0
comments
Skrevet 10.06.2012 klokka 21:45

Da er helgen snart slutt, hvert minutt er å nyte før skolen tar av. Kan jo fortelle litt om hvordan helgen min har vært. Herlig rett å slett. Jeg har vært på cup å sett på lillebroren min spille, heldigvis ble det 3 av 5 seiere. Vel fortjent lettere sagt. På lørdag var det vel litt kjedelig, sto der forever alone. I dag ble det litt mer morsomt. Besevenninnen min kom, utrolig at hun klarte å stå opp så tidlig for å se på fotballkamper. Må le når jeg tenker på det. Menmen, det ble en morsom dag med mange bilder. Jeg legger ikke ut alle. Skader vel ikke å legge ut noen? Kos dere videre i kveld, og ha en fin dag i morgen!

10.06.2012 kl.21:45               Kategori: Diverse               Ingen kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 08.06.2012 klokka 14:09
Trenger en header ganske så sjapt, hvis jeg skal klare å fikse mer på designet. Hvem header synes du var finest, hvem synes du jeg skal bruke?

08.06.2012 kl.14:09               Kategori: Diverse               4 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 08.06.2012 klokka 12:17Jeg har tenkt på å kjøpe meg et nytt kamera med bra kvalitet, med FILMING. Trenger deres mening til disse forskjellige kameraene. Fort som mulig! Setter også stor pris på om du kan skrive din mening om kameraet ditt hvis du er fornøyd med ditt kamera. Jeg skal ha et kamera som jeg kan ta bilder av helst natur og portretter. Rett og slett et kamera som er avansert og samtidig lett og forstå. Tusen takk på forhånd! Hvordan kamera har du, hvis ikke du har.. hvem ville du hatt kjøpt?

08.06.2012 kl.12:17               Kategori: Diverse               4 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 07.06.2012 klokka 20:37

Hejsann!
Da har jeg tenkt og tenkt. Har hatt konfirmasjon og tatt et lite steg som voksen. Haha, egentlig litt kult og si det! Nejda, er ikke voksen helt enda. Takk gud for det! Men jeg er tilbake, jeg skal kjøpe meg nytt kamera osv. Derfor hadde jeg tenkt til å starte på nytt. Prøve i allefall... sagt det mange ganger nå. Så veit egentlig ikke om jeg klarer å holde det, men det er verdt å ta en sjans igjen. Gidder rett og slett ikke å skrive så veldig mye om dette at jeg er tilbake i blogglivet nå, så runder av her og fikser å mikser litt på bloggen. Så blogger jeg helt som vanlig igjen!

07.06.2012 kl.20:37               Kategori: Litt av hvert               2 kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits