6
comments
Skrevet 15.11.2012 klokka 18:31
Canon EOS 60D. Lukkertid: 1/160. Blender: f/8. Eksponeringsprogram: Manuelt

15.11.2012 kl.18:31               Kategori: Fotografi               6 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 15.11.2012 klokka 11:34


Canon EOS 60D. ISO-400 / Blender: f/8 / Lukkertid: 1/125

15.11.2012 kl.11:34               Kategori: Fotografi               3 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 06.11.2012 klokka 21:54


♥Hva synes du om bildene? Er du glad i vinteren? 

06.11.2012 kl.21:54               Kategori: Diverse               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 04.11.2012 klokka 18:55

Er du ute etter sponsor? Er du registert på sponsetblogg.no? Gjør det i dag, tar deg 5 minutter å registerer deg. Når du har tatt deg tiden til å registrere deg må du ha tålmodighet, vente på mail fra sponsetblogg. Der vil det 99% sjanse stå at sponsetblogg har funnet en sponsor som passer til din blogg. Slik som nå, nå har jeg fått en ny sponsor som jeg gleder meg til å følge fremover. Har ikke oppdaget siden før i dag, men må si det er utrolig mange fine produkter, foreksempel dette produktet: 

http://www.coolstuff.no/Gorillapod
 
Dette smarte kamerastativet som kan festes eller slynges rundt det du vil. Fås både til kompaktkamera, videokamera og systemkamera. Alle har med seg et kamera i dag. Er det ikke et mobilkamera, er det en forkrommet fyrstikkeske som kan fotografere ting med 16 megapiksler samtidig som den laster opp bildet på nettet og sender en kopi til en venn. Det man imidlertid aldri har med seg, er kamerastativet, den klumpete trefotingen som er stor som en skipsmast i sammenslått format. Når du så har rukket å pakke ut stativet, har det eksotiske dovendyret i hagen allerede rukket å gå sin vei, og ingen kommer til å tro deg! 


Hvis du vil ta en titt på mange fine produkter, anbefaler jeg deg å ta turen innom http://www.coolstuff.no/. Bli inspirert! Ta kontakt gjennom sponsetblogg for å komme frem til CoolStuff. Lykke til med sponsingen. Det er ikke så vanskelig og komplisert som alle skal ha det til. Blir du sponset? Er du interessert i å bli sponset av CoolStuff?

04.11.2012 kl.18:55               Kategori: Sponsor               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 04.11.2012 klokka 18:33

Da har det første besøket dratt etter masse kakespising. Koselig med besøk av tante og onkel, pratet super duper masse som man gjør når man er eller har besøk. Så har det andre besøket ankommet, guttaboys! Alltid like koselig. Neste blir å se på rosenborg kamp, er så rbk fan så det dundrer. Som dere sikkert vet allerede er det søndag, søndag er den kjedeligste dagen i hele uken. Det betyr skole i morra, nye muligheter, positivt! Men alt det andre, negativt rett og slett. Da er det taco time, så er det rbk kamp om tre kvarter. Hva er dine planer for dagen?04.11.2012 kl.18:33               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 04.11.2012 klokka 10:44

God morgen! Blir et ganske så kort og enkelt innlegg. Skal på jobb om en halvtime, skal være litt aktiv jente i dag, til kvelden har kommet. Da kommer det nemlig besøk, rosenborg kamp. Må for all del ikke glemme kampen. Slenger inn et innlegg etter jobb, når besøket har kommet. Ellers har jeg ikke noen spesielle planer for dagen, lekser må gjøres innen morgen tidlig. Så da blir det nok arbeid på meg i dag. Da rydder jeg rommet til besøket kommer, så er det jobb neste. Frister virkelig ikke å være ute i dag, det er så kaldt. Brr! Tåke og noen små steder er det snø. Bare tanken på å være på rommet da vinduet står på gap, ekstra brr. Sommeren er herlig! Menmen. Ha en fortsatt fin søndag! Hva er dine planer for i dag? Skal du ha besøk?
04.11.2012 kl.10:44               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 03.11.2012 klokka 23:49

Endelig er kvelden kommet, har ventet på at lørdagskvelden skulle komme. Godis tid! Helt til jeg åpnet kjøkken skuffen å fant godiset frem, jeg orket seriøst ikke å putte noe søtt inn i munnen. Det var bare kvalmt, av en eller annen grunn. Kvelden tar snart sin ende for meg. Vurdere å legge meg om ikke så lenge, jobb i morgen tidlig. På tide å komme seg i seng. Ellers har det vært en utrolig fin dag med både venner og familie, og ikke minst shopping som ble postet et innlegg tidligere i dag. Spist på en kinaresturant, og kost oss super duper masse. Kinamat er virkelig noe som jeg elsker. Beste maten! Kåres på topp blant alle matrettene som finnes. Nå skal jeg legge meg om noen strakser som sagt, skal bli godt å legge seg ned i sengen og slappe av i hele kroppen, og være ladet til i morgen dagen. 

Siden det snart er vinter, har jeg funnet fram de deiligste tøfflene som noen gang en kan tenke seg. Varme, sjukke og pels innvendig, kan bare ikke bli bedre. Joggebukse, og en god og myk singlet. Det er livet. Leve livet på sin måte. Åh, herlig! Mangler bare en kopp te og en bok/blad. Må vel ransake hjernen min grundig for å huske sist gang jeg leste en bok/blad. Hah, det er lenge siden. Da er det leggetid på både store og små. For de som har noen planer i morgen, kanskje tidlig? I såfall legger jeg ut på en måte "kveldens outfit" i dette innlegget, litt rotete innlegg for denne gang. God natt, og ha en fortsatt fin kveld/natt videre, og ikke minst ha en fantastisk fin dag i morgen! Hva har du gjort i dag? Har du noen planer for morgen dagen?

03.11.2012 kl.23:49               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 03.11.2012 klokka 13:27

Har ikke fått blogget før nå, på grunn av har vært på en alldeles liten shopping tur. Kjøpte masse fint som jeg faktisk trengte! Neste shoppingsrunden blir vel julerunden. Handle julegaver til både familie og venner. Alltid like koselig hvert år. Jeg tok turen innom bloggen for å ta en bitte litten oppdatering angående kvelden min, det blir ikke blogging i kveld. I såfall må det bli sent på kvelden. Ellers har jeg hatt en strålende fin dag i dag også, dagene er helt fantastiske. Er vel på grunn av at jeg har startet å blogge igjen. Da stikker jeg straks på jobb, ha en fortsatt fin dag videre og ha en fortreffelig kveld med venner og familie. Hva har du gjort så langt i dag? Har du noen spesiele planer for kvelden? 

03.11.2012 kl.13:27               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 02.11.2012 klokka 21:12

Tenkt å ha "how to" ca. 1 gang i løpet av 2 uker. Skal bli spennende. Har alltid hatt lyst til det, men har aldri fått noen inspirasjon. Endelig er muligheten her, for en stund siden så jeg en venninne av meg som hadde en vest som var laget av en helt vanlig hettegenser. Må si det var råkult! Sånn vil jeg ha også, så jeg fant fram en hettegenser som jeg ikke synes var så kul, og klipte av den armene. Så enkelt er det, enklere blir det ikke. Skal selvfølgelig forklare fremgangsmåten, men er ikke så enkelt å forklare noe så enkelt som dette er. Som sagt, når du skal klippe i noe er det som vanlig en del lurt å ha en saks tilstede. Størrelsen på saksen spiller absolutt ingen rolle, men stor er som regel best til å klippe i et stoff som dette. Lettere sagt er det beste å finne frem en stoffsaks om du har det. Det andre steget er selvsagt å lete fram i skapet ditt etter en hettegenser som du trur du ikke har bruk for som en vanlig hettegenser, men kanskje en vest. Om du vil ha en med glidlås, eller ikke er helt opp til deg selv. Det skal bli din vest! Så må du klippe der armen på genseren slutter. For all del IKKE klipp i summen, da kommer vesten til å gå opp/løsne i summen. Følg med nøye når du klipper, på begge sidene. Har du klippet i summen, har du på en måte ødelagt hele opplegget du driver med, ikke smart. Omtrent her, på samme plass som saksen er blitt plassert skal du klippe. Klipp forsiktig!

Slik skal det se ut så langt, du har nå startet å klippe langsomt. Dette gjør du på begge armene, så likt som mulig.  


Resultatet blir til slutt et resultat som du ventet på, og forhåpentligvis synes det er fint og råkult som jeg synes. Etter jeg gjorde dette, har jeg blitt ganske inspiret av å lage min egen "kles stil", etter som jeg kan klippe opp foreksempel en singlet til å bli en ryggsingelt (med hull bak på ryggen) og kanskje singleten henger litt ned ved armene. Vurdere å mikse et innlegg om det også, om noen er interesserte. Hva synes du, råkult eller ikke helt din stil? Er du interessert i fler "How to" innlegg? 


 

02.11.2012 kl.21:12               Kategori: How to               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 02.11.2012 klokka 11:36

De fleste undommene har hørt at One Direction skal holde en konsert her i Norge. Jeg elsker one direction, men ikke nok til å være så utrolig fan. Dra på konserten, ikke helt min greie. Men ei jente, som er en utrolig stor fan. Hun skal selvfølgelig på konserten! Det var problemer med å bestille billetter i en stund i stad. Jeg, som ikke en gang skal dit. Satt i timen å håpet på det beste, for at hun fikk bestilt billetter. Da jeg fikk høre at billettene hadde blit solgt, alle i løpet av en ganske så kort tid! Da fikk jeg en lei følelse, en litt trist følelse. Tenk hvor mye denne jenten hadde gledet seg til, det var det første som poppet opp i det lille hodet mitt. En stund etterpå, da det hadde gått en liten stund. Kom det svaret jeg endelig ville høre. "Jeg skal på one direction konsert". Det var en fin følelse, dette er noe hun har gledet seg over i en lang tid. Nå får hun se one direction i virkeligheten, du er så heldig Emilie. Du aner ikke hvor glad jeg er på hennes vegne. 

Selv om det er utrolig lenge til konserten skal holdes her i Norge, så får Emilie ta tiden til hjelp. Vet Emilie allerede gleder deg no sinnsykt, det skjønner jeg så godt. Får ikke skjønt det bedre. Men så lenge, så får du tenke på at hun er en av dem som skal på konserten. Det er garantert mange ungdommer som feller noen tårer på grunn av dem ikke fikk billetter, det er ganske så kjipt. Har opplevd det før! Så du er utrolig heldig Emilie. Dette fortjener Emilie så masse som sagt, hun har vært en fan i lengre tid. Å nå er tiden kommet for å se dem. Gratulerer så masse, bestevenn. Jeg er sjukt glad i deg, Emilie. Du og jeg vil alltid være bestevenner. Skal du på konserten? Er du gigantisk stor fan? 
02.11.2012 kl.11:36               Kategori: Diverse               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 01.11.2012 klokka 15:39

Jeg ransaket hjernen desperat for å komme på når jeg leste en bok, øvde på en prøve osv. Skjerpings! Problemet med å jobbe med skole innleveringer, prøver osv i forlag blir omtrent det samme som å være søppeltømmer og rote rundt i grisebingen om kvelden. En dum sammenligning, men så sant så sant. Jeg er så vidt halveis i skrivingen min, samfunnsfags innlevering. Men jeg kunne vel ikke riktig forestille meg at jeg skulle bruke kort tid på innleveringen som skal leveres innen i morgen kveld. Det er et maretittaktig tema, rik og fattig. Hm, det er vel egentlig et ganske så interresant tema å skrive om. Men samtidig litt kjedelig, men det må gjøres. 

Wow, i dag har dagen gått virkelig fort. Klokken tikker, innleveringstiden går. Må snart gire opp, har en liten anelse om at jeg kanskje blir ferdig. Bare bitte liten anelse! Det er et håp. Med masse motivasjon skal det nok bli en suksess. Bloggen er på riktig spor, riktig skinne igjen. Kan det bli bedre?  Det eneste som kan bli bedre nå er å ligge på sofaen med en kopp te før jeg skal starte på skrivingen. Kanskje kommer det "todays outfit". Kanskje. Det blir spennende og se hvordan bloggdagene blir fremover, kanskje blir det noe skoleblogging også. Mobilblogging for den saks skyld. Så jeg må innrømme at jeg gleder meg masse fremover til å lese blogger, kommentere og få mange hyggelige kommentarer. Hva har du gjort i dag, har du mange innleveringer/prøver/framføringer osv?

01.11.2012 kl.15:39               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits