4
comments
Skrevet 04.04.2013 klokka 06:58


Gratulerer med 16'års dagen din bestevenn! Håper du får en super dag og en enorm kake. Nam! Kose deg super masse og gled deg til du møter meg på skolen! Super glad i deg, bestevenn. Si gratulerer med dagen? 

04.04.2013 kl.06:58               Kategori: Litt av hvert               4 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 03.04.2013 klokka 22:0503.04.2013 kl.22:05               Kategori: Litt av hvert               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 24.03.2013 klokka 18:53


Søndagskvelden nærmer seg, klar for inspirasjon og nye blogger å lese. Vil du at jeg skal lese din blogg, skriv bloggen din opp i kommentarfeltet. 

24.03.2013 kl.18:53               Kategori: Litt av hvert               3 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 25.02.2013 klokka 11:23

25.02.2013 kl.11:23               Kategori: Litt av hvert               Ingen kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 19:16

Grip sjansen! Vil du at bloggen din skal bli linket, come on. Enklere blir det ikke, skriv bloggadreseen din inn i kommentarfeltet og du vil bli linket med et bilde av deg! Vil du bli linket?

22.02.2013 kl.19:16               Kategori: Litt av hvert               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 12.02.2013 klokka 15:46

Jeg har hatt så utellige mange maskarar, og ikke minst mange forskjellige typer. Hvem er egentlig best, hvem er i det beste laget og hvem har best kvalitet? Det er vel egentlig opp til deg selv, noen maskarar synes du er helt ålreit, mens noen er helt ubrukelige. Foreksempel noen av maskaraene mine, som jeg nå skal skrive mine egne vurderinger til, inkludert med terningskast. Lancome, Hypnose Star. 


Børsten på denne maskaraen, finner ikke bedre. Elsker den trekantete børsten, den gjør det lett å påføre maskaraen og det er enkelt å være presis. Selv på de små hårene som befinner seg innerst i øyekroken. Har alltid hatet de små hårene, alltid. Helt til jeg prøvde denne maskaraen. Helt supert! Maskaraen har et fint og et fyldig volum, noe som gjør det ekstra fint. Den er også utrolig lett å fjerne med vanlig sminkefjerner, null vanskeligheten. Blir ikke svart rundt/over/under øyet etter fjerning. Det eneste negative er at jeg synes den er i det dyreste laget, 285kr. Verdt pengene sine, men ærlig talt. Brukte den bare ved selskap, bursdag og andre fine annledninger. Terningskast: 5


Clinique, High impact extreme mascara

Denne maskaraen er den verste noen gang en kan tenke seg. En stor ulempe ved denne maskaraen er at det kommer altfor mye maskara på gummibørsten. Selv om jeg tørket av, klumpet den seg sammen. De blir riktignok lengre, men jeg synes de ikke ser så "ekte" ut. En fordel med denne maskaraen er at den ikke drysser, og er ganske så lett å fjerne. Men til den høye prisen, forventer jeg så mye bedre enn det den er. 280kr. Too much! Terningskast: 3

L'Oreal Paris, Volume Million Lashes 

Denne er helt super! Den har ingen lukt og er 100% klumpefri. Vippene blir lengre og fyldigere, og ikke minst vippene ser naturlige ut. Den er lett å påføre og drysser ikke av i løpet av dagen/kvelden. Kjempe lett og fjerne. En sole klar favoritt! Det er så klart mange forskjellige typer av denne maskaraen som dere aller fleste vet, like flotte alle sammen. Til 175kr, er toppers pris. Terningskast: 5 Maybelline Volum' Express The Falsies


Hm, det er en "knekk" på stangen på maskaraen. Som er veldig forvirrende for meg, men er vel bare en vane som man blir vant til. Maskaraen har en god konsistens, ikke så tykk i laget. Lett å fjerne med sminkefjerner. En enorm ulempe er at den drysser av i løpet av dagen, svarter som jeg kaller det. Hm, ikkje bra. Prisen er veldig bra, 135kr er ikke verst. Not bad! Terningskast: 4 

Hva synes du om disse maskaraene? Er du uenige eller enig i noen av meningene? 

12.02.2013 kl.15:46               Kategori: Litt av hvert               Én kommentar                Permalenke
3
comments
Skrevet 11.02.2013 klokka 17:07

Skjønnheten er noe alle bryr seg om. Skjønnhet er deg selv, skjønnheten styrer hvordan første inntrykket på en person er. Skjønnheten er alt! Dermed har jeg tenkt til å skrive om noen fine vinterprodukter, siden vinteren ikke har tatt sin ende enda. Serumet 
Temps Majeur concentre d'eclat fra YSL reduserer mørke flekker og gjør at huden ser mer glødende og yngre ut. Et svært dyrt produkt, men mye for pengene. 1430kr. Beskytt huden din på en sikker måte, beskytt ansiktet med Ultra Daily UV Defence fra Kiehl's. Den lette kremen er både Olje- og parfymert. Kr 400. En bra pris til et så godt produkt. Pressed pigments eyeshadow fra MAC gir et kett transparent, sjunrende resultat når den påføres tørr. Påfører du den våt, vil fargen bli mer intens og skinnende. Øyeskyggen kommer i 12 ulike farger og koster 185kr per stk. En fin pris for dette utrolige produktet. 

Har du testet noen av disse fine produktene? Isåfall, hva synes du om resultatet? 

11.02.2013 kl.17:07               Kategori: Litt av hvert               3 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 10.02.2013 klokka 09:15


Hvor viktig er mote for deg? Hvor mange bryr seg egentlig om stilen til andre? Mange går akkurat i det dem vil, og blåser rett og slett hva andre synes. Helt korrekt gjort av dem! Du skal ikke rette deg til noen andre og bli "wannabe". Altså herme etter stilen dems. Det er bare umoderne gjort, helt urespektabelt. Folk må få lov til å gå i det dem ønsker. Noen bruker joggebukser og hettegenser absolutt hele tiden, noen bruker bluser og stramme bukser. Gå i det du føler deg bra i. Ikke rett synet ditt mot andre. 

Mote er det som er moderne og representerer deg som person. Ordet mote brukes særlig om klesmote, men omfatter alle områder der oppfatningene skifter etter kortere eller lengre tid. Det kan gjelde synet på musikk, design, humor, navn eller hva som helst som påvirkes av enkeltindividers eller andres meninger, smak og behag. 

At noe er "in", "moten for tiden" eller "svært populært". Det er trenden i siste liten, man må ikke alltid ha det nye bare fordi andre har det. Men så klart at det er helt toppers å få noe nytt i klesskapet sitt hele tiden. Hva går det utover hvis man bare skal kjøpe og kjøpe hele tiden? Pengebruken. Den synker ned raskere enn du klarer og si 123. Begreper som moderne og umoderne forteller om noe oppleves som nytt, aktuelt og tidsriktig eller ikke. Men hvem bryr seg om det er gamle klær?Who cares. 

Hvor er den beste moten i fra? Hvor kommer alle de fantastiske merkeklærene fra? Trur det er Paris, for dem har vært den ledende motebyen lettere sagt. Der finnes motehus som Christian Dior, Coco Chanel og ikke minst Pierre Balmain. Den norske moteskaperen Per Spook, har også forsøkt og gjøre seg gjeldene i Paris. 

Et økende problem blant oss ungdommer, er det sterke motepresset som sagt. Man skal se ut som kjente superstjerner, ha de samme klærne og være like kule som dem. Det er ikke bare få, det kryr av de. De er så mote "friker" at det ikke er mulig. Særlig oss jenter bulimi og andre spiseforstyrrelser som kan gjøre dem døds syke. Man skal se ut som en fotomodell. Tar sprøyter slik at de skal få flat mage, større pupper og en fin kropp, egen stil er liksom helt ut nå. Selv om vi ungdommer "glemmer" frokost og ofte ikke spiser middag, hvem merker det? Ingen. Bare deg selv, det går utover deg selv. Det værste av alt oppi dette, er at mange kan faktisk bli mobbet for å ikke ha de riktige klærne. At man bli mobbet siden man ikke har de rette klærne kan føre til at noen begynner å stjele for å få nok penger til å kjøpe dyre gensere og bukser. Alt dette er årsaken til et meget stort motepress. 

Selv jeg kjenner MANGE med slike motepress. Det er ikke bra! Det er skremmende og tenke på hvor mange som egentlig vil ha det beste hele tiden, bare for å være kul. Det må vel også være noe positivt med mote? Mange synes de tar seg bedre ut og liker å være i dette kule rampelyset på grunn av de verdifulle klærne. Hva om man rett og slett ikke har råd til å kjøpe dyre merkeklær, blir man "medlem" i den ukule og umoderne mote "gjengen" da? Det er bare teit og sortere å plukke ut de som ikke har peil på mote, og de som har faktisk stor peil på mote. En bukse på Cubus til 200kr er like gjerne god som en Levis bukse til 1000kr. Det som er forskjellen er det lille merket på buksen. Selv jeg synes det er kult å ha merke bukser og gensere. Men jeg har ikke "dilla" på dyre bukser og gensere. Det er supert og ha noen "sosse" klær til overs. Alltid like fint! Dette er jo positivt. Men som sagt, jeg mener at man MÅ ikke har de nyeste og de råeste klærne for å være med i den moteaktige gjengen. Det er ikke slik alle steder, men på de fleste trur jeg. Blir mer og mer! Det største er hos oss jenter, motepresset. Hm, det er ikke alltid like lett og kle seg bra ut når man får kommentarer på det heller? Det er vanskelig med mote, misunner virkelig de som faktisk er tøffe nok til å bare sette på seg noe i farten, mens vi fleste må prøve klær i evigheter. Bare for å dra til butikken! Hello, liksom? Konklusjonen av dette er at man ikke skal rette synet mot andre som har den kule stilen. Kanskje det er deg? Kanskje det ikke er deg, du bør finne din egen stil som folk kan si fine og positive ting om. Ikke kopier! 

Hva synes du om motepress? Har du hatt motepress? Føler du deg vel i stilen din? Er du fornøyd? Har du vært "redd" for å vise hvordan stil du egentlig har? Hva er dine meninger, burde folk få lov til å gå med "umoderne" klær, eller bare de nyeste nyhetene? ( Bildene er blitt redigert, og funnet på google )

10.02.2013 kl.09:15               Kategori: Litt av hvert               Én kommentar                Permalenke
3
comments
Skrevet 16.07.2012 klokka 13:50
Kan vel innrømme at jeg ser meg selv litt i noen av bildene, haha. Det verste av alt er at vi fleste ungdommer kjenner oss igjen!
Kjenner du deg igjen på noen av bildene?


16.07.2012 kl.13:50               Kategori: Litt av hvert               3 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 07.06.2012 klokka 20:37

Hejsann!
Da har jeg tenkt og tenkt. Har hatt konfirmasjon og tatt et lite steg som voksen. Haha, egentlig litt kult og si det! Nejda, er ikke voksen helt enda. Takk gud for det! Men jeg er tilbake, jeg skal kjøpe meg nytt kamera osv. Derfor hadde jeg tenkt til å starte på nytt. Prøve i allefall... sagt det mange ganger nå. Så veit egentlig ikke om jeg klarer å holde det, men det er verdt å ta en sjans igjen. Gidder rett og slett ikke å skrive så veldig mye om dette at jeg er tilbake i blogglivet nå, så runder av her og fikser å mikser litt på bloggen. Så blogger jeg helt som vanlig igjen!

07.06.2012 kl.20:37               Kategori: Litt av hvert               2 kommentarer                Permalenke
12
comments
Skrevet 02.05.2012 klokka 21:20


Trenger inspirasjon fra DIN blogg?

02.05.2012 kl.21:20               Kategori: Litt av hvert               12 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 05.03.2012 klokka 21:16

05.03.2012 kl.21:16               Kategori: Litt av hvert               Én kommentar                Permalenke
12
comments
Skrevet 19.02.2012 klokka 17:14


Hva er bloggen din? 

19.02.2012 kl.17:14               Kategori: Litt av hvert               12 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 13.02.2012 klokka 18:41


Din blogg? 

13.02.2012 kl.18:41               Kategori: Litt av hvert               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 13.02.2012 klokka 18:38

The Police - Every Breath You Take

13.02.2012 kl.18:38               Kategori: Litt av hvert               2 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 11.02.2012 klokka 00:04

LIKE ! ♥

Like or Dislike? 

11.02.2012 kl.00:04               Kategori: Litt av hvert               5 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 08.02.2012 klokka 17:45

Hva skal jeg skrive om? Altså, en artikkel. Men hva?!!!! 
HJELP! 

08.02.2012 kl.17:45               Kategori: Litt av hvert               Én kommentar                Permalenke
10
comments
Skrevet 18.01.2012 klokka 18:40

18.01.2012 kl.18:40               Kategori: Litt av hvert               10 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 18.01.2012 klokka 16:14


Har du noen av disse? 
Hvilke er dine favoritt parfymer?

18.01.2012 kl.16:14               Kategori: Litt av hvert               Én kommentar                Permalenke
4
comments
Skrevet 17.01.2012 klokka 20:31


Kontakt meg på ; Marthelindberg@hotmail.com. Belønninger finner dere ut når jeg bruker headeren! 
Lykke til! Gleder meg til å se alle bidragene!Er du villig til å lage header til meg? 
Vil du ha en premie? 

17.01.2012 kl.20:31               Kategori: Litt av hvert               4 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 17.01.2012 klokka 18:54

Er dette produktet så bra som alle sier? Det er mange som sier man får masse skiller av og bruke selvbruning! Er det sant, som alle sier. Hva skal man tro når folk sier det er et utrolig bra produkt, noen sier det er rett å slett helt forferdelig! Kommer det ann på hva slags merke det er tro? Hjelp meg, jeg trenger virkelig noen råd. Jeg vil bli brun! Vil helst ikke bli brun av solarium, det er virkelig fælt som alle sier. Det kan jeg tru! 

Før jeg skal til utlandet  jeg bli brun. Det er utrolig flaut å dra til et varmt strøk som det er mange brune kropper/folk. Der kommer jeg, helt hvit! Omg, det kan jeg ikke tenke meg. Så trenger virkelig noen bra råd. Vet dere om en nettside der man kan kjøpe selvbrunings - Eller kanskje lese litt om det? Bruker du selvbrunings? 
Hvilke ''type'' anbefaler du? 

17.01.2012 kl.18:54               Kategori: Litt av hvert               3 kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits