan fotografere ting med 16 megapiksler samtidig som den laster opp bildet på nettet og sender en kopi til en venn. Det man imidlertid aldri har med seg, er kamerastativet, den klumpete trefotingen som er stor som en skipsmast i sammenslått format. Når du så har rukket å pakke ut stativet, har det eksotiske dovendyret i hagen allerede rukket å gå sin vei, og ingen kommer til å tro deg! 


Hvis du vil ta en titt på mange fine produkter, anbefaler jeg deg å ta turen innom http://www.coolstuff.no/. Bli inspirert! Ta kontakt gjennom sponsetblogg for å komme frem til CoolStuff. Lykke til med sponsingen. Det er ikke så vanskelig og komplisert som alle skal ha det til. Blir du sponset? Er du interessert i å bli sponset av CoolStuff?

04.11.2012 kl.18:55               Kategori: Sponsor               Én kommentar                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits