4
comments
Skrevet 30.03.2013 klokka 18:25


God påske! Kos dere super masse i kveld med familie og venner!

30.03.2013 kl.18:25               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 29.03.2013 klokka 13:52

Hallo på deg! Muffins er kjempe godt, spesielt stratos muffins. Har mikset 10stk sammen i dag, og dem var super gode. Fikk et lite "kick" og kjempe lyst til å bake muffins, siden valpen som vi var å hentet i går ligger å sover med Lotte (hunden som er min), er det ikke så mye man kan finne på. Kanskje jeg knipser noen bilder etterpå av lille Alexi, så får dere se hvor søt og gossin hun er. Lillebroren min er super glad for å fått seg sin egen hund og Lotte er også mega fornøyd med lekevenninnen sin. 

Dagen i dag er vel ikke så spesiel for meg, gleder meg super masse til i morgen. Da er det påskeegg time, yes! Ellers skal vi få et lite besøk i dag, det er vel egentlig også en av grunnene til av jeg bakte disse vidundelige muffinsene. Kose oss kjempe masse! Det er ganske så fint vær ute i dag, overraskende nok. Siden det er ferie fra skolen, er det som regel overskyet og dårlig vær. Motsatt da det faktisk er skole! Merkelig. Da skal jeg ordne meg, dusje og fikse meg deretter igjen. Ha en strålende dag og kos dere masse i dag. Hva er dine planer for dagen? Har du smakt stratos muffins? 
29.03.2013 kl.13:52               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 27.03.2013 klokka 11:14


27.03.2013 kl.11:14               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 26.03.2013 klokka 22:36


Det sies at det skal bli sol og blå himmel, null skyer. Fant frem solbrillene i dag, helt til jeg kom ut i overskyet og nesten ikke sol. Ble lagt ganske fort bort igjen! Håper på fint vær, solen holder seg på plass og null skyer i morgen. Da er morgen dagen reddet! Skal tilbringe omtrent hele dagen ute, kose meg i solen og rydde litt i hagen for å være ekstra snill jente. Være litt hjelpsom til tider, skader ingenting. Etter en lang dag med jobbing, og ikke minst tiden jeg var med noen venner i stad. Ble til å se en liten film og koste oss super masse, alltid like koselig å se film med venner! Da tar jeg kvelden etter Grey's, ha en fortsatt fin kveld og ikke minst god påske! Natta. Hva har du gjort i dag? Har du funnet frem solbrillene? Hva er dine planer for dagen?

26.03.2013 kl.22:36               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 26.03.2013 klokka 12:03


Ha en fin dag!♥

26.03.2013 kl.12:03               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
7
comments
Skrevet 26.03.2013 klokka 10:10

God morgen til dere som er tidlig oppe!  I dag våknet jeg egentlig ganske tidlig, dermed gadd jeg rett og slett ikke å legge meg til å sove igjen. Kunne jo like godt fikse meg og gjøre meg klar til å hjelpe mamma senere på dagen. Mangler bare å fylle magen min med mat, så har jeg nådd toppen! *Applaus*. 

Sol ute, sol inne. Kan ikke bli bedre, Solen skinner inn i stua, herlig. Kan ikke si den varmen særlig godt. Men solen er her, kan ikke klage da? Neste alternativ er da å sitte ute å nyte solen nå som den endelig er her, passer meget bra siden det er påskeferie. Happy! Kan endelig bruke solbrillene som har vært til pynt på rommet, endeelig. Skal se om jeg rekker å oppdatere/slenge inn et innlegg like før jeg stikker avgårde. Hva skal dere i dag, noen planer for påsken? Er det fint vær der du befinner deg? 26.03.2013 kl.10:10               Kategori: My Days               7 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 25.03.2013 klokka 11:22

God Morgen! Rakk et lite innlegg før jeg drar av gårde. Humøret på topp enda det er mandag. Merkelig nok, kanskje fordi det er påskeferie. Herlig! I dag ble jeg faktisk vekt av meg selv, hadde glemt å stilt vekkeklokken. Sånn kan det gå! Flaks jeg ble vekt av meg selv da, hørt noe så dumt? Ågud, jeg skvatt. Helt random. Har fikset meg og ordnet meg, til og med spist frokost. Jakka på! Sitter nå å venter på at jeg skal bli hentet, dermed bestemte jeg meg for å ta et sjapt innlegg for å oppdatere litt. Ha en fortsatt fin dag, god påske! Har du blitt vekt av deg selv noen gang? Hva skal du i dag? 25.03.2013 kl.11:22               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 23.03.2013 klokka 11:38Hvor viktig er mote for deg? Hvor mange bryr seg egentlig om stilen til andre? Mange går akkurat i det dem vil, og blåser rett og slett hva andre synes. Helt korrekt gjort av dem! Du skal ikke rette deg til noen andre og bli "wannabe". Altså herme etter stilen dems. Det er bare umoderne gjort, helt urespektabelt. Folk må få lov til å gå i det dem ønsker. Noen bruker joggebukser og hettegenser absolutt hele tiden, noen bruker bluser og stramme bukser. Gå i det du føler deg bra i. Ikke rett synet ditt mot andre. 

Mote er det som er moderne og representerer deg som person. Ordet mote brukes særlig om klesmote, men omfatter alle områder der oppfatningene skifter etter kortere eller lengre tid. Det kan gjelde synet på musikk, design, humor, navn eller hva som helst som påvirkes av enkeltindividers eller andres meninger, smak og behag. 

At noe er "in", "moten for tiden" eller "svært populært". Det er trenden i siste liten, man må ikke alltid ha det nye bare fordi andre har det. Men så klart at det er helt toppers å få noe nytt i klesskapet sitt hele tiden. Hva går det utover hvis man bare skal kjøpe og kjøpe hele tiden? Pengebruken. Den synker ned raskere enn du klarer og si 123. Begreper som moderne og umoderne forteller om noe oppleves som nytt, aktuelt og tidsriktig eller ikke. Men hvem bryr seg om det er gamle klær?Who cares. 

Hvor er den beste moten i fra? Hvor kommer alle de fantastiske merkeklærene fra? Trur det er Paris, for dem har vært den ledende motebyen lettere sagt. Der finnes motehus som Christian Dior, Coco Chanel og ikke minst Pierre Balmain. Den norske moteskaperen Per Spook, har også forsøkt og gjøre seg gjeldene i Paris. 

Et økende problem blant oss ungdommer, er det sterke motepresset som sagt. Man skal se ut som kjente superstjerner, ha de samme klærne og være like kule som dem. Det er ikke bare få, det kryr av de. De er så mote "friker" at det ikke er mulig. Særlig oss jenter bulimi og andre spiseforstyrrelser som kan gjøre dem døds syke. Man skal se ut som en fotomodell. Tar sprøyter slik at de skal få flat mage, større pupper og en fin kropp, egen stil er liksom helt ut nå. Selv om vi ungdommer "glemmer" frokost og ofte ikke spiser middag, hvem merker det? Ingen. Bare deg selv, det går utover deg selv. Det værste av alt oppi dette, er at mange kan faktisk bli mobbet for å ikke ha de riktige klærne. At man bli mobbet siden man ikke har de rette klærne kan føre til at noen begynner å stjele for å få nok penger til å kjøpe dyre gensere og bukser. Alt dette er årsaken til et meget stort motepress. 

Selv jeg kjenner MANGE med slike motepress. Det er ikke bra! Det er skremmende og tenke på hvor mange som egentlig vil ha det beste hele tiden, bare for å være kul. Det må vel også være noe positivt med mote? Mange synes de tar seg bedre ut og liker å være i dette kule rampelyset på grunn av de verdifulle klærne. Hva om man rett og slett ikke har råd til å kjøpe dyre merkeklær, blir man "medlem" i den ukule og umoderne mote "gjengen" da? Det er bare teit og sortere å plukke ut de som ikke har peil på mote, og de som har faktisk stor peil på mote. En bukse på Cubus til 200kr er like gjerne god som en Levis bukse til 1000kr. Det som er forskjellen er det lille merket på buksen. Selv jeg synes det er kult å ha merke bukser og gensere. Men jeg har ikke "dilla" på dyre bukser og gensere. Det er supert og ha noen "sosse" klær til overs. Alltid like fint! Dette er jo positivt. Men som sagt, jeg mener at man MÅ ikke har de nyeste og de råeste klærne for å være med i den moteaktige gjengen. Det er ikke slik alle steder, men på de fleste trur jeg. Blir mer og mer! Det største er hos oss jenter, motepresset. Hm, det er ikke alltid like lett og kle seg bra ut når man får kommentarer på det heller? Det er vanskelig med mote, misunner virkelig de som faktisk er tøffe nok til å bare sette på seg noe i farten, mens vi fleste må prøve klær i evigheter. Bare for å dra til butikken! Hello, liksom? Konklusjonen av dette er at man ikke skal rette synet mot andre som har den kule stilen. Kanskje det er deg? Kanskje det ikke er deg, du bør finne din egen stil som folk kan si fine og positive ting om. Ikke kopier! 

Hva synes du om motepress? Har du hatt motepress? Føler du deg vel i stilen din? Er du fornøyd? Har du vært "redd" for å vise hvordan stil du egentlig har? Hva er dine meninger, burde folk få lov til å gå med "umoderne" klær, eller bare de nyeste nyhetene? ( Bildene er blitt redigert, og funnet på google )

23.03.2013 kl.11:38               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 19.03.2013 klokka 20:11

ÅH! Føler meg skikkelig klar for morgen dagen, lurer på hva den bringer. Har en liten anelse, lettere sagt en fin følelse. Har som sagt nynorsk - , sidemåltentamen i morgen. Gleder meg faktisk, av en eller annen grunn. Har aldri gjort det før, kanskje det kommer til å gå bra eller rett og slett den andre veien. Håpe på det beste! 

Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal orke å smårydde rommet, og ta å unne meg 5 minutter til rydding Sitter med joggebukse og en svær hettegenser, herlig. Bedre får det ikke blitt! Ringte Emilie for å småprate litt med hun, til slutt har vi endelig kommet fram til at flybillettene skal bestilles nå snart, herlig følelse. Gleder meg sykt til å dra til utlandet med Emilie, stort! Får ikke sagt hvor mye jeg gleder meg, hotell er vi fortsatt på utkikk etter, forhåpentligvis har vi funnet det perfekte hotellet. Bilder vises senere! Småpraten endte med å avslutte med å planlegge torsdagen som kommer. Torsdag til fredag skal jeg nemlig på besøk til Emilie og sove over. Lenge siden sist. 

Har bestemt meg for å ta kvelden tidlig i dag, dermed er dette det siste innlegget i dag. Hører ikke fra meg før etter skolen, så wish me luck på tentamen. Ha en fortsatt fin kveld! Skal du noe spesielt i morgen eller i uken? 19.03.2013 kl.20:11               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 19.03.2013 klokka 13:10

Et stort smil har plassert seg på meg, kan ikke være mer fornøyd med tentamen. Ble ferdig etter 3 timers arbeid, kan ikke klage da. *Stolt* jente i dag, mangler bare nynorsk tentamen som vi har i morra, og ikke minst matte tentamen. Norsk tentamen som vi hadde i dag, gikk ut på "Løgn og sannhet". Et ganske så interessant tema som alle kan skrive vannvittig mye om, skrev meg helt bort i en stund. Så endte med å fjerne halvparten av stilen, til slutt leverte jeg en artikkel på 5 sider. Hehe, litt mye men det får gå. Teksten som teller forhåpentligvis, takk gud for at jeg fikk til å skrive så mye som jeg gjorde. Bedre å skrive for mye enn for lite, noe som trekker ned hvis man skriver alt for lite. Takk gud! Da er resten av dagen bare "lese, lese, lese" for meg, skal forberede meg ganske så tidlig før matte tentamen nærmer seg, kanskje jeg får et bedre resultat og bedre karakter enn det jeg har fått ellers. Lov å håpe, ha en fortsatt fin dag videre. Har du hatt norsk tentamen? Liker du matte tentamer?  

19.03.2013 kl.13:10               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 18.03.2013 klokka 17:36

Jeg har nå skaffet meg et kjæledyr til, lettere sagt 2 til. Nemlig pinnedyr! Første jeg fikk synet på da jeg gikk inn i dyrebutikken på lørdagen, var pinnedyrene som var i et lite akvarium. Så ekle som dem var, nesten som gigantiske edderkopper. Men dette stoppet ikke meg, jeg elsker dem. Det jeg tenkte var bare "jeg kan vel unne meg 20kr på to stk søte pinnedyr". Dem er veldig småe enda! Har fått plassert alt som skal i buret dems nå. Så alt er klart. Håper dem kommer til å trives der, nye favoritt kjæledyr. Til dere som synes dem er noen ekle skapninger, dem er egentlig ikke det. Dem får ikke gjort deg noe, enn annet å kile dere. Dem er så søte! Allerede blitt glad i dem. Stilige er dem! Til dere som foreksempel jobber og er veldig mye opptatt på fritiden, anbefaler jeg virkelig å skaffe dere pinnedyr. De er null stress! Det eneste dem trenger er et godt forhold og ikke minst gode omgivelser i buret/akvariumet, gi dem mat og ikke minst fjerne barken som ligger bunnen. Hvis ikke, har du et lite problem hvis du ikke ønsker fler søte pinnedyr.. det blir en hel haug av dem hvis du ikke bytter ut barken. Kos! Har du pinnedyr? Vurdert og skaffe det? 18.03.2013 kl.17:36               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 13.03.2013 klokka 15:19

Som dere kanskje vet så var Emilie med meg hjem etter "skolen" i dag. Vi har egentlig gjort mye i løpet av de to timene Emilie har vært her. Samtidig har vi rukket å lest litt til i morgen og blant annet vært ute en tur. Har knipset mange bilder i løpet av den lille tiden, som jeg nå vil dele med dere. Planen videre er å kjøre Emilie ned til bussen, og ta meg en liten tur på butikken for å handle inn til morgen dagen. Thumb down! Bedre kvalitet på bildene, kameraet er blitt fikset. Tok sin tid, endelig done. *GLAD*. Da drar vi til bussen, snakkes senere og ha en strålende dag videre i solen hvis dere er så heldige som har fått den! Hva har du gjort så langt i dag, videre planer for dagen? 
 
13.03.2013 kl.15:19               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 12.03.2013 klokka 20:31

Klar for kvelden, som jeg absolutt ikke har vært. Ble med Emilie hjem etter skolen, koselig. Har fått ordnet masse småting som vi egentlig skulle ha gjort for lenge siden. Proud! Har vært en super dag i dag med sol på skolen, i morgen er det på tide å bruke shorts igjen. Endelig er shorts-sesongen her, ikke akkurat men nesten. Funker med tighst, ikke sant? I morgen er det forberedelses dag til Engelsk tentamen, noe som jeg kan si er ganske så kjedelig men samtidig lærerikt. Slipper å lese så mye hjemme, når vi kan lese på skolen. Bedre blir det ikke! Hva har du gjort i dag?

Ikke verdens beste bilder, men knipset noen i farta!

12.03.2013 kl.20:31               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 24.02.2013 klokka 22:03

Ah, mandager er alltid så kjedelige. Vertfall med tanke på at det er mandagen etter en hel uke med ferie. En fantastisk herlig ferie! Dette blir et ganske så kort innlegg pga skal straks legge meg, døgnrytmen min er helt på "trynet". Så skal bli spennende å se om jeg får meg opp i morgen eller om jeg selv må dra meg ut av sengen. Må opp tidlig i morgen!


I dag har jeg vært på langtur med familien min, koselig. Når vi endelig hadde kommet fram, lå jeg helt utslitt på bakken. Skulle tru jeg hadde løpt maraton. Været har vært mega fantastisk. Dermed gikk jeg og Tine ut i fin været for å knipse noen bilder. Har mikset en alldeles så liten "film" eller video av bildene jeg tok i dag. Videoen kommer i morgen. Resultatet av bildene ble fantastiske, var fint å kunne ta bilder igjen. Skal knipse en del mange bilder før jeg sender kameraet til reperasjon. Klarer meg fint uten blits i en periode forhåpentligvis, funket bra i dag. Da tar jeg natten og skal være utvilt til den første skoledagen etter vinterferien. Tumb up! Er så klar for skolen igjen!.. Nei. Ha en fin dag i morgen, til dere som starter vinterferien i morgen. Kos dere super masse, og dere som skal på skole eller jobb i morgen. Ha en fin dag i morgen! Hva har du gjort i dag? Har du vinterferie, eller har den tatt sin ende? 

Her er det et bilde av mange fler som jeg tok av Tine i dag, en liten smakebit for dere. Har nemlig no picture akkurat nå, så dette passer helt utmerket. Natta! 
Ikke glem spørsmålsrunden, hvis dere lurer på noe eller hva som helst. : http://tamseen.blogg.no/1361365150_sprsmlsrunde_settes_i.html


 

24.02.2013 kl.22:03               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 14:29Et alldeles så lite innlegg på grunn av jeg skal til frisøren og velge ut en farge som jeg skal vurdere, skal nemlig stripe håret forhåpentligvis. Hvis resultatet blir bra. Siden jeg har så lyst hår fra før, går det kanskje ikke. Men håper på at jeg kan ta lyse brune striper, trur du resultatet blir fint? Skal bli spennende og se hva resultatet blir senere. Da er det bare å vente på den spennende dagen.

Etter jeg har vært hos frisøren er planen å dra til jessheim, skal ta en liten titt på en "designbutikk", jeg har letet etter stuff som jeg kan sy på singletter og bukser og blant annet gensere. Dermed har jeg også tenkt til å lage fler innlegg med "How too... ". Som det har kommet inn spørsmål om, så det kommer da senere. Da skal jeg ordne meg og dra ned til frisøren, for å ta noen "tresser" som det het eller noe. Trur det var tresser hun sa. Snakkes senere. Ha en fin dag videre! Hva er dine planer for dagen så langt? 

22.02.2013 kl.14:29               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
3
comments

Yes

Skrevet 20.02.2013 klokka 00:18

Herlig! Det er så herlig å føle den glade "følelsen" inni seg, det er en ubeskrivelig følelse. Men hvorfor føler jeg den? Hm, si det. Jeg aner ikke, enda bedre. Det er bare så herlig! Kunne ønske alle sammen kunne føle denne følelsen hver eneste dag, inkludert meg. Det beste med alt oppi dette, er at verdens beste lillebror kommer å spør meg om jeg ville ha spotify premium. Hvem sier ikke ja til det? Det har jo alltid vært en stas for meg. Åh, herlig! Du verden hvor mye lykke en person kan ha i seg, er virkelig glad. Den følelsen er ikke alltid der! 

Akkurat nå på sekundet ble det planlagt at jeg og Martine skal møtes i morgen, skal bli super koselig. Er en lang stund siden jeg så henne sist, så det skal bli spennende. Kan ikke vente! Men etter en lang dag ute i finværet, skal jeg endelig finne senga med headset(et) plassert. Love music! Nå som jeg endelig har spotify premium, helt lykke! Skal sove godt og dypt med denne "gladheten" min. Håper den varer! God natt vakre mennesker. Har du noen gang hatt en strålende glad følelse inni deg? Hva er dine planer for morgen dagen? Håper virkelig på fin vær i morgen med solen plassert på himmelen og helt skyfritt. GOD NATT!
 Ta en titt innom ukens blogg, anbefales : http://theaisabell.blogg.no/


 

20.02.2013 kl.00:18               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
11
comments
Skrevet 19.02.2013 klokka 11:35

God morgen! Våknet opp med solskinn på rommet, herlig følelse. Venter bare på at snøen skal smelte og forsvinne. Enda bedre! Planen for dagen i dag er fullbooket, skal ut en tur med den vakre skapningen min igjen så klart. Er så koselig å være ute i fin været, da det endelig har ankommet. Så skal jeg faktisk være flink jente i dag å vaske i huset, har fått et lite "kick" til å vaske og rydde. Ha en fin dag videre, nyt fin været hvis dere er så heldige at dere har fått det. Hva skal du i dag? Har fin været ankommet der du bor? 


Ta en titt innom ukens blogg, anbefales : http://theaisabell.blogg.no/
19.02.2013 kl.11:35               Kategori: My Days               11 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 15.02.2013 klokka 14:55

Ah, endelig vinterklar. Er så klar for en lang uke med fri, herlig! Har ingen spesielle planer for vinterferien, blir nok som i fjor å bare slappe av og nyte ferien. Har vært å pilket i dag, som dere fleste vet. Det var utrolig morsomt for å si det rett ut. Jeg og Emilie fikk en fisk, ikke liten! Ørret, som var egentlig ganske stor for oss. Glade var vi! Forventet ikke at dagen skulle bli så bra som den ble. En del kaldt, men surret oss inn i tepper så det holdt. Det var mange elever som valgte å dra på pilkning i stedet for å ake eller gå på skøyter, det tok meg nøyaktig 3 år å forstå. Men takk gud for at dette var den siste aktivitetsdagen på ungdomsskolen, kjenner jeg gleder meg til vgs! Vi fikk knipset mange bilder, morsomt å ha til ettertid. 

Det var deilig å komme seg inn i varmen og legge seg rett ned i sofaen med en te kopp. Herlig! Er iskald på hendene, som vanlig etter en hel dag ute i kulden. Privat praksis starter snart, så da er det vel bare å slenge seg i sofaen og glo på tv'n. Så er det ut i kulden igjen! Proud girl, må jeg si. Brrr. Hva har du gjort på skolen i dag? Hva er dine planer for dagen i dag? Har du vinterferie? 
 

15.02.2013 kl.14:55               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 14.02.2013 klokka 19:13

Hei! Har akkurat kommet hjem, etter handling til skolen i morgen. Aktivitetsdag, YES! Har ikke skjedd noe spesielt på skolen, enn kjedelig gym på skolen er alltid like morsomt, værtfall da man ikke er med på hovedtemaet i gymmen. Styrketrening i stedet for Capture The Flag. Tumb up! Jeg og Emilie var jo dumme nok til å gå for det første alterativet, absolutt det slitsomme arbeidet. Det kjennes at jeg har hatt styrketrening i dag! Synes du styrketrening er slit? 

Blir egentlig litt kos og sitte under et pledd med fullt av klær. Skal nemlig ikke være så mye i aktivitet, har meldt meg på pilkning med venner. Eh, jeg pilke? Dont think so. Superundertøy og marius genser hvis det er et håp om å finne den igjen. Rotehuet som har klart å trylle bort den, er meg. Applaus! Yes da. Skal i allefall ikke bli kald, er no "drit" å bli kald på en aktivitetsdag. Et dryss med bilder vil komme i løpet av morgendagen forhåpentligvis, emilie er proffen tilå knipse bilder. Hun har nemlig den super bra'e iPhonen sin, som er så mye bedre å ta bilder med enn samsung. Skal du noe spesielt på skolen i morgen, hvordan har din dag vært i dag? Ha en fortsatt fin kveld videre!

Beklager upassende bilder til dette innlegget til dere som synes det, har rett og slett ikke noen andre bilder akkurat nå. Fikk knipset noen "tullebilder" fra gymmen, forhåpentligvis passer de bildene til dette innlegget. Det var jo i gymmen, bedre med noen bilder en ikke no. 14.02.2013 kl.19:13               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
1
comments
Skrevet 13.02.2013 klokka 18:45

...dagen har vært? Tja, en del kjedelig og litt morsom. Jeg hadde blant annet engelsk framføring i dag, noe som var stas. Fikk et bra resultat, karakter 4. Stolt! Dagen har gått bort til TV, skolearbeid og ikke minst en alldeles så liten gå tur. Alltid like sunt å ta seg en liten tur ut i kulden. Kan innrømme en ting, gleder meg no sykt til sommeren kommer! 

Engelsk minitalken hadde jeg planlagt å filme, noe som rett og slett ikke gikk. Iphonen til Emilie, det skjedde noe med den uheldigvis. Jeg, Emilie og Matilde hadde nemlig den råeste dansen til minitalken. Skulle gjerne delt den med dere, litt latter skader ikke. Jaja, kommer flere morsomme øyeblikk. Venter nå på at klokken skal passere halv åtte, da er det hotelcæsar time. Har virkelig helt dilla på hotelcæsar, kan ikke fatte det. Det er så kjedelig, men har alltid sett på det. Er rett og slett avhengig. Jeg prøver forresten å finne noen nettsider, som jeg kan få bestille en header. Helt umulig! Da er det bare å prøve å mikse en på egenhånd som forhåpentligvis viser til et bra resultat. Noen som faktisk er villige til å lage en simpel header? Hm, hadde vært strålende. Ha en fortsatt fin kveld videre! Hva har du gjort i dag? Har du noen spesielle planer for kvelden?  

13.02.2013 kl.18:45               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
1
comments
Skrevet 31.01.2013 klokka 11:34

Hei! Var så heldig at jeg fikk tid til å slenge inn et innlegg, har akkurat hatt gym. Har et kvarter på å spise. Har verdens beste mat med på skolen, YOUGHURT! En bra nyhet, Bettina var så snill at hun gadd å filme, så da kan jeg med et stort smil si at det kommer videoblogg, senere. Som dere sikkert vet, skal Emilie være med meg hjem. Da blir det masse bilder og videoblogg. Gleder oss veldig! Dagen så langt på 10min. Not bad! Ha en fortsatt fin dag videre, kos dere i solen til dere som har det. Stikker til gymsalen for å ha enda mer gym, kjedelig. Hva har dere gjort så langt på skolen? 

31.01.2013 kl.11:34               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 04.11.2012 klokka 18:33

Da har det første besøket dratt etter masse kakespising. Koselig med besøk av tante og onkel, pratet super duper masse som man gjør når man er eller har besøk. Så har det andre besøket ankommet, guttaboys! Alltid like koselig. Neste blir å se på rosenborg kamp, er så rbk fan så det dundrer. Som dere sikkert vet allerede er det søndag, søndag er den kjedeligste dagen i hele uken. Det betyr skole i morra, nye muligheter, positivt! Men alt det andre, negativt rett og slett. Da er det taco time, så er det rbk kamp om tre kvarter. Hva er dine planer for dagen?04.11.2012 kl.18:33               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 04.11.2012 klokka 10:44

God morgen! Blir et ganske så kort og enkelt innlegg. Skal på jobb om en halvtime, skal være litt aktiv jente i dag, til kvelden har kommet. Da kommer det nemlig besøk, rosenborg kamp. Må for all del ikke glemme kampen. Slenger inn et innlegg etter jobb, når besøket har kommet. Ellers har jeg ikke noen spesielle planer for dagen, lekser må gjøres innen morgen tidlig. Så da blir det nok arbeid på meg i dag. Da rydder jeg rommet til besøket kommer, så er det jobb neste. Frister virkelig ikke å være ute i dag, det er så kaldt. Brr! Tåke og noen små steder er det snø. Bare tanken på å være på rommet da vinduet står på gap, ekstra brr. Sommeren er herlig! Menmen. Ha en fortsatt fin søndag! Hva er dine planer for i dag? Skal du ha besøk?
04.11.2012 kl.10:44               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 03.11.2012 klokka 23:49

Endelig er kvelden kommet, har ventet på at lørdagskvelden skulle komme. Godis tid! Helt til jeg åpnet kjøkken skuffen å fant godiset frem, jeg orket seriøst ikke å putte noe søtt inn i munnen. Det var bare kvalmt, av en eller annen grunn. Kvelden tar snart sin ende for meg. Vurdere å legge meg om ikke så lenge, jobb i morgen tidlig. På tide å komme seg i seng. Ellers har det vært en utrolig fin dag med både venner og familie, og ikke minst shopping som ble postet et innlegg tidligere i dag. Spist på en kinaresturant, og kost oss super duper masse. Kinamat er virkelig noe som jeg elsker. Beste maten! Kåres på topp blant alle matrettene som finnes. Nå skal jeg legge meg om noen strakser som sagt, skal bli godt å legge seg ned i sengen og slappe av i hele kroppen, og være ladet til i morgen dagen. 

Siden det snart er vinter, har jeg funnet fram de deiligste tøfflene som noen gang en kan tenke seg. Varme, sjukke og pels innvendig, kan bare ikke bli bedre. Joggebukse, og en god og myk singlet. Det er livet. Leve livet på sin måte. Åh, herlig! Mangler bare en kopp te og en bok/blad. Må vel ransake hjernen min grundig for å huske sist gang jeg leste en bok/blad. Hah, det er lenge siden. Da er det leggetid på både store og små. For de som har noen planer i morgen, kanskje tidlig? I såfall legger jeg ut på en måte "kveldens outfit" i dette innlegget, litt rotete innlegg for denne gang. God natt, og ha en fortsatt fin kveld/natt videre, og ikke minst ha en fantastisk fin dag i morgen! Hva har du gjort i dag? Har du noen planer for morgen dagen?

03.11.2012 kl.23:49               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 03.11.2012 klokka 13:27

Har ikke fått blogget før nå, på grunn av har vært på en alldeles liten shopping tur. Kjøpte masse fint som jeg faktisk trengte! Neste shoppingsrunden blir vel julerunden. Handle julegaver til både familie og venner. Alltid like koselig hvert år. Jeg tok turen innom bloggen for å ta en bitte litten oppdatering angående kvelden min, det blir ikke blogging i kveld. I såfall må det bli sent på kvelden. Ellers har jeg hatt en strålende fin dag i dag også, dagene er helt fantastiske. Er vel på grunn av at jeg har startet å blogge igjen. Da stikker jeg straks på jobb, ha en fortsatt fin dag videre og ha en fortreffelig kveld med venner og familie. Hva har du gjort så langt i dag? Har du noen spesiele planer for kvelden? 

03.11.2012 kl.13:27               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 01.11.2012 klokka 15:39

Jeg ransaket hjernen desperat for å komme på når jeg leste en bok, øvde på en prøve osv. Skjerpings! Problemet med å jobbe med skole innleveringer, prøver osv i forlag blir omtrent det samme som å være søppeltømmer og rote rundt i grisebingen om kvelden. En dum sammenligning, men så sant så sant. Jeg er så vidt halveis i skrivingen min, samfunnsfags innlevering. Men jeg kunne vel ikke riktig forestille meg at jeg skulle bruke kort tid på innleveringen som skal leveres innen i morgen kveld. Det er et maretittaktig tema, rik og fattig. Hm, det er vel egentlig et ganske så interresant tema å skrive om. Men samtidig litt kjedelig, men det må gjøres. 

Wow, i dag har dagen gått virkelig fort. Klokken tikker, innleveringstiden går. Må snart gire opp, har en liten anelse om at jeg kanskje blir ferdig. Bare bitte liten anelse! Det er et håp. Med masse motivasjon skal det nok bli en suksess. Bloggen er på riktig spor, riktig skinne igjen. Kan det bli bedre?  Det eneste som kan bli bedre nå er å ligge på sofaen med en kopp te før jeg skal starte på skrivingen. Kanskje kommer det "todays outfit". Kanskje. Det blir spennende og se hvordan bloggdagene blir fremover, kanskje blir det noe skoleblogging også. Mobilblogging for den saks skyld. Så jeg må innrømme at jeg gleder meg masse fremover til å lese blogger, kommentere og få mange hyggelige kommentarer. Hva har du gjort i dag, har du mange innleveringer/prøver/framføringer osv?

01.11.2012 kl.15:39               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
0
comments
Skrevet 31.07.2012 klokka 09:27

God morgen! Digg å tenke på at det bare er 6 dager igjen til Bulgaria, jeg har pakket allerede og er 100% klar. Nå som sommeren har kommet til Norge, skal jeg jo så klart til Bulgaria, men så klart det er varmest i Bulgaria. Planene for dagen i dag er vel for det meste å rydde og kanskje ta seg en liten tur ut. Knipse noen bilder! Da skal jeg ordne meg, ha en fortsatt fin dag videre i dag! Hva er deres planer for dagen i dag?

31.07.2012 kl.09:27               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 26.07.2012 klokka 23:32

Heisann! 
Først og fremst vil jeg si unnskyld for dårlig blogging, eller NO blogging. Har rett og slett ikke hatt tid eller tenkt over at jeg faktisk har en blogg! Nei da, men blogglysten er ikke helt på topp. Jeg har vurdert å slette bloggen, men jeg vet at jeg kommer til å angre i en god stund senere. Derfor blir bloggen ikke slettet! Av og til er blogglysten helt på topp, og helt på bunn. Nok om det. 

Over til overskriften, tusenfryd. Jeg, fetteren min Kristian og kjæresten til fetteren min, Tine (http://tinej.blogg.no/) var på Tusenfryd i går. Må si det var utrolig morsomt å kjøre karuseller igjen, værtfall den nye. Omg, den var både skummel og morsom. Litt av en "match", når den kom opp i luften snurret den og var høøyt opp i luften. Fydæven! Mens Tine satt å så på og lo.. jaja, stolt av meg selv at jeg tørte å ta SpinSpider da! Ehm, jeg kan ikke alle navna på karusellene på tusenfryd, hvem kan vel alle? haha, sikkert alle det. Men jeg er ikke en av dem, jeg husker så vidt gårsdagen. Nei da, men etter en hel dag på tusenfryd dro jeg hjem med både mange minner og mye morro. Du verden og fort dagen gikk, det må gjentas Tine og Kristian. Veit at du leser detta Tine, hehe. Da legger man seg med vondt i halsen. Hater virkelig forskjølelse. Blir en tidlig kveld for denne gang,natta. Har du vært på tusenfryd? Liker du å ta karuseller, eller ikke? 


// Bildene er fra google //

26.07.2012 kl.23:32               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 16.07.2012 klokka 09:14

God morgen. Sinnsykt digg og bli vekt av sola som titter inn i vinduet, himmelen er litt skyfull, men solen er her! Da er planen for i dag og sitte ute på terrassen og slappe av. Finner sikkert på noe i dag, har abre ikke fått planlagt hele dagen, men når det endelig er sol ute må man nyte solen ved å være ute.

Da er det på tide med litt mat på meg, blir en tidlig frokost denne morgnen. JORDBÆR ♥Jaja, frokost er frokost - tidlig er tidlig. Er det ikke det man sier? Ha en fortsatt fin dag videre, hva er dine planer for dagen? Er det sol der du bor?

16.07.2012 kl.09:14               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 14.07.2012 klokka 16:12

Da har man kommet hjem fra en fin fisketur med lillebroren min og pappa. Må si det var morsomt! ehee, jeg fisket ikke.. tok med kameraet og knipset noen bilder. Da var nesten halve dagen gått bort til rydding og fisking, siden det passet litt dårlig for Guro å gå tur. Kan like godt legge ut bildene jeg har tatt i dag, altså det blir et innlegg med "bildedryss". Da åker man til Sverige med mamma. Ha en fortsatt fin dag videre! Hva har du gjort så langt i dag? Har du noen planer for dagen/kvelden?


14.07.2012 kl.16:12               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 14.07.2012 klokka 10:57

God morgen, i dag er det en strålende dag hittil. Solen titter endelig frem, litt blå himmel. Mer kan man ikke forvente av Norge. Det regner ikke, hello? Nyt det sier jeg. Siden det er sol og litt fint vær ute har jeg sjansen til å knipse noen bilder ute til jeg kanskje skal til Sverige med mamma. Først og fremst skal jeg kanskje gå en tur med hunden min, Lotte sammen med venninnen min Guro. Koselig i dette fine været!

Så bilder blir det nok av etterpå, ha en fortsatt strålende dag videre og nyt været hvis dere også er heldige med været i dag. Er det sol der du bor? Hva er dine planer for i dag?14.07.2012 kl.10:57               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 13.07.2012 klokka 09:54

..ehh? Har bare flaks i dag, av en eller annen grunn. Det er jo fredag den 13! Har ikke vært uheldig en eneste gang, men det kommer vel. Har vært på trening, det gikk heldigvis bra. Må jo trene litt i ferien, i stede for å sitte og hive i seg godteri og alt annet usunt. 


Dagen videre er i boks. Skal rydde litt, og kanskje finne på noe med venninnen min. Først og fremst skal jeg svare på spørsmålsrunden, så da kan jeg si med glede at dette er siste sjans til å spørre meg om noe i denne spørsmålsrunden, come on! Svarer nå snart, skal drøye det litt, må nemlig ordne noen småting før jeg svarer. ( http://tamseen.blogg.no/1341871450_sprsmlsrunde.html#comment ) 

( sorry, ingen bilde i dette innlegget pga er på en annen pc ) 


Hva er dine planer for dagen? 
Har du uflaks i dag?  

13.07.2012 kl.09:54               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 03.07.2012 klokka 17:26

Dagen har gått sykt sakte i dag, sto opp klokka 7 av en eller annen grunn. Fikk rett og slett ikke sove! Jeg har vært på trening i dag og gjort litt nytte av meg hjemme i knallværet. Endelig er det sol! Nå starter sommerferien, det er ingen sommereferie ute sol. Savna virkelig den blå'e himmelen altså!

Planene for kvelden er vel å ta seg en tur ut og knipse noen bilder, og kose seg med grillmat senere. Ha en fortsatt fin dag / kveld videre, er det sol der du bor?


03.07.2012 kl.17:26               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 02.07.2012 klokka 19:45

Da har man kommet hjem etter en time med Guro på jafs, utrolig koselig å se henne igjen. Føltes som evigheter! Hehe, bare gått 2uker ellerno? Lenge til skolen starter igjen, digg! Kvelden har kommet, må si jeg gleder meg sykt til kl.24. Skrekkfilm på tv, yeeah. Da åkar men til butikken, heidå. Ha en fin dag videre!Hva har du gjort i dag?
Synes du det er herlig med ferie?

02.07.2012 kl.19:45               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 02.05.2012 klokka 22:13

Sjapt innlegg, jeg skal straks legge meg. Vært en lang dag i dag med en herlig jente, Emilie. Som dere sikkert vet allerede, hvis du leser dette Emilie. Som du garantert gjør. MÅ GJENTAS! På skolen i morgen skjer det egentlig ikke noe spesielt, bare skrive en "argumenterende stil". En del morsomt? Nei. Men ellers er det vanlig skoledag, kanskje rekker jeg og slenge inn et lite innlegg i løpet av skolen. 

En ting som jeg bråkom på nå, det er herlig at jeg har fått tilbake blogglysten min. Takket være dere, så takk skal dere ha for at dere har "pushet" meg opp til toppen igjen. Nå er jeg fullt tilbake igjen, kan ikke love at jeg ikke kommer til å blogge 24/7. Men hvem gjør vel det?


Gammalt bilde, men et bilde kan bety utrolig mye for en person. Dette bilde er i 8.klasse med bestevennen min. Kan si vi har forandret oss utrolig mye..
Så jeg vil si en spesiell takk til Emilie for at hun klarer og leve med meg. Haha, nei da. Men at hun støtter meg i alt, uansett hva det er! Er utrolig glad i deg Emilie. Følte jeg måtte ta med dette i dette innlegget, var helt random. Men synes det rett og slett har vært en perfekt dag i dag, som ingen andre kan forandre. Det rimte faktisk, random. Da venter sengen på meg. Hvis jeg skal klare å stå opp i morgen tidlig, må jeg virkelig legge meg nå. Vil ikke komme forsinket til skolen, haha. Ha en fin kvelde videre, og ha en strålende dag på skolen i morgen. Good night! Hvordan har dagen din vært i dag?

 

02.05.2012 kl.22:13               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 02.05.2012 klokka 17:06


Da har vi endelig kommet hjem, solen skinner. Varmen.. tja, den steker for harde livet. Først og ikke fremst skal vi lage brownies før vi skal gjøre det vi har planlagt, jeg skal rette håret til Emilie, ta noen bilder (outfit kommer senere i dag?) Så skal vi gjøre noen lekser til i morra. Kjedelig er det, men må bli gjort. Sry, hvis bloggingen min og skrivingen min ikke er helt på topp. Men må liksom komme meg litt inn i bloggverden som jeg har skrevet litt om i det nest siste innlegget jeg publiserte. Så jeg beklager så mye! PS; Hvis dere lurer noe angående bloggingen min fremover kan jeg kontaktes på melding på blogg eller eventuelt mail. marthelindberg@gmail.com. Da er det kaketime for meg og Emilie. Ha en fortsatt fin dag videre! Liker du Brownies?

02.05.2012 kl.17:06               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 01.05.2012 klokka 20:33

Hejsann! 
Da er jeg 100% tilbake i blogglivet. Kan vel si at blogglysten har vært på bunnen i det siste, endelig er den på toppen igjen. Vet ikke om hva jeg har bestemt meg for enda, altså hvilket "tema" jeg skal blogge om. Blir vel hverdagen, foto og litt mote som vanlig. Jeg har vel rett og slett glemt helt av hvordan man blogger, ikke teit ment eller noe. Men det og komme inn i blogglivet igjen, det er vanskelig har jeg funnet ut. Skrivespråket, bildene og skrive om hverdagen min igjen. Hm, det skal vel bli interessant. Fått tilbake blogglysten, blitt mer inspirert. Hva mer kan jeg få tilbake? 

Det jeg har "planlagt" er vel å starte å blogge i morgen. Ny uke er det også, har litt tid til overs. Men husk, skole er viktigst. Har jeg ikke tid til å blogge, har jeg ikke tid. Rett og slett! Skal prøve så godt å trenge inn bloggtiden min inn i hverdagen så godt jeg kan. Det første jeg i allefall vet så langt, er at jeg SKAL bytte til et design som jeg virkelig liker og skal ha i en lang stund fremover. Det er bare det å finne den rette og fantastiske designet som passer til det jeg blogger om, og hvordan utseende er. Wish me luck! Hva synes du om at jeg skal starte og blogge fast igjen, leser du bloggen min?


Random bilde.. Ehee, en deeel!

01.05.2012 kl.20:33               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 29.04.2012 klokka 15:59
Åh, så herlig med sommerfølelse igjen! Vært ute omtrent i hele dag og slappet av og tatt en del mange bilder. Deilig! Da er det bare å nyte den fantastiske solen ute i dag til bursdagsfeiringen starter, bursdags outfit kommer kanskje senere i dag. Ha en fortsatt fin dag videre i solen. Har du sommerfølelsen enda?

29.04.2012 kl.15:59               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
1
comments
Skrevet 28.04.2012 klokka 14:46


Ehe, ja. Veldig fine bilder kan man si, trenger vel egentlig å si så veldig mye. Da bare prater jeg meg bort, så dagen så langt har vært.. tja, helt fantastisk. Vasket huset og fått besøk. Kan det bli bedre? Da er det vel å ta seg en tur ut i finværet og ta noen bilder til headeren jeg holder på med. Ha en fortsatt fin dag videre! Hva har du gjort så langt i dag, har du planer for kvelden? 

28.04.2012 kl.14:46               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
5
comments
Skrevet 26.02.2012 klokka 11:40

God morgen! 
I dag er hovedtema "photo". Mine planer for dagen er å ta mange bilder og dele dem med dere. Kanskje Tine kommer en liten tur i dag, så blir nok noen bilder fra den "lille turen" også. Gled dere til bildene kommer! Så skal jeg kåre dagens blogg. Et innlegg kommer litt senere på dagen, først og fremst må jeg ordne meg og spise frokost. Ha en fortsatt strålende dag videre! Hva er dine planer for dagen? 


Et herlig vær med en strålende varm sol!

26.02.2012 kl.11:40               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 24.02.2012 klokka 20:06

Hejsann! 
For det første er det utrolig mange bilder jeg legger ut i dette innlegget, derfor blir det lite tekst. Bildene forteller alt det jeg har gjort i dag, men det er en ting som dere ikke kommer til å få vite av bildene. Maren kom en liten tur til meg i dag, utrolig koselig. Jeg og maren gikk oss en liten tur for å prate og nyte det fine, friske været helt til det ble mørkt. Så kom kjærsten til Maren da, fun! Jeg hadde kameraet som bestevenn, da er jeg ikke så "loner". Ble en del bilder av dem, dere får se noen av dem.

Resultatet av dagen i dag har vært helt fantastisk. En jente med full av glede kan man si, da er det bare å vente på at pizza'en er ferdig så er det tv-titting på høyt nivå. The Voice♥ Har ventet en hel uke! Endelig, er dagen her. Orker rett og slett ikke å legge ut alle sammen. Tar evigheter. Jeg som har bare sååå god tålmodighet..Ha en fortsatt fin fredags kveld videre! Hva har du gjort i dag, ser du på The Voice?
24.02.2012 kl.20:06               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
10
comments
Skrevet 24.02.2012 klokka 12:03

God morgen! 
Endelig er det fredag, fredag betyr kose kveld med familien og venner. Planen for dagen videre er å trene, kjedelig men må gjøres! Tenker jeg knipser noen bilder i dag siden det er så fint vær ute. Solen kinner inn i vinduet og roper på at vi skal komme ut i det fine været. Gleder meg veldig til sommeren kan man si. Gå i shorts og singlet, digg! Ellers er det bare en avslappingsdag. Ha en fin dag videre, hva er dine planer for i dag?

Vil du bli årets blogger, nå har du sjansen ved å klikke herhttp://tamseen.blogg.no/1330015481_vil_du_bli_rets_blogg.html#comment 


24.02.2012 kl.12:03               Kategori: My Days               10 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 20.02.2012 klokka 09:08

God morgen! 
I dag ble jeg vekt av meg selv, hørt noe så dumt? Gud, å jeg plutselig skvatt.. husker ikke av hva! Bare brå våknet.. Da sitter jeg her da, og hører på OneDirection. Elsk! For jeg har nemlig bad day, det er ikke fint vær ute. Planene for dagen i dag var at jeg skulle ut å ta bilder. Selfølgelig måtte det være dårlig vær og min bad day. Hva vil skje i dag da mon tro? Det er ikke lett å si når det gjelder meg, jeg har alltid uflaks. Enten tryner jeg, eller så blir jeg syk elns. Uhell ligger i navnet mitt - Marthe = Uhell. Nejda, sant at jeg er veldig uheldig med mange småting. Det som er rart er at "Fredag den.13" er lykkedagen min! Det er rart å tenke på det, andre gruer seg til Fredag den.13, mens jeg gleder meg. Haha, merkelig! 

Maten roper, magen rumler. Åh, den følelsen av og ikke gidde å stå opp og ordne seg, spise og gå ut. En kjei følelse, men jeg kan si en ting. Gled dere til etterpå, hvis du liker blogger med inspirasjon. Til trøst, skal jeg ha masse inspirasjon på bloggen senere i dag. Til dere som har sendt meg mail å spurt meg om jeg kan ha inspirasjon, outfit, videoblogg, 365 days osv. Da har ønsket deres blitt oppfylt, det kommer på bloggen! 365 days, skal jeg fortsatt tenke litt på, glemmer dagene av og til. Da blir alt bare surr i hodet mitt hvem day jeg er på osv.. Vi får se. Ha en fortsatt fin mandag senere, til dere som har vinterferie. Nyt den første dagen i ferien og vær usunn!

Brr, kladt ute. Overskyet, off.. Hater disse dagene med dårlig vær, kaldt. Mye bedre å ha sommer hele året!Hva er dine planer for dagen?
Har du bad day i dag?
Har du lykkedager på Fredag.13?

20.02.2012 kl.09:08               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 19.02.2012 klokka 23:59

.... Den er virkelig kjei! Jeg har utrolig lyst til å blogge, sove rytmen min er helt på blåbærtur. Blogglysten min er helt på topp, problemet er bare det at jeg ikke vet hva jeg skal blogge om. Jeg på en idee for en stund siden, jeg kan fortelle litt om morgen dagen. Mine planer for dagen i morgen er egentlig bare å nyte den første dagen i vinterferien, ta bilder og være ute i solen. Endelig har solen kommet tilbake. Yeeh, glad på høyt nivå! Tenkte å ta en liten tur ut og ta noen bilder. Bilder, bilder, bilder på hjernen. Kameraet er med over alt, uansett hvor jeg er. 

Inspirasjon skal det komme litt av i morgen, kanskje en video og dagens antrekk. Vi får se hva jeg rekker, har en del å gjøre i morgen. Nok om det, jeg ser også at statestikken min har øket noe sinnsykt høyt! Veldig happy her jeg sitter, endelig har jeg fått opp statestikken min igjen, leser du bloggen min? Er veldig spennede å høre hvem som virkelig leser bloggen min, og tar seg tid til å lese bloggen min. Spesielt til dere som kommenterer så fine og koselige kommentarer. Setter jeg veldig stor pris på, blir så utrolig glad! Får å få opp stemningen i dette innlegget, så legger jeg ut to av bildene Martine, kusinen min tok i stad. Det ene bilde er litt sånn bob-bob. Det andre er jo bare helt på jordet! haha, kos dere i morgen.
Hva er dine planer for dagen i morgen? 
Har du noen gangen den samme følelsen?

19.02.2012 kl.23:59               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 18.02.2012 klokka 22:47

.....Jah, helt enig! Har akuratt kommet hjem i fra Tante og Onkel. Kusinen min kom etter oss, veldig koselig. Hun skal da sove er i natt, eller sova og sova! Blir nok våken hele natten, tenker jeg. Bombe, at jeg snur døgnet i vinterferien. Enda det bare er helg, har ikke startet enda. Yeeah, dette skal bli spennende. 

Film og godis passer fint sammen, blir nok å se en skrekk film. *Kremt*, er ikke den personen som liker skrekkfilmer for å si det sånn. Hah, menmen.. det merker jeg! Hukommelsen min var egentlig veldig bra i dag, husket faktisk på kameraet. Klipset noen bilder, eller noen og noen. En del! Legger ut bare noen, for noen ble fucka. Ha en fortsatt fin lørdags kveld, nyt lørdagen med godis og vær usunn!Hva er har du gjort i dag? 
Hva er fine planer for dagen i morgen? 

18.02.2012 kl.22:47               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
3
comments
Skrevet 18.02.2012 klokka 11:07Canon EOS 1000D | Breakfast Liker du makaroni? 
Har du også en herlig frokost i dag? 

18.02.2012 kl.11:07               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 17.02.2012 klokka 15:10

Hejsann!
Da er ferien her, noe som vi alle har ventet lenge på. Skal bli herlig og snu om døgnet, spise usunt, drikke usunt. Med drikke mener jeg da cola og masse diverse brus. Masse godteri og være skikkelig usunn. Det blir det forandringer på i kveld, for jeg skal nemlig på bursdag til min bestevenninne, Celine. Hun blir 15 år! Gud, og tiden flyr. Kamera er med på bursdagen denne gangen, den super duper gode hukommelsen min skal klare å huske på kameraet! 

Må si det er utrolig fint vær ute i dag også, sol og blå himmel. Egentlig hvis jeg tenker meg om, så er solen ganske så irriterende, men når solen ikke er her vil vi ha den her! Irritasjonsmoment på høyt nivå. Haha! Da er det bare å spise og gjøre seg klar for bursdags party. Forresten, har noen små innlegg på lur som jeg ikke har fått postet enda. Kommer senere i dag, tenker jeg. Hvis jeg rekker. Ha en fin dag videre!  


Canon EOS 1000D | SolenHva er dine planer for dagen? 
Har du vinterferie? 

17.02.2012 kl.15:10               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
4
comments
Skrevet 12.02.2012 klokka 20:09

Hejsann! 
For det første, det ble ikke noe blogging på meg i går kveld pga jeg var å spiste med min venninne, Maren. Selfølgelig glemte smarte meg kameraet når vi skulle dra å spise god mat på en kinaresturant(?). Til slutt ble det til at jeg ble med henne hjem for å se på film. Koselig var det, da klarte jeg faktisk å huske på kameraet, men ikke pc'n. Derfor ikke noe blogging på kvelden i går. 

Hvilken film vi skulle se ble en liten diskusjon, helt til vi fant ut av KingKong gikk på tv.. haha! 
Morsomt å finne en film vi skulle se på, tok lang tid. Så fant vi ut at KingKong gikk på tv, Æid. Hva gjorde du i går kveld? 
Har du sett KingKong? 

12.02.2012 kl.20:09               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 10.02.2012 klokka 16:46

Hejsann, god helg!
Da har fredagen kommet, skolefri.. kjedelig! eh, haha. I mitt hode har jeg startet helgen med en liten sjokolade som jeg bare elsker! Planen videre for dagen er å nyte fredagskvelden og kose meg med familien. Pluss jeg skal fortsette litt på et design til min bestevenninne. Bloggen hennes er www.habberstad.blogg.no! Yeeah, den er kul. Verdt å ta seg en liten tur innom bloggen hennes. Hun er nybegynner og håper dere kommer til å følge bloggen hennes, det gjør i alle fall jeg. Meget fornøyd med bloggen hennes! Ha en fortsatt fin fredags kveld videre : ) 
En fin start på helga, mm!
Hva er dine planer for kvelden?
Liker du sjokolade?

10.02.2012 kl.16:46               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 05.02.2012 klokka 16:40
Da er det på tide og nyte den siste fridagen før skolen starter. Elsker muffins når jeg ser på tv.. herlig! Pleier alltid og kose oss med noe på søndags aften. Alltid koselig. Hva gjør du og din familie på søndager? 
Liker du muffins?

05.02.2012 kl.16:40               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 05.02.2012 klokka 10:09

God morgen!
Lekser, lekser, lekser. Skal gjøre ferdig nynorsk stil, og pugge til prøve. Yuhu, det er såå morsomt. Blir vel kanskje litt kjedelig å sitte med lekser i hele dag, så tar meg kanskje en liten tur ut for å ta litt bilder. 26 kuldegrader? Gud, så kaldt! Det har snødd i natt, da er det som oftest veldig koselig og ta bilder av den fine, hvite snøen. Ha en fortsatt fin søndag videre!


Canon EOS 1000DHva er dine planer for dagen? 
Savner du sommeren?

05.02.2012 kl.10:09               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 04.02.2012 klokka 21:17

En usunn lørdag, må vel være lov en gang? 
Kos med familie & mobilen på en fantastisk lørdag. Mobilen er alltid med! Ha en fortsatt fin lørdagskveld!Hva gjør du på denne lørdagen?
Hva synes du/dere om det nye designet? 

04.02.2012 kl.21:17               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 29.01.2012 klokka 13:00

I dag har jeg endelig tid til å gå en liten tur og ta mange bilder! 
Deler bildene med dere senere på dagen. Har litt å gjøre før jeg skal ut i naturen. Lekser må gjøres, dyr må stelles. Alltid koselig. Ha en fortsatt fin søndag videre!
Herlig dag å spasere en tur!


Hva er dine planer for dagen?
Gleder du/dere deg til å se bildene? 

29.01.2012 kl.13:00               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 24.01.2012 klokka 19:01Random overskrift, lett! Funker bra å øve til framføring når guro sitter på facebook og jeg blogger! haha, øving på høyt nivå kan man si. Vi skal skrive om 1 maleri som skal vare i 7min eller no. Detta går bra.. har bare kommet 1 side langt. Haha, veldig langt! Noen tips til hvordan vi kan jobbe raskere? Bortsett fra å legge fra oss pc'n. Haha! Hvordan øver dere til en framføring? 
Samarbeider du med noen av vennene dine? 

24.01.2012 kl.19:01               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
6
comments
Skrevet 22.01.2012 klokka 14:51

Beklager alt rotet på bloggen, alt er bare helt galt. Sidemenyen er blitt borte osv.. driver å lager et nytt design som jeg kommer til å bruke en stund. Først å fremst skal jeg lage et design til en jente som har spurt meg om. Så legger jeg ut det slik at andre kan forsyne seg med det. Bestemt meg for at jeg skal starte å lage gratis design, endelig har jeg skjønt HTML-kodene. Takket være tips og fine råd! Designet kommer ca om noen dager. Overlever det, blir litt irritert over at designet jeg har nå er ødelagt.. menmen, sånn kan det gå. Da stikker jeg i bursdag, ha en fin dag videre!Canon EOS 1000D - Sry, er på mamma sin pc.. derfor et arkivbilde!


Hva er dine planer for dagen?
Gleder du deg til at gratis designet er ferdig?

22.01.2012 kl.14:51               Kategori: My Days               6 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 20.01.2012 klokka 18:03

Hejsann! 
Jeg hadde gledet meg så mye til å dra hjem etter skolen i dag. Måtte selfølgelig være med pappa til butikken. Det var utrolig kjedelig! Jeg gikk ned til bestemor, som bor noen meter unna. Enkelt å ha noen som bor i nærheten. Jeg ble med bestemor til Kongsvinger som er ca.20min unna her. Koselig var det. Da er det bare å gjøre det jeg gledet meg til etter skolen i dag. Det er nemlig å ta bilder av en spesiell gjenstand, kan ikke akuratt kalle det en gjenstand. Det merker dere etterpå. Så'e.. da er det bare å slappe av resten av kvelden og kose meg med familien, ha en fin fredagskveld!  

Hva har du gjort i dag?
Hva er dine planer for kvelden? 

20.01.2012 kl.18:03               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
13
comments
Skrevet 22.11.2011 klokka 22:19

Helloisen!
I morra har jeg tentamen i engelsk. Gud, som jeg gruer meg! Kommer til å gå dårlig, jeg får håpe på det beste. Leser og leser, starter snart å bli kjei av alt som heter skole. Mangler bare noen gode år på skolen igjen. Ready! "Blir dårlig blogging på meg i morgen, pga skal på konfiramsjonsmøte kl.14.10 - 15.45. Lenge nok, det er jo verdt tiden sin. Har det utrolig koselig og morsomt. Sitter å ler og ler. 

Må bare ta en pause fra ell lesingen og kose meg litt også, grey's! Elsker det programmet. Da skal jeg fortsette og se på Grey's. Snakkes senere! Ser du også på det programmet? Ha en fin kveld videre og en fin dag på skolen / Jobb i morgen. God natt! :)

 Har du tentamen i morgen?
Ønske meg lykke til? 
 

22.11.2011 kl.22:19               Kategori: My Days               13 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 22.11.2011 klokka 15:52

Hejsann!
Gratulerer med dagen, mamma ♥ Min mor har bursdag i dag som dere sikkert har merket. Jeg elsker bursdager.  Kaker og masse godis. Herlig! Gleder meg veldig til vi få besøk, skal kose oss kjempemasse! Det er min dag i dag, hehe. 
Ellers går dagen til lesing og øving til engelsk tentamen som er i morgen. Gud, som jeg gruer meg! Kommer til å få en dårlig karakter, som vanlig. Hater rett å slett engelsk, det er ikke min sterke side. Da skal jeg overraske mamma når hun kommer inn i huset, da skal det være ryddig! Flink jente er jeg, hahah! Ha en fortsatt fin dag videre :) 


//GoogleBilde//Hva er dine planer for dagen videre?
Gratulere mamma med dagen?


22.11.2011 kl.15:52               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 21.11.2011 klokka 20:34

Halloisen!
Jeg og lillebroren min, Vegard har vært så flinke å ryddet kjelleren. Haha, bare et rom da. Heldigvis! Brukte minst 2t på det rommet, det så ikke ut. Selvfølgelig tenkte jeg ikke på å ta "før" bilder. Har tatt bilder av resultatet. Ble utrolig fornøyd. Takker lillebroren min for all hjelp jeg fikk! 

Jeg har ryddet dette rommet fordi kaninen min skal ha kaninunger. Ungene kommer ca. 14.desember eller. Eller meg no sick! De er jo så søte små da. Utrolig herlige! Derfor har jeg ordnet sted og godt og varmt sted til kaninen min, Leah som skal ha kaninunger. Det er så koselig med julepynt og lys. Lukter for en gang skyld litt grønnsåpe. Lukter rett å slett kjempe godt! Da er det bare å vente spent til kaninungene kommer til verden. 
 

Se så koselig da, er utrolig fornøyd med all ryddinga. Blomster og diverse ting. Herlig! ♥Har du vært fornøyd med noe du har jobbet hardt med?
Hvordan synes du det ble?
Har du hatt en kanin som skal ha kaninunger?
 

21.11.2011 kl.20:34               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 20.11.2011 klokka 22:18

Ny skoledag i morgen, nye muligheter. Har nemlig framføring i morgen, grugleder meg. Håper på en bra karakter! Har jobbet så mye. Blir skuffa hvis jeg får en 3'er. Vente å se hva det blir. Er forferdelig sliten og trøtt nå, på tide og ta seg litt kveldsmat og legge seg. Ha en fin kveld videre, og ha en fin dag i morgen på skole / Jobb. god natt!


Taco til frokost > Skinkestek og poteter til middag > Taco til kveldsmat ♥ Sunn må jeg si!


Elsker du taco like mye som meg?
Har dere ofte framføringer på skolen / jobb? Ikke glem å melde deg på "Ukas blogg" Meld dere på her: http://tamseen.blogg.no/1321821747_vil_du_bli_ukas_blogg.html#comment


20.11.2011 kl.22:18               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 20.11.2011 klokka 11:12

God morgen, alle sammen! 
I dag skal jeg ha verdens beste frokost, nemlig taco. Usunn? Eh, ja. Må være usunn litt også. Dagen min i dag har jeg tenk litt å prate om.. først vil jeg si at jeg hadde skrevet et så langt innlegg! Så klarte jeg å krysse ut alt. Aner ikke hvordan jeg klarte det men. gjort er gjort. Får og være ærlig, så gidder jeg ikke å skrive alt jeg hadde skrevet.. det var utrolig mye! 

Dagen min i dag er som følger, jobbe med framføring > Vaske og rydde > ut i naturen og ta bilder, som jeg nevnte litt i det nest siste innlegget. Det er bare så utrolig koselig å ta bilder av naturen, det er noe jeg elsker! Hva er dine planer for dagen i dag? Siden jeg hadde skrevet et så langt innlegg, er jeg sliten i fingrene. Hahe, da får jeg spise verdens beste frokost. Magen rumler, på tide å mate den litt. Ha en fin dag videre! 

Liker du taco?
Hva er dine planer for dagen?
 

20.11.2011 kl.11:12               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 20.11.2011 klokka 00:16

Hejsann!
Føler meg som en elendig blogger for tiden. Blogginga mi er null interesse å lese sikkert. Jeg lovte at jeg skulle bli bedre blogger, men har jeg det? Neej, det synes ikke jeg. Jeg har mistet ca.100 lesere på en uke, hvis ikke fler! Jeg har blogglyst om dagen, aner liksom ikke hva jeg skal blogge om lenger. Alt er som ingenting.. Alt er bare helt dødt. Har så lyst til å blogge om alt på en gang. Derfor har jeg sittet og tenkt på at jeg kanskje skal starte med noe nytt. Ukesopptadering, eller hvordan det skrives. For da for jeg ramset opp alt som har skjedd i uken. 

Fra og med på Fredag som kommer skal jeg bli en bedre blogger, håper jeg. Det er veldig mye som skjer nå, skole og lekser. Møter og venner. Må ha litt tid til det også. Det kommer til å bli lange innlegg, interessange(?) innlegg på bloggen min fra og med på fredag. Jeg velger fredag pga da er det slutten på en uke, da starter jeg med ukesoppdatering. Skal bli spennende! Da er det bare å følge med, skal forresten starte å ha konkurranser der du kan vinne premier. Dere vil se en stor forandring. Ikke så mange tulle innlegg, som jeg kaller det. Ikke tulle bilder, konkurranser og ukesoppdatering. Hahe, hvis jeg klarer dette, blir jeg stolt. Yeaah!

Da må jeg bare bytte temaet litt, dette blir dessverre det siste innlegget før jeg legger meg pga jeg skal se på "Hodejegerne". Når jeg har sett på det skal jeg legge meg til å sova. Herlig! Da er den dagen over, ny dag.. nye muligeheter. Ha en fin kveld / Natt videre. Kos dere i morgen! Kanskje det ikke blir noen innlegg før i kveld, klokken er jo over 00.00. Heha, ny dag gitt, allerede! Jeg har nemlig tenkt meg en tur ut i naturen og ta noen bilder. Rakk dessverre ikke å gjøre det i dag. Jeg har pyntet til jul, som dere sikkert vet. Da sier jeg god natt og ha en fin dag i dag. Kos dere!  


 
Julestake allerede tenkte du nå, hehe! Satt den opp i dag, klarte ikke å vente lenger. Ingenting er som julestake og film! haha, eiid. Hvis dere skjønte den. Gleder meg til å se filmen, ser egentlig litt spennede ut. Den har jo fått bare 5'ere og 6'ere. Det er jo uytolig bra da! Har følt det sånn noen gang også?
Hva er dine planer for dagen i dag?
Sett filmen, er den bra?
 

20.11.2011 kl.00:16               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 19.11.2011 klokka 12:56

Helloisen!
I dag er det rydde dag og litt pynte dag som jeg sa litt om i går. Derfor sent innlegg! Dagen videre vil gå til rydding og pynting, er egentlig veldig koselig men også slitsomt. Bare man får beina i gir så er du godt i gang. Når du er ferdig med å rydde og pynte, får du ven gode følelsen av renhet! En utrolig følelse.  

Jeg har også tenkt til å lage middag til min familie, denne gangen blir det taco. Familien min blir ofte glad for at jeg lager mat til dem. Hehe, alltid koselig og gjøre familien glade. Skulle egentlig ha en veldig kort innlegg, mne dere ser hvor langt det ble. Dere får ha en fin dag videre og kose dere i kulden, det er veldig kaldt i dag. Brrr!


Måtte bare ta et bilde i fra arkivet, låner nemlig pc'n til lillebroren min. Har dessverre ikke noen bilder på denne pc'n.


Hva har du gjort så langt?
Hva er dine planer for resten av dagen?
 

19.11.2011 kl.12:56               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 18.11.2011 klokka 23:43


Da legger jeg meg, er veldig sliten. Trudde vel egentlig at jeg skulle legge meg med en gang etter at jeg hadde postet det siste innlegget, men nejda! Hvem er oppe? Meeg så klart. På tide og innse at jeg må gi slipp på denne kvelden. Kommer en fantastisk dag i morgen også, kan jeg vedde på! Jeg og familien min skal starte å pynte litt og vaske litt tenkter jeg. Litt senere på dagen i morgen er nok planene mine å gå ut i naturen og ta noen fine bilder som jeg har lyst til å dele med dere. Hvis det ikke blir forandring i planen, kan dere bare glede dere. Dere får kanskje noe inspirasjon og mange fine råd om hva dere kan ta bilder av, har nemlig alt planlagt i mitt lille hode. God natt alle sammen, ha en fin kveld videre og nyt morgendagen! Ny dag, nye muligheter :)) Er det ikke sånn det sies?
Jeg som bare elsker og ta bilder av rim og istapper! Omg, i skogen er det jo hundrevis av kvister med rim osv.. minnekortet kommer til å eksplodere av bilder. Hahahaha!


Hva er dine planer for dagen i morgen?
Elsker du å ta bilder?
Hva synes du om rim og istapper på bilder?

18.11.2011 kl.23:43               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
6
comments
Skrevet 18.11.2011 klokka 22:52

Hallo! 
I dag har jeg hatt det utrolig koselig i bursadagsparty, med Bettina. Vi gjorde masse rart og så på filmen "Descent". Skummel var den! Anbefaler og se den hvis du elsker skrekk. Synes det er lenge siden siden jeg har hatt en så bra kveld med koselige folk. Lo hvert eneste sekund, bokstavelig talt. Hehe, det var så utrolig morsomt.

Et spørsmål : Hvem gikk ut av Idol i dag? Rakk ikke å se det.. heh :)
Etter en så lang og fin dag er det på tide å legge seg, jeg er sliten og trøtt. Orker rett og slett ikke å sitte på pc'n. Ha en fin kveld. videre og kos dere!
Har din dag vært fantastisk?
Hvem gikk ut av idol?


18.11.2011 kl.22:52               Kategori: My Days               6 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 16.11.2011 klokka 23:27

Halloisen!
Yeeah, right. En veldig bra overskrift, ikke sant? Er virkelig stressa nå, har prøve i morgen. Kan litt, det er hovedsaken. Haha, bedre å kunne litt enn ikke no! Lov til å grue seg til en prøve, det er helt vanlig. Får jeg en 4'er er jeg fornøyd. Bare jeg har gjort mitt beste.

I morgen er det torsdag, det betyr vaskedag. Skal prøve noe nytt, jeg skal vaske rommet mitt på torsdager i stedet på fredager. Fredager er chilledager! Da skal det være rent! Ellers er torsdager bare chill. Elsker torsdager. Vi har morsomme fag på skolen, i morgen er det jo ekstra morsomt. Vi får besøk på skolen. Av noen som kommer i fra fengselet, de skal prate litt om hvordan fenglset er og hvilke oppgaver de har. Det skal bli spennende og se på. Gleder meg. Så er skoledagen over! Herlig ♥

Nå har jeg en følelse av at jeg blogger bare tull og hopper fra tema til tema. Fra av skal jeg bli en bedre blogger, med et bedre humør og interessange(?) bilder og innlegg. Kanskje jeg får opp leserne mine. Ser det har minket, de kommer og går. Jeg blir så utrolig glad for at noen tar seg tid til å lese bloggen min og kommenterer! Åh, det er en ubeskrivelig følelse man får. Av en eller annen grunn! Det er alltid koselig med nye lesere og mange kommentarer. 

Det jeg akkurat sa var ; Jeg skal bli en bedre blogger, med et bedre humør og mer bilder, innlegg! Bare gled dere til jeg begynner, jeg har mange ideer på lur. Ha en fortsatt fin kveld videre. Må dessverre øve til Naturfag prøven som vi har i morgen. Yuhuu, gleder meg skikkelig! Ha en fin dag på skolen / Jobb i morgen. God natt. Sov godt!


Må faktisk jobbe litt med powerpointen min som skal være klar. Vi har nemlig hatt et bokprosjekt som vi har brukt noen uker på. Målet er at vi skal lage et lite "Foredrag" om hva vi har lest om, altså fakta om boken osv! Kjedelig..

Nesten ferdig, mangler bare å lage manus.. kjeiste jobben! Hva er dine planer for dagen i morgen?
Har du ofte prøver og framføringer på skolen?


16.11.2011 kl.23:27               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 15.11.2011 klokka 16:24

Halloisen!
I dag har det vært en lang og en koselig dag med broder'n og mamma. Alle julegavene er nå ferdig pakket og klar til levering. Da gjenstår det bare å være tålmodig til Desember. Gleder meg kjempe mye! Har du startet med julegavene?


Rim, nesten snø da! ♥
Har du startert med julegavene?
Har du litt julestemning hjemme hos deg?

15.11.2011 kl.16:24               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 14.11.2011 klokka 14:27

Halloisen! 
I da har jeg hatt en veldig fin dag på skolen, har hatt minitalk som gikk veldig bra synes jeg. Hah, ble litt minder minus sjekk denne gangen. Minker! Stolt av meg seg kan man si.. Dagen min i dag er bare og pugge, lese, pugge og lese til norsk tentamen vi har i morgen, gruer meg ikke så veldig sånn som jeg gjorde før. Det er bra! Så da går dagen bare til lesing.. 

Sitter da å spiser mat! ♥ Bare elsker mat når jeg har kommet rett hjem i fra skolen, magen min rumler som torden! Bokstavelig talt. Ikkje bra.. Ha en fin dag videre! :)Herlig med brødskive & nugatti! Usunt og sunt i en smekk, kuult :pHva er dine planer for dagen i dag?
Hvordan har du hatt det på skolen i dag?
Har du Norsk Tentamen?

14.11.2011 kl.14:27               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
12
comments
Skrevet 13.11.2011 klokka 20:10

Halloisen!
I morgen er det skole, endelig! Gleder meg faktisk, føles ut som en evighet siden jeg var på skolen. Er litt digg og komme til det samme igjen. For denne helgen har jeg vært oppe sent på kveld, eller natt? haha! Jeg har også minitalk i morra, gruer meg no sick. Skal prate om en klassisk film som heter "Poltergeist". Hah, skrekkfilm! 

Planen min i morgen skal jeg bare slappe av og øve til Norsk Tentamen som er på tirsdag, guud og jeg gleder meg. NOT! På den siste norsk tentamen fikk jeg 5-, så jeg har veldig lyst på en sterk eller 5'er i år. Lov og håpe. Hvis jeg får en 5'er eller 5+. Da blir jeg så sick glad! Når har du tentamen? Da får jeg gå og ordne meg på badet og gjøre med i stand til i morgen. Har en følelse av at dagen i morgen kommer til å bli utrolig fin. Hmm, hva skjer i morra'a? Nå ble jeg spent. Ha en fin kveld videre og en fin dag i morgen! 


Canon EOS 1000D | Bilde tatt av meg.
Hva er dine planer for dagen i morgen?
Skal du på skole eller jobb i morgen?

13.11.2011 kl.20:10               Kategori: My Days               12 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 13.11.2011 klokka 13:49

God morgen! 
Jeg vil først starte med og si gratulerer til min pappa! Siden det er farsdag i dag ♥
Haha, jeg fikk ikke sove. Jeg var lysvåken til kl.3! Plutselig sovna jeg, da ble jeg no sjukt trøtt. Derfor ble det en sen morgen på meg i dag, egentlig litt digg også å sove til meg selv. Lengste jeg har sovi på evigheter!

Dagen min i dag er egentlig veldig koselig, det er farsdag i dag! Åh, vi har kjøpt gave til pappa. Heldig han er! 
Så da er det og tilbringe dagen med min familie og ha det koselig. Jeg har forresten et lite spørsmål til dere som har exentions. Hvordan vasker man exentions. Jeg er så redd for at det blir ødelagt eller slitt osv.. Kan dere være så snill og forklare meg hvordan man vasker det. Blir veldig glad, for jeg har nemlig tenkt til å bruke det i dag, og det er på tide og vaske det. Har du exention, kan du forklare meg?
 
Da får jeg gå og eta og ordne meg på badet. Føler meg rett og slett som en idiot som ikke gidder og ordne seg. Så'e orker ikke å gå sånn lenger, med den sove sveisen, smurfe pysjbukse og en t-shorte! haha, kult ikke sant? 


Bare tok et bilde som er gammelt, fordi jeg har ikke kameraet her nå. Hahah!
Hva er dine planer for dagen i dag? 

Har du kjøpt gave til faren din?

13.11.2011 kl.13:49               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 12.11.2011 klokka 20:07

Hejsann!
En lørdags kveld med god mat og godis. Fin blanding må jeg si! Denne lørdagen skal bli helt perfekt. Jeg skal se på Skal vi danse, siden jeg endelig har tid til det! Også har jeg tenkt til å se filmen "Hodejegerne" i kveld med familien, det skal bli kos. Varm temperatur i huset, kaldt ute. Trur snøen kommer snart! Buhu, gruer meg til den tiden kommer.. Det er jeg ikke alene om, det veit jeg! Har hørt at mange gleder seg til julen, ikke snøen. Jeg gleder meg bare til julen! 

Hva er dine planer for kvelden?

12.11.2011 kl.20:07               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 12.11.2011 klokka 12:38

God morgen! 
I natt har jeg faktisk sovet,overraska. Jeg har jo sovet litt i denna uka, men ikke så mye! Jeg er ikke slapp eller vondt i hode. Verker ikke i kroppen, alt føles så riktig. Dette blir et veldig kort innlegg pga jeg står å bølger håret. Må si det er vanskelig og skrive og bølge håret, går veldig sakte! Ha en fin dag videre. Da får jeg nesten gjøre meg ferdig med å bølge håret, så skal jeglage meg litt frokost før jeg sulter i hjel! 
Hva er dine planer for dagen i dag?

12.11.2011 kl.12:38               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
6
comments
Skrevet 12.11.2011 klokka 00:27


LoveYou ♥


Er du trøtt?

12.11.2011 kl.00:27               Kategori: My Days               6 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 11.11.2011 klokka 19:02

Halloisen!
I dag var jeg så snill så jeg lagde middag til min kjære mor, far og lillebror. De likte det heldigvis kjempegodt! 
Jeg har mat&helse på skolen, så jeg bestemte meg for å lage litt mat hjemme til familien. Det ble heldigvis vellykket! 
Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden til vi får besøk av en som heter Tine ( tinej.blogg.no ). Hun lurte på om jeg kunne være så snill og hjelpe henne med et redigeringsprogram. Lurer no inderlig på hvem som ryker ut av Idol i dag også, vil at ingen skal ryke ut. Synes alle er like gode til å synge. Men Vegard og Isak er flinkest! ♥ Ha en fortsatt fin kveld! Ser egentlig ikke så veldig godt ut.. men det er no sick godt og lukter helt fantastisk! ♥
Hva er dine planer for kvelden?
Ser du på Idol?
Har du smakt "SurSøt kinesisk gryte"?
 

11.11.2011 kl.19:02               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
4
comments
Skrevet 10.11.2011 klokka 21:41

Da tar jeg kvelden for i dag, hatt en veldig stressende og avslappende dag i dag.. hører ikke sammen!
God natt, sov godt!


Et herlig bilde med solen! ♥Tar du kvelden for blogging snart?
 

10.11.2011 kl.21:41               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 10.11.2011 klokka 12:53

Da har jeg kommet hjem, hjem kjære hjem! Dagens outfit kommer i dette innlegget, bare et lite et.. skikkelig fint må jeg si. Haha! Daffeklær i dag. Herlig er det! Så i dag er planen å bare slappe av etter undersøkelsen på lillehammer, det var veldig ubehagelig.. men nok om det. Ha en fin dag videre! 


Haha, en kjedelig outfit med en vanlig t-skjorte.. Som er kjøpt på WEZC.no. For 399kr.


Ikke særlig fint vær i dag heller, er 2 varmegrader eller så er det 3 varmegrader, en av de to!
brrrr!
Hva er dine planer for dagen?
Er det fint vær hos dere?

10.11.2011 kl.12:53               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 09.11.2011 klokka 17:16

Halla!
Det ble et sent innlegg i dag pga jeg har akkurat kommet hjem i fra konfirmasjonsmøte som jeg er på annhver Onsdag. Koselig er det. NOT! Hah, men også litt interessant. I morgen vil det bli null blogging på meg, fordi jeg skal bort. Som om jeg gleder meg! Neeej, ikke i det hele tatt. Jeg gruer meg no sjukt.. Det går nok bra håper jeg! Da er det bare og finne frem lekser og mat. Ha en fortsatt fin dag! 

Hva har du gjort i dag?
Hva er dine planer for dagen videre?
Har dere lekser? 

09.11.2011 kl.17:16               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 07.11.2011 klokka 14:41

Vafler er bare så utrolig herlig når man har kommet hjem i fra skolen, etter en veldig slitsom dag! Nå skulle jeg egentlig sittet og øvet til prøve.. og gjort lekser. Her sitter jeg da og blogger.. Orker rett å slett ikke å tenke på lekser eller prøver, rett å slett SKOLE! Det er så slitsomt, det er jo bra for oss også da. Trenger utdanning for å leve livet vårt som vi ønsker. Det er dere enig i? Hvis ikke, er det noe galt. I dag blir det nok bare øving. øving, øving, lekser, lekser, lekser. No fun! Det er dagen min i dag, da er det bare å starte med å spise ferdig og starte et sted. Ha en fin dag videre, snakkes :) Namm! ♥Hva er dine planer for dagen i dag?
Liker du vafler like mye som jeg gjør?
Har du mange prøver og mye lekser?

07.11.2011 kl.14:41               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 06.11.2011 klokka 21:37

Hejsann!
Dagen i dag har vært så utrolig herlig, spist vafler og kost meg masse! Har ikke fått tatt noen bilder i dag, pga gadd rett og slett ikke å ta med kameraet mitt rundt om kring, da mister jeg det garantert! Tyspisk meg.. 

Dagen i morgen er bare pugge, pugge til prøve som jeg skal ha i denne uka.. Gruer meg! Så skal jeg ha minitalk i morra på skolen, gruer meg enda mer! Jeg hater engelsk.. bare liker det ikke. Aner ikke hvorfor. Men folk er forskjellige.. Noen elsker bare framføringer, noen hater det! Å det kan vi ikke forandre. Vi snakkes i morgen, kos dere på skolen eller jobb. PS; jeg skal på trening etter skolen, blir sent innlegg i morgen. Just you now. God natt alle sammen, skal bare ordne meg på badet, så legge meg. Er så utrolig sliten.. Så'e good night!
Bare tok noen sjappe bilder.. Er så utrolig sliten!


Hva er dine planer for dagen i morgen?
Skal du på skolen eller jobb i morgen?

06.11.2011 kl.21:37               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
9
comments
Skrevet 06.11.2011 klokka 10:55

God morgen!
Dagen i dag skal jeg slappe av og ta meg en tur bort trur jeg. Koselig å være borte på en søndag synes jeg. 
Jeg og emilie la oss litt sent, vi er trøtte! Det kan man trygt si. Dere får ha en fin dag, nyt den siste fridagen!


Hah, litt trøtt?


Hva er dine planer for dagen?

06.11.2011 kl.10:55               Kategori: My Days               9 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 05.11.2011 klokka 22:20

Halla!
Da skal jeg og emilie se på film! Skrekk'a gitt, vi er ingen pyser kan man si. Ha en fortsatt fin kveld videre! 


Woow, emilie er seg selv! ♥
Litt gal eller? haha 
Hva gjør du nå?
Har du besøk?

05.11.2011 kl.22:20               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 05.11.2011 klokka 18:51

Hejsann!
Da har jeg kommet hjem i fra en herlig shoppingstur. Kjøpte meg masse som jeg er kjempe fornøyd med. venter bare på at middagen er ferdig og at Emilie kommer snart. Skal bli kjempe koselig med besøk av hun! Legger ut innkjøpene snart. Skal spise og litt sånt. Ha en fin kveld videre! 


Det er gammelt bilde av meg og Emilie.. Siden 8.klasse en gang! 


Har du hatt en fin dag i dag?
Skal du få overnattingsbesøk?

05.11.2011 kl.18:51               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 05.11.2011 klokka 03:08

God natt alle sammen!
Kvelden skulle ikke vare så lenge, fikk bare ikke sove. Derfor er jeg våken, men nå kjenner jeg at øynene mine bare glir igjen. På tide og legge seg. Skal shoppe i morgen, gled dere til innkjøpet. Har mange planer om hva jeg skal kjøpe meg. I morgen vil det bli så koselig. Gleder meg allerede! Ha en fin dag videre (natt) !


Nå er det nemlig den siste dagen jeg kan spise godteri på en hel uke igjen, har bestemt meg for at jeg bare skal spise godteri på Lørdager framover. Det skal bli spennende og se hvor lenge jeg klarer. Hehe! Hva er dine planer for dagen i dag?
Spiser du godteri når du vil?

05.11.2011 kl.03:08               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 04.11.2011 klokka 22:12

Jeg skal nemlig på shopping med min kjære mor! Det vil så utrolig koselig, det er virkelig lenge siden sist. 
Etter shoppinga kommer kanskje Emilie til meg, da blir det mange bilder! og da mener jeg virkelig mange!  Denne gangen skal jeg legge ut alle sammen, tullebilder! Hah, gleder meg no sick til i morgen enklere sagt. 

I dag har det virkelig vært en utrolig fin dag i dag. Jeg har fått blogget mye og det gjør meg veldig glad. Jeg har fått vasket rommet mitt, fått gjort ferdig øvearket til en prøve som vi skal ha på Torsdag, som kommer! Den skal jeg ha vertfall en 4'er på! Må gjøre det bedre på skolen, rett og slett! Dere får ha en fin dag i morgen, nyt lørdagen! Og ha en fortsatt fin kveld videre alle sammen : ) 


Hahah, gode tider! Litt forskrekka el? Tihi, emiliemin♥

>Hva er dine planer for dagen i morgen?
>Har du hatt en fin dag i dag? 

04.11.2011 kl.22:12               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 04.11.2011 klokka 15:21

Nemlig meg! Nå er jeg klar for helgen, har vasket og ryddet i skapet. Herlig! Det er jaggu slitsomt og vaske et rom! Stakkars mødre som må vaske alle rom! Har vertfall lært at jeg ikke skal møkke til og rote i huset, for da må mamma ta det.. Skjerp deg Marthe! Fra nå av skal jeg ikke rote og gå inn med sko. Jeg skal fra og med nå holde alt det jeg sier. LOVER Er du også rotete og går inn med sko i stua foreksempel?
Vasking + sjokolade = sant! 


Endelig er det rent! 

04.11.2011 kl.15:21               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 04.11.2011 klokka 14:42

Endelig er det helg! 
Det betyr vaskedag.... Er kjedelig og vaske, men herlig med ny vasket rom. Det har vært en herlig dg i dg på skolen med venner og konferanse!! Gud som jeg gruet meg, hva gruet jeg meg til? Det gikk så bra så. Var ikke så veldig fornøyd med karakterene da. Men det kan jo bli forandringer i løpet av neste semester? Livet er skapt for nye sjanser, er det ikke det man sier? Magen min rumler på noe god mat, Ha en fin dag videre! 

Forresten! En ting, snart får jeg nytt design! Ei fantastisk snill jente har laget et nydelig design til meg, bare gled dere til designet kommer. Synes det er et nydelig design. 


Fant ikke et annet bilde, skal ta mange bilder senere på denne fine fredagen!Hva er dine planer for dagen i dag?
Pleier du å vaske rommet før helgen?
-MartheRebecca.
 

04.11.2011 kl.14:42               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 02.11.2011 klokka 15:45

Hejsann!
Endelig kommet hjem i fra skolen, jeg har fått spist og slappet av. Vært en lang dag i dag! Smertefullt, hater beinsmerter! Offamei, skada bein er ikke så jævla deilig får og si det sånn.. Over til noe som er mer interessant. 
I dag blir det ikke så veldig mye blogging på meg trur jeg, pga innføring i matte.. skal levere den i morgen. Så må jeg øve, øve, øve til minitalk som vi skal ha i morgen. Derfor blir dette et veldig kort innlegg med null inspirasjon! haha, så'e ha en fin dag videre alle sammen! :)

 
OneTreeHill, før leksene.. haha ♥
Hva er dine planer for dagen?
Ser dere på OneTreeHill?
-MartheRebecca. 

02.11.2011 kl.15:45               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 31.10.2011 klokka 21:06

Åhalla!
Dette blir dessverre det siste innlegget i dag. Må nesten ordne meg på badet og legge meg. Er utrolig sliten etter en utrolig fin og herlig dag. Stappet av godis og julebrus. Namm! 

I dag har det vært en utrolig koselig dag med mange kommentarer og nye lesere. Jeg blir veldig glad når jeg får mange kommentarer og flere nye lesere som liker bloggen min. Setter veldig stor pris på at dere tar dere tid til å lese bloggen min. Blogging i morgen, blir det mye av, håper jeg. Jeg skulle egentlig bort, men det ble det ikke noe av.. pga formen min er ikke helt på topp, fortsatt sliten og slapp. Derfor sier jeg natta, sov godt folkens. 
Ha en fortsatt fin kveld videre!


Canon EOS 1000D. Bilde er tatt av meg!
Skal du på skolen i morgen?
Hva synes du om bilde?
-MartheRebecca.
 

31.10.2011 kl.21:06               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 31.10.2011 klokka 18:46

Åhalla!
Kvelden har kommet. En herlig kveld med taco, godis, stearinlys. KOSELIG! Er bare så herlig med halloween, kan man lett si. Selv om jeg ikke gidder og gå, hahaha. Ha en fortsatt fin halloween kveld alle sammen!


Herlig! 
Hva er dine planer for kvelden?
-MartheRebecca.

31.10.2011 kl.18:46               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
5
comments
Skrevet 31.10.2011 klokka 11:14

Hejsann!
I dag våknet jeg med hodevondt og kvalm.. Kjipt, så da er det bare og slappe av og sove. Jeg har sovet og sovet, slappet av og slappet av. Til slutt ble resultatet det samme! Gaaad, jeg gik opp vondt i hue og kvalme. Orker nesten ikke å sitte på pc'n en gang. Måtte bare slenge inn et lite innlegg. Så blir det ikke noe blogging på meg i dag trur jeg. Klarer nemlig ikke å konsentrere meg.. Derfor blir det null blogging i dag tenker jeg. I morgen blir det et veldig sent innlegg. For da skal jeg nemlig kanskej bort. Ser ann formen min i morgen. Men blir fortsatt glad for mange kommentarer. Jeg prøver så godt jeg kan og kommentere tilbake! 

Da får jeg slappe av og sove lenger. Til denne hodepinen og kvalmen er over! Kanskje det også hjelper og spise litt. Har ikke matlyst.. Hvis du vil at jeg skal lese bloggen din, er det bare og skrive i kommentarfeltet. Er så kjei, og vondt i hue.. må ha noe og gjøre! Bortsett fra og sove, om jeg klarer og holde meg våken. Ha en kjempe fin dag videre alle sammen! 


Sitter og koser med kaninen min, Leah. hun er bare så søt. Hun ligger i armkroken min og sover!♥
Hva er dine planer for dagen?
Hva er din blogg?
Er du syk i dag?
-MartheRebecca.
 

31.10.2011 kl.11:14               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 28.10.2011 klokka 21:25

Hejsann! 
Beklager så mye for null blogging på meg i denne uken. Jeg har hatt prøver og framføringer osv. Mye å gjøre rett og slett! Derfor blogger jeg nå! Jeg skal først og fremst starte med at jeg har vært på shopping i dag med min bestemor. Jeg kjøpte meg to klesplagg som jeg er svært fornøyd med. Alltid koselig med shopping! Innkjøpet kommer senere på kvelden. Det er snart idol, det må jeg seffølgelig få med meg. Det er viktig! 

Etter denne fantastiske shoppingen dro jeg, lillebroren min og bestemor på LaLuna. Altså en resturant. Det var utrolig koselig. Var helt herlig å sitte å slappe av og nyte fredagskvelden!

I går var jeg forresten på OD-dag. Jeg jobbet på nille, alltid koselig folk og jobbe med. Derfor ble det ikke noe blogging på meg i går. Etter OD-dagen var jeg hos min bestemor og hjalp henne med klesskapet og skoene hennes. Må si hun hadde masse klær og mange sko! Kan trygt si at hun hadde flere sko enn meg og mamma tilsammen! Men også MANGE fine sko. Jeg så et par som jeg ble veldig glad i. Bestemor hadde aldri brukt dem. De hadde jeg også tenkt til å legge ut her. De er veldig fine til sommeren. Disse skoene får dere se sammen med "dagens innkjøp". Ha en fin kveld videre! 


Kos med kjærlighet på en fredagskveld! Er enda ikke ferdig med den, det er en evighets kule på pinne! FAKTSIK!
Hvordan har din kveld vært så langt?
Gleder du deg til å se skoene og dagens innkjøp?
-MartheRebecca.28.10.2011 kl.21:25               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
6
comments
Skrevet 23.10.2011 klokka 21:14

Hej alle sammen!
Jeg tar kvelden for blogging. Blir mer blogging på meg i morgen, en helt ny dag! Må nesten legge meg til vanlig tid, skole i morgen. Ha en fin kveld alle sammen, og ha en fantastisk dag i morgen :)


Jeg får kose meg og se på tv.. så legga meg. God natt alle sammen! 
Når tar du kvelden for blogging?
Skal du på skole / jobb i morgen?
-MartrheRebecca.
 

23.10.2011 kl.21:14               Kategori: My Days               6 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 22.10.2011 klokka 21:45
Det er alltid koselig med film med familien! Godis, stearinlys.. En herlig lørdags kveld! ♥ Gleder meg til å se filmen, den ser veldig spennende ut : )
Hva er dine planer for kvelden?
-MartheRebecca.

22.10.2011 kl.21:45               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 20.10.2011 klokka 15:17

Hallaoisen! 
I dag skal jeg til uhuset med folka! Endelig, denna dagen har jeg gleda meg til skikkelig. Uhuset fyller 4 år i dag! Da skal det komme 1 tonn med popcorn! Åhhyeeah, du hørte riktig. Skikkelig mye popcorn må jeg si! 

Jeg har også besøk av ei som heter Anne Maren. Drikker sjokkomelk! Namminamm.. Hah! Kvalmt! 
Sorry, for et lite innlegg.. men må gå og ordne oss og ordne dyra.. Snakkes senere på dagen kanskje. Hvis jeg rekker. Ha en fin dag videre :) 

Bare tok et bilde.. 
Hva er dine planer for dagen? 
-MartheRebecca.

 

20.10.2011 kl.15:17               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 17.10.2011 klokka 21:04

Da tar jeg kvelden for blogging. Jeg orker rett å slett ikke å sitte mer på pc'n i dag, blir mere blogging i morgen trur jeg. For i morgen skal jeg bare gjøre lekser, å svømme veldig tidlig i morra. Det betyr da at jeg må stå opp VELDIG tidlig! Ommg, klarer jeg det da? Trur ikke det.. Forresten! Kanskje det blir mobilblogging i morgen. Ingen vet.

Må nemlig ha med meg pc'n på skolen i morra pga jeg må skrive ut en stil som jeg må levere. Skulle egentlig levere den på mail. Men hotmail er jo helt fucka for tiden. Da må jeg skrive den ut, enkelt og greit. Da snakkes vi i morgen, ha en fin kveld videre, og ha en kjempe fin dag i morgen!


Digger det bilde, Nikki ser endelig mot kameraet! Når skal du ta kvelden for blogging?
Har du planer for dagen i morgen?
-MartheRebecca.

17.10.2011 kl.21:04               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 16.10.2011 klokka 20:32

Hejsann!
Først vil jeg si dere at jeg har fått meg et nytt design. Takket være en jente som har laget et helt nytt design til meg. Jeg er veldig fornøyd. designet blir ikke lagt inn helt enda. Men kanskje i morra eller en annen dag. Aner ikke når hun som har laget designet sender over det. Eller om hun kan være så snill og legge det inn for meg. 

Høstferien er da over, morroa er over! Hah, right. Skal egentlig bli godt å komme til det vanlige igjen. Har stått opp seint, lagt meg seint. Så'e på tide å snu tiden! Neeh, stemmer! Har ikke gjort det, fordi jeg er så sliten om dagen. Hva kommer det av da, man tro? Jooh, det kommer av at jeg ikke legger meg når jeg skal og står opp når jeg skal.. typisk!

Jeg har tenkt å tenkt på bloggen i det siste, Jeg kom fram til slutt at jeg skulle slette denne bloggen, så skulle jeg lage meg en ny blogg. Men hva er egentlig vitsen med det når jeg har så mange kommentarer på denne bloggen. Jeg er veldig stolt av at ejg ahr så mange. Utorlig at folk tar seg tid til å lese bloggen min. Det setter jeg veldig stor pris på også. Derfor har jeg kommet frem til...... jeg skal bli fast blogger igjen. Jeg skal konsentrere meg om skolen + bloggen. Jeg skal prøve så godt jeg kan med bloggingen. Det vil ikke bli så veldig mange innlegg hver dag. Lekser må gjøres det også, gjør seg ikke av seg selv. Bare det kunne gjøre det så, da ville jeg blitt ganske så glad.  Jeg skal også ha flere videoblogger, om hva? Det finner vi ut av, jeg skal ha mye mer på bloggen min som gjør at leserne mine også liker å lese. Dette vil da bli en fin start på bloggdagene fremover. Jeg håper også at mange kommer til å lese bloggen min. Jeg starter fra og med i morra og blogge så mye jeg klarer i løpet av dagen! Ha en fin søndags kveld videre, så får vi se om jeg rekker å slenge inn et lite innlegg i løpet av kvelden. 
Utrolig koselig med telys om kvelden, jeg bare tok bildene sjapt. Jeg er usminka og går i daffe klær.. Hvordan har din kveld vært? 
Synes om at jeg skal ha videoblogg?
-MartheRebecca.

16.10.2011 kl.20:32               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 13.10.2011 klokka 21:33

Hej alle sammen!
Da håper jeg at jeg kommer til å være en fast blogger igjen. Bloggingen min har påvirket min hverdag og andre private ting. Jeg er tilbake.. for godt! Håper jeg. Dette blir dessverre et kort innlegg. Fordi jeg har laget vaffler til min kjære mor og bror. Jeg må rydde opp etter meg, det er kjedelig. Noen må gjøre det. Jeg ville bare si at jeg er nå tilbake med bloggingen. Håper du vil fortsette å følge bloggen min videre. Jeg har funnet ut hva bloggen min egentlig skal handle om! Nå kan dere bare glede dere, det gjør hvertfall jeg! Ha en fin kveld videre alle sammen : ) 


Bare tok et bilde som jeg tok for noen uker siden.. Hva synes du om at jeg skal blogge fast? 
Hvordan har din kveld vært? 
-MartheRebecca.

13.10.2011 kl.21:33               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 29.09.2011 klokka 14:48

Hejsann!
Jah, jeg har da samfunnsfagprøve i morra. I dag hadde jeg naturfagprøve! Den gikk bra, håper jeg. Trur jeg kommer til å få en 4'er ellernoe annet.. + Jeg har hatt en innlevering i tysk! Håper på bra'e karakterer vertfall. Jeg har ikke blogget på 2 dager pga stil, innleveringer og 2 prøver. Derfor slang jeg inn et innlegg nu. Har tatt noen bilder på skolen i dag som dere skal få se nå. ( Dårlig kvalitet pga. Bildene er tatt med iPhone )
Hahah, dette er da Emilie som er så gær'n liksom! tihi :)


Matte! -.-


Naturfagøving...
Har du hatt noen innleveringer, stiler eller prøver denne uka?
-MartheRebecca. 

29.09.2011 kl.14:48               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
8
comments
Skrevet 25.09.2011 klokka 00:07

Hejsann! 
Alle har reist å jeg er alene med pc'n min og blogger! Har hatt det kjempe morro og kjempe koselig. Dette må virkelig gjentas. Jeg fikk sefølgelig tatt noen bilder. Men jeg legger ikke ut alle sammen, fordi noen er helt rare! For å si det mildt! haha. Her kommer bilder fra denne koselige lørdagskvelden :


Halvparten ble ikke spist opp -.- Merkelig!
Vi hadde værtfall over 10 filmer.. Vi ville se alle på en gang! Men det går jo ikke, derfor bestemte vi oss for at vi skulle se en film som heter ? Hmm, hva het den igjen'a? Stemmer! Husker ikke, fordi vi måtte bytte og bytte  dvd hver 5 minutt som gikk. Fordi dvd-spilleren var klikk! 


Namm! ♥


2 boller med popcorn, spiste ikke opp 1 bolle en gang. Hahahha :)


Det ble jo ryddig til slutt. Herlig kveld, med snille folk:) 
Hvordan har din kveld vært?
- MartheRebecca.


25.09.2011 kl.00:07               Kategori: My Days               8 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 24.09.2011 klokka 10:13

Hejsann! 
I dag er det en ny dag. En dag nærmere høstferien! Gleder meg kjempe mye til en liten ferie.. Skjedd så mye i det siste. Håper dette blir en bedre ferie en sommerferien! Jeg har nemlig sluttet med krykker, men plages fortsatt med smerte. Dagen min i dag har jeg planlagt, jeg skal nemlig ha vennekveld som jeg pratet litt om i kveld. Kommer til å ta mange bilder og kose meg masse med folka. Jeg og en til skal ned på kjøpesenteret og leie eller kjøpe en film som vi skal se i kveld. Hvilken film skal vi se på? Det har jeg tenkt på i en hel uke snart. Hvilken film synes du er bra og vi kanksje kan se på? Blir veldig glad om dere sier noen!

Blogging på meg i dag blir det nok lite av trur jeg.. Siden jeg må ta den siste ryddinga og stikke på butikken og handle inn det vi trenger av mat og drikke. Men kanskje jeg bare slenger inn er lite innlegg med hot or not eller dagens elns. Så følg med! Veit aldri hva man kan lese om på denne bloggen, haha. Da må jeg gå å spise frokost, magen min rumler.. Så får jeg stikke på butikken. 


Bare tok noen sjappe bilder!Hva er dine planer for dagen?
-
MartheRebecca.
 

24.09.2011 kl.10:13               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits