3
comments
Skrevet 03.05.2012 klokka 10:16

.. ingen fin match og være inne i finværet! Må si det er kjedelig og være på skolen når solen skinner ute. Huffamei, når det er helg er det dårlig vær. Når det er skole er det helt herlig vær! Er det mulig? Da sitter man inne og jobber med skole mens solen titter inn i vinduet. Takk gud for at jeg sitter like ved vinduet, good day! Da er det naturfag, Yeey. For det er så morsomt.. Ha en fin dag på skolen / jobb videre! Skinner solen der du bor? 


Glade jenter som bare ELSKER skolen..

03.05.2012 kl.10:16               Kategori: Skoleblogging               3 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 02.05.2012 klokka 22:13

Sjapt innlegg, jeg skal straks legge meg. Vært en lang dag i dag med en herlig jente, Emilie. Som dere sikkert vet allerede, hvis du leser dette Emilie. Som du garantert gjør. MÅ GJENTAS! På skolen i morgen skjer det egentlig ikke noe spesielt, bare skrive en "argumenterende stil". En del morsomt? Nei. Men ellers er det vanlig skoledag, kanskje rekker jeg og slenge inn et lite innlegg i løpet av skolen. 

En ting som jeg bråkom på nå, det er herlig at jeg har fått tilbake blogglysten min. Takket være dere, så takk skal dere ha for at dere har "pushet" meg opp til toppen igjen. Nå er jeg fullt tilbake igjen, kan ikke love at jeg ikke kommer til å blogge 24/7. Men hvem gjør vel det?


Gammalt bilde, men et bilde kan bety utrolig mye for en person. Dette bilde er i 8.klasse med bestevennen min. Kan si vi har forandret oss utrolig mye..
Så jeg vil si en spesiell takk til Emilie for at hun klarer og leve med meg. Haha, nei da. Men at hun støtter meg i alt, uansett hva det er! Er utrolig glad i deg Emilie. Følte jeg måtte ta med dette i dette innlegget, var helt random. Men synes det rett og slett har vært en perfekt dag i dag, som ingen andre kan forandre. Det rimte faktisk, random. Da venter sengen på meg. Hvis jeg skal klare å stå opp i morgen tidlig, må jeg virkelig legge meg nå. Vil ikke komme forsinket til skolen, haha. Ha en fin kvelde videre, og ha en strålende dag på skolen i morgen. Good night! Hvordan har dagen din vært i dag?

 

02.05.2012 kl.22:13               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
12
comments
Skrevet 02.05.2012 klokka 21:20


Trenger inspirasjon fra DIN blogg?

02.05.2012 kl.21:20               Kategori: Litt av hvert               12 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 02.05.2012 klokka 17:06


Da har vi endelig kommet hjem, solen skinner. Varmen.. tja, den steker for harde livet. Først og ikke fremst skal vi lage brownies før vi skal gjøre det vi har planlagt, jeg skal rette håret til Emilie, ta noen bilder (outfit kommer senere i dag?) Så skal vi gjøre noen lekser til i morra. Kjedelig er det, men må bli gjort. Sry, hvis bloggingen min og skrivingen min ikke er helt på topp. Men må liksom komme meg litt inn i bloggverden som jeg har skrevet litt om i det nest siste innlegget jeg publiserte. Så jeg beklager så mye! PS; Hvis dere lurer noe angående bloggingen min fremover kan jeg kontaktes på melding på blogg eller eventuelt mail. marthelindberg@gmail.com. Da er det kaketime for meg og Emilie. Ha en fortsatt fin dag videre! Liker du Brownies?

02.05.2012 kl.17:06               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 01.05.2012 klokka 20:33

Hejsann! 
Da er jeg 100% tilbake i blogglivet. Kan vel si at blogglysten har vært på bunnen i det siste, endelig er den på toppen igjen. Vet ikke om hva jeg har bestemt meg for enda, altså hvilket "tema" jeg skal blogge om. Blir vel hverdagen, foto og litt mote som vanlig. Jeg har vel rett og slett glemt helt av hvordan man blogger, ikke teit ment eller noe. Men det og komme inn i blogglivet igjen, det er vanskelig har jeg funnet ut. Skrivespråket, bildene og skrive om hverdagen min igjen. Hm, det skal vel bli interessant. Fått tilbake blogglysten, blitt mer inspirert. Hva mer kan jeg få tilbake? 

Det jeg har "planlagt" er vel å starte å blogge i morgen. Ny uke er det også, har litt tid til overs. Men husk, skole er viktigst. Har jeg ikke tid til å blogge, har jeg ikke tid. Rett og slett! Skal prøve så godt å trenge inn bloggtiden min inn i hverdagen så godt jeg kan. Det første jeg i allefall vet så langt, er at jeg SKAL bytte til et design som jeg virkelig liker og skal ha i en lang stund fremover. Det er bare det å finne den rette og fantastiske designet som passer til det jeg blogger om, og hvordan utseende er. Wish me luck! Hva synes du om at jeg skal starte og blogge fast igjen, leser du bloggen min?


Random bilde.. Ehee, en deeel!

01.05.2012 kl.20:33               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits