1
comments
Skrevet 13.03.2013 klokka 09:39

Hei, nå sitter jeg på skolen med engelsk bøkene foran meg. Vi fikk utdelt et ark som er skrevet "eksamen i engelsk", som skal forestille en tentamen. Blir utfordrene! Heldigvis har jeg Emilie til selskap, med tanke på at det er valgfritt å stikke hjem etter to timer og forbrede seg hjemme til tentamen. En kjempe digg tanke og tenke på at det er siste engelsk tentamen in my life. Thumb up! Kan vel egentlig inrømme at det er en del kjedelig og sitte her på skolen og bare lese og lese. I hvert fall når man ikke husker noe når man kommer hjem. Venter egentlig bare på at matpausen skal komme. Magen rumler. Har du engelsk tentamen snart?  Beklager dårlig kvalitet på det første bilde.
13.03.2013 kl.09:39               Kategori: Skoleblogging               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 26.02.2013 klokka 10:11
26.02.2013 kl.10:11               Kategori: Skoleblogging               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 03.05.2012 klokka 10:16

.. ingen fin match og være inne i finværet! Må si det er kjedelig og være på skolen når solen skinner ute. Huffamei, når det er helg er det dårlig vær. Når det er skole er det helt herlig vær! Er det mulig? Da sitter man inne og jobber med skole mens solen titter inn i vinduet. Takk gud for at jeg sitter like ved vinduet, good day! Da er det naturfag, Yeey. For det er så morsomt.. Ha en fin dag på skolen / jobb videre! Skinner solen der du bor? 


Glade jenter som bare ELSKER skolen..

03.05.2012 kl.10:16               Kategori: Skoleblogging               3 kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits