4
comments
Skrevet 30.03.2013 klokka 18:25


God påske! Kos dere super masse i kveld med familie og venner!

30.03.2013 kl.18:25               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 30.03.2013 klokka 17:43
30.03.2013 kl.17:43               Kategori: Fotografi               Én kommentar                Permalenke
1
comments
Skrevet 30.03.2013 klokka 11:16

Yes da! Pc'en har streika, den skrur seg plutselig av. Nedtur! Nå som jeg trenger pc'en, funker den ikke. Typisk! En perfekt start på dagen, uten blogging.. so happy girl! Da blir det ikke noe blogging via pc heretter, da blir det mobilblogging forhåpentligvis til pc'en er reparert. 

Oppdatering i dag blir det lite av, om noen strakser skal jeg pynte og dekke på bordet. Vi får nemlig gjester i kveld. Koselig! Så skal jeg nok sannsynligvis ta en forfriskende joggetur, sunt som bare det! Før påskeegget skal bli spist opp. Haha! Endelig er det påskeegg tid, dagene har bare gått i surr for meg i påskeferien. Trudde det var fredag i dag, ah det er så irriterende. Menmen, etter påskeferien kobler vel hjernen seg tilbake igjen.

Kjedelig innlegg uten bilder, beklager virkelig. Men det for gå for denne gangen. Ha en fin dag, og ikke minst ha en fin kveld! Kanskje jeg rekker å oppdatere litt senere i dag! H va skal du i dag? Skal dere få gjester i dag? 

30.03.2013 kl.11:16               Kategori: Mobilblogging               Én kommentar                Permalenke
4
comments
Skrevet 29.03.2013 klokka 13:52

Hallo på deg! Muffins er kjempe godt, spesielt stratos muffins. Har mikset 10stk sammen i dag, og dem var super gode. Fikk et lite "kick" og kjempe lyst til å bake muffins, siden valpen som vi var å hentet i går ligger å sover med Lotte (hunden som er min), er det ikke så mye man kan finne på. Kanskje jeg knipser noen bilder etterpå av lille Alexi, så får dere se hvor søt og gossin hun er. Lillebroren min er super glad for å fått seg sin egen hund og Lotte er også mega fornøyd med lekevenninnen sin. 

Dagen i dag er vel ikke så spesiel for meg, gleder meg super masse til i morgen. Da er det påskeegg time, yes! Ellers skal vi få et lite besøk i dag, det er vel egentlig også en av grunnene til av jeg bakte disse vidundelige muffinsene. Kose oss kjempe masse! Det er ganske så fint vær ute i dag, overraskende nok. Siden det er ferie fra skolen, er det som regel overskyet og dårlig vær. Motsatt da det faktisk er skole! Merkelig. Da skal jeg ordne meg, dusje og fikse meg deretter igjen. Ha en strålende dag og kos dere masse i dag. Hva er dine planer for dagen? Har du smakt stratos muffins? 
29.03.2013 kl.13:52               Kategori: My Days               4 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 29.03.2013 klokka 12:07Converse / Fikk av beste mamma - Salg: 399kr, Før pris: 799kr

29.03.2013 kl.12:07               Kategori: Innkjøp               3 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 27.03.2013 klokka 22:02

 

Hva synes du om dagens dreamoutfit?

27.03.2013 kl.22:02               Kategori: fashion               Ingen kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 27.03.2013 klokka 11:14


27.03.2013 kl.11:14               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 27.03.2013 klokka 09:06

Jeg tenkte at du kanskje ville lage et leserinnlegg her på bloggen, du kan skrive så langt og mye du selv vil. Jeg har også noen kriterier før jeg publiserer innlegget, disser går ut på at innlegget skal være saklig og det må være av interesse for andre. Hvis du har lyst til å skrive om foreksempel "Et tips" , "Kjærlighetshistorie" , "Første kyss" , få frem et budskap, "Din egen historie" eller dine erfaringer med problemer? Hva som helst. Om du ønsker å dele et leserinnlegg med meg og mine lesere kan du sende mail til "marthelindberg@gmail.com" eller ta kontakt via facebook siden HER. Du kan være anonym om du ikke ønsker å stå frem med navn, og jeg endrer ikke en eneste ting på det som du skriver, så innlegget blir som "forfatteren" selv har skrevet. Håper på mail fra noen av dere som ønsker å dele noe! 

 

27.03.2013 kl.09:06               Kategori: Leserinnlegg               Ingen kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 26.03.2013 klokka 22:36


Det sies at det skal bli sol og blå himmel, null skyer. Fant frem solbrillene i dag, helt til jeg kom ut i overskyet og nesten ikke sol. Ble lagt ganske fort bort igjen! Håper på fint vær, solen holder seg på plass og null skyer i morgen. Da er morgen dagen reddet! Skal tilbringe omtrent hele dagen ute, kose meg i solen og rydde litt i hagen for å være ekstra snill jente. Være litt hjelpsom til tider, skader ingenting. Etter en lang dag med jobbing, og ikke minst tiden jeg var med noen venner i stad. Ble til å se en liten film og koste oss super masse, alltid like koselig å se film med venner! Da tar jeg kvelden etter Grey's, ha en fortsatt fin kveld og ikke minst god påske! Natta. Hva har du gjort i dag? Har du funnet frem solbrillene? Hva er dine planer for dagen?

26.03.2013 kl.22:36               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
10
comments
Skrevet 26.03.2013 klokka 20:21


Hva synes du om disse antrekkene? 

26.03.2013 kl.20:21               Kategori: Outfit               10 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 26.03.2013 klokka 12:03


Ha en fin dag!♥

26.03.2013 kl.12:03               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
7
comments
Skrevet 26.03.2013 klokka 10:10

God morgen til dere som er tidlig oppe!  I dag våknet jeg egentlig ganske tidlig, dermed gadd jeg rett og slett ikke å legge meg til å sove igjen. Kunne jo like godt fikse meg og gjøre meg klar til å hjelpe mamma senere på dagen. Mangler bare å fylle magen min med mat, så har jeg nådd toppen! *Applaus*. 

Sol ute, sol inne. Kan ikke bli bedre, Solen skinner inn i stua, herlig. Kan ikke si den varmen særlig godt. Men solen er her, kan ikke klage da? Neste alternativ er da å sitte ute å nyte solen nå som den endelig er her, passer meget bra siden det er påskeferie. Happy! Kan endelig bruke solbrillene som har vært til pynt på rommet, endeelig. Skal se om jeg rekker å oppdatere/slenge inn et innlegg like før jeg stikker avgårde. Hva skal dere i dag, noen planer for påsken? Er det fint vær der du befinner deg? 26.03.2013 kl.10:10               Kategori: My Days               7 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 25.03.2013 klokka 21:38

TEMA: Selvtillit.

Å ha dårlig selvtillit er ikke gøy i det hele tatt. Hvordan det er å ha dårlig selvtillit kommer litt ann på hvor dårlig selvtillit du har. Du føler du ikke er verdt noe, å ser ikke noe positivt ved deg selv. For meg er det helt jævlig! Jeg ser ikke noe positivt ved meg selv. Er kjempe mange som har sakt fine ting til meg som foreksempel at jeg er pen, har fin kropp, er modig og alt sånn, men jeg klarer ikke tro på det. Jeg blokkerer det egentlig helt ut. Jeg har ikke troen på meg selv i det hele tatt. Tror ikke jeg kan gjøre ting, og klarer ikke alltid å holde motet oppe, dermed gir jeg ganske fort opp. Jeg haddde jo bedre selvtillit før, men den har blitt bare verre og verre. Andre ser kanskje noe positivt med seg selv, og klarer å takke og ta det til seg og tro på det når noen sier noe fint.. men det klarer ikke jeg.

Helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg kan gjøre for å forbedre det. På grunn av at jeg sliter med både det og andre ting har jeg fått hjelp. Jeg snakker med noen som kan dette, og det har hjulpet litt. Men selvtilliten er fortsatt på bunn. Jeg har pleid å "kødde" med å si at jeg er pen, søt og andre positive ting. Det har faktisk hjulpet litt, men det går fort ned igjen. Noe som har hjulpet meg hvertfall litt, er vennene mine og noen andre jeg snakker en del med. Når jeg hører positive ting får det meg til å tenke litt mer positivt, hvertfall en stund. For å forbedere selvtilliten, snakk med noen om det, og prøv å få hjelp. Unner ingen å ha dårlig selvtillit! Du kan få til sååå mye mer med bedre selvtillit, og det kan også hende flere muligheter åpner seg. Stå på, og hvertfall prøv å tro på deg selv å hør på hva andre sier om deg som er positivt. IKKE GI OPP, da kommer du ingen vei.Mvh Guro.

TEMA: Selvtillit.

Hvordan er det å ha dårlig selvtillit? Å ha dårlig selvtillit er noe av det verste man kan ha, man tør ingenting, tør ikke og si noe og tør ikke og være seg selv. Det er rett og slett kjedelig og et rent helvete og ha dårlig selvtillit for det ødelegger mye. Oppdages det fort hvis en person har dårlig selvtillit? Ja. det oppdages fort, jeg oppdager det fort på folk for jeg veit hvordan det er og ha dårlig selvtillit. Jeg ser det så lett på folk for de gir kanskje ikke så mye lyd fra seg som andre gjør. De sier ikke mye, er veldig stille og beskjedne. Hvordan påvirker det livet, og deg selv? Dårlig selvtillit kan påvirke livet veldig mye, værtfall for meg. Du får liksom ikke vært den personen du egentlig er, og kanskje vil være fordi du føler at du ikke er pen nok, tynn nok, lang nok osv. Og det kan komme av at man har blitt eller blir mobba. Eller kanskje bare fordi den personen ikke har blitt så veldig sosialisert og gått for det meste bare alene.

Hvordan forsvinner dårlig selvtillit? Dårlig selvtillit kan bli til bra selvtillit om du får deg ordentlig venner, som du føler deg trygg med. Og det kan komme av alderen, på meg så ble selvtilliten min bedre når jeg begynte på videregående og ble eldre. Før jeg begynte på videregående så var jeg nesten helt stum, jeg sa knapt et ord og turte ingenting. Nå i dag står jeg for mine meninger, snakker litt mer, tør og være meg selv litt mer, og tør å være mer blant folk. Men det er en øvelse, skal det bli bedre så må man gjøre ting man egentlig ikke tør som trudde ikke kunne, men som man egentlig kunne. Det var akkurat det jeg gjorde. Familie og gode venner er noe av det man virkelig trenger skal man klare og leve, de er liksom nøkkelen til et godt liv. Når man er med familie og venner så vet man at man kan bare senke skuldrene og vite at man bare kan være seg selv og det er en så utrolig god følelse.

Det gode liv er når vi innser at vi har det vi trenger, smilene kommer oftere, drømmene blir større, latteren sitter løsere, og vi innser hvor velsignet heldige vi er.. Jeg som skriver dette, håper virkelig at det innlegget her var en tankevekker for de som sliter med selvtillit, det hadde gjort meg veldig glad. Vær deg selv, det er det folk vil du skal være. Ikke motsatt, hvis noen mener du skal være en du ikke er, så er ikke den personen verdt noen ting. Mvh Anniken.

* Hva synes du om slike innlegg?
* Følte noen seg truffet når det gjelder dårlig selvtillit?
* Synes du jeg skal ha flere slike innlegg?
* Vil du skrive et leserinnlegg, send mail til: Marthelindberg@gmail.com.

 

25.03.2013 kl.21:38               Kategori: Friends               3 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 25.03.2013 klokka 11:22

God Morgen! Rakk et lite innlegg før jeg drar av gårde. Humøret på topp enda det er mandag. Merkelig nok, kanskje fordi det er påskeferie. Herlig! I dag ble jeg faktisk vekt av meg selv, hadde glemt å stilt vekkeklokken. Sånn kan det gå! Flaks jeg ble vekt av meg selv da, hørt noe så dumt? Ågud, jeg skvatt. Helt random. Har fikset meg og ordnet meg, til og med spist frokost. Jakka på! Sitter nå å venter på at jeg skal bli hentet, dermed bestemte jeg meg for å ta et sjapt innlegg for å oppdatere litt. Ha en fortsatt fin dag, god påske! Har du blitt vekt av deg selv noen gang? Hva skal du i dag? 25.03.2013 kl.11:22               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 24.03.2013 klokka 22:48

Nytt design..igjen. Med header denne gangen, knall! Eneste problemet med dette designet er at jeg ikke fikk headeren like bred som bloggen er. Alltid noe som ødelegger stoltheten. Dumt! Jeg fikk rett og slett ikke til å endre på disse kategoriene, vet ikke om dere har lagt merke til feilen. Men den store feilen som jeg får helt noia av er at kategoriene står helt feil. Det er noen som står riktig og noen få står i feil posisjon. Åh, får helt noia! Irriterer meg no sinnsykt. Skal knote litt til, men gidder ikke å ødelegge hele designet på grunn av denne feilen, hvis det oppdages flere feil. Vennligst gi beskjed! Så skal det prøves og fikses med en gang, forhåpentligvis. 

Hva synes du om designet så langt? Med tanke på det alt som har blitt endret og som jeg ikke har faila med. Jeg har vurdert å endre overskriften på innleggene, midtstille. Menmen, får ta det som det kommer. Må ha en litt moderne og fresh overskrift. Hater å knote med en spesiell ting i flere evigheter. Skal også gjøre et forsøk på å endre fargen på selve designet, så helheten av designet synes. Nedenfor har jeg faktisk klart å tatt "screenshot" av pc skjermen. Noe som jeg absolutt ikke har klart før, *stolt* jente. Da tar jeg natta, er helt utslitt. Med tanke på at det er påskeferie, er det ekstra deilig å tenke at man kan sove lenge i morgen, helt til man skal på jobb. Kanskje blir det et sjapt "morgen innlegg" før jeg drar. Sov godt!24.03.2013 kl.22:48               Kategori: Diverse               2 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 24.03.2013 klokka 21:1424.03.2013 kl.21:14               Kategori: Fotografi               5 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 24.03.2013 klokka 18:53


Søndagskvelden nærmer seg, klar for inspirasjon og nye blogger å lese. Vil du at jeg skal lese din blogg, skriv bloggen din opp i kommentarfeltet. 

24.03.2013 kl.18:53               Kategori: Litt av hvert               3 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 23.03.2013 klokka 20:4123.03.2013 kl.20:41               Kategori: Fotografi               4 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 23.03.2013 klokka 11:38Hvor viktig er mote for deg? Hvor mange bryr seg egentlig om stilen til andre? Mange går akkurat i det dem vil, og blåser rett og slett hva andre synes. Helt korrekt gjort av dem! Du skal ikke rette deg til noen andre og bli "wannabe". Altså herme etter stilen dems. Det er bare umoderne gjort, helt urespektabelt. Folk må få lov til å gå i det dem ønsker. Noen bruker joggebukser og hettegenser absolutt hele tiden, noen bruker bluser og stramme bukser. Gå i det du føler deg bra i. Ikke rett synet ditt mot andre. 

Mote er det som er moderne og representerer deg som person. Ordet mote brukes særlig om klesmote, men omfatter alle områder der oppfatningene skifter etter kortere eller lengre tid. Det kan gjelde synet på musikk, design, humor, navn eller hva som helst som påvirkes av enkeltindividers eller andres meninger, smak og behag. 

At noe er "in", "moten for tiden" eller "svært populært". Det er trenden i siste liten, man må ikke alltid ha det nye bare fordi andre har det. Men så klart at det er helt toppers å få noe nytt i klesskapet sitt hele tiden. Hva går det utover hvis man bare skal kjøpe og kjøpe hele tiden? Pengebruken. Den synker ned raskere enn du klarer og si 123. Begreper som moderne og umoderne forteller om noe oppleves som nytt, aktuelt og tidsriktig eller ikke. Men hvem bryr seg om det er gamle klær?Who cares. 

Hvor er den beste moten i fra? Hvor kommer alle de fantastiske merkeklærene fra? Trur det er Paris, for dem har vært den ledende motebyen lettere sagt. Der finnes motehus som Christian Dior, Coco Chanel og ikke minst Pierre Balmain. Den norske moteskaperen Per Spook, har også forsøkt og gjøre seg gjeldene i Paris. 

Et økende problem blant oss ungdommer, er det sterke motepresset som sagt. Man skal se ut som kjente superstjerner, ha de samme klærne og være like kule som dem. Det er ikke bare få, det kryr av de. De er så mote "friker" at det ikke er mulig. Særlig oss jenter bulimi og andre spiseforstyrrelser som kan gjøre dem døds syke. Man skal se ut som en fotomodell. Tar sprøyter slik at de skal få flat mage, større pupper og en fin kropp, egen stil er liksom helt ut nå. Selv om vi ungdommer "glemmer" frokost og ofte ikke spiser middag, hvem merker det? Ingen. Bare deg selv, det går utover deg selv. Det værste av alt oppi dette, er at mange kan faktisk bli mobbet for å ikke ha de riktige klærne. At man bli mobbet siden man ikke har de rette klærne kan føre til at noen begynner å stjele for å få nok penger til å kjøpe dyre gensere og bukser. Alt dette er årsaken til et meget stort motepress. 

Selv jeg kjenner MANGE med slike motepress. Det er ikke bra! Det er skremmende og tenke på hvor mange som egentlig vil ha det beste hele tiden, bare for å være kul. Det må vel også være noe positivt med mote? Mange synes de tar seg bedre ut og liker å være i dette kule rampelyset på grunn av de verdifulle klærne. Hva om man rett og slett ikke har råd til å kjøpe dyre merkeklær, blir man "medlem" i den ukule og umoderne mote "gjengen" da? Det er bare teit og sortere å plukke ut de som ikke har peil på mote, og de som har faktisk stor peil på mote. En bukse på Cubus til 200kr er like gjerne god som en Levis bukse til 1000kr. Det som er forskjellen er det lille merket på buksen. Selv jeg synes det er kult å ha merke bukser og gensere. Men jeg har ikke "dilla" på dyre bukser og gensere. Det er supert og ha noen "sosse" klær til overs. Alltid like fint! Dette er jo positivt. Men som sagt, jeg mener at man MÅ ikke har de nyeste og de råeste klærne for å være med i den moteaktige gjengen. Det er ikke slik alle steder, men på de fleste trur jeg. Blir mer og mer! Det største er hos oss jenter, motepresset. Hm, det er ikke alltid like lett og kle seg bra ut når man får kommentarer på det heller? Det er vanskelig med mote, misunner virkelig de som faktisk er tøffe nok til å bare sette på seg noe i farten, mens vi fleste må prøve klær i evigheter. Bare for å dra til butikken! Hello, liksom? Konklusjonen av dette er at man ikke skal rette synet mot andre som har den kule stilen. Kanskje det er deg? Kanskje det ikke er deg, du bør finne din egen stil som folk kan si fine og positive ting om. Ikke kopier! 

Hva synes du om motepress? Har du hatt motepress? Føler du deg vel i stilen din? Er du fornøyd? Har du vært "redd" for å vise hvordan stil du egentlig har? Hva er dine meninger, burde folk få lov til å gå med "umoderne" klær, eller bare de nyeste nyhetene? ( Bildene er blitt redigert, og funnet på google )

23.03.2013 kl.11:38               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
0
comments
Skrevet 21.03.2013 klokka 20:46

Hei alle sammen! I dag har det vært en lang og ikke minst en veldig gøyal dag både på skolen og hos emilie. Dro til Emilie etter at jeg hadde gjort alt det som skulle gjøres hjemme, så da er jeg her da. Har mikset oss herlig kveldsmat. Bare å nyte den! Hva vi har gjort i dag? Hm, for det meste hatt det morsomt og redigert noen videoer som vi filmet i går hos meg. Vurderer kanskje å legge ut en, nemlig "musikkvideo". Vi er super flinke til å synge, not. Ville bare oppdatere bloggen litt, før jeg fikk dårlig samvittighet. Et planlagt innlegg kommer om noen strakser, just you know. Hva har du gjort i dag? 


21.03.2013 kl.20:46               Kategori: Friends               Ingen kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 20.03.2013 klokka 14:51

20.03.2013 kl.14:51               Kategori: Videoblogg               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 20.03.2013 klokka 13:21

20.03.2013 kl.13:21               Kategori: Friends               3 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 19.03.2013 klokka 20:11

ÅH! Føler meg skikkelig klar for morgen dagen, lurer på hva den bringer. Har en liten anelse, lettere sagt en fin følelse. Har som sagt nynorsk - , sidemåltentamen i morgen. Gleder meg faktisk, av en eller annen grunn. Har aldri gjort det før, kanskje det kommer til å gå bra eller rett og slett den andre veien. Håpe på det beste! 

Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal orke å smårydde rommet, og ta å unne meg 5 minutter til rydding Sitter med joggebukse og en svær hettegenser, herlig. Bedre får det ikke blitt! Ringte Emilie for å småprate litt med hun, til slutt har vi endelig kommet fram til at flybillettene skal bestilles nå snart, herlig følelse. Gleder meg sykt til å dra til utlandet med Emilie, stort! Får ikke sagt hvor mye jeg gleder meg, hotell er vi fortsatt på utkikk etter, forhåpentligvis har vi funnet det perfekte hotellet. Bilder vises senere! Småpraten endte med å avslutte med å planlegge torsdagen som kommer. Torsdag til fredag skal jeg nemlig på besøk til Emilie og sove over. Lenge siden sist. 

Har bestemt meg for å ta kvelden tidlig i dag, dermed er dette det siste innlegget i dag. Hører ikke fra meg før etter skolen, så wish me luck på tentamen. Ha en fortsatt fin kveld! Skal du noe spesielt i morgen eller i uken? 19.03.2013 kl.20:11               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 19.03.2013 klokka 18:57

Jeg trenger inspirasjon, og jeg vil gjerne lese din hjemmeside. Hadde satt stor pris på om du også har mulighet til å smelle inn noen favoritt blogger som har med inpirasjon å gjøre også. Hvem er favoritt bloggeren din? Hva er bloggen din? 

 

19.03.2013 kl.18:57               Kategori: Diverse               4 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 19.03.2013 klokka 15:1819.03.2013 kl.15:18               Kategori: Fotografi               2 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 19.03.2013 klokka 13:10

Et stort smil har plassert seg på meg, kan ikke være mer fornøyd med tentamen. Ble ferdig etter 3 timers arbeid, kan ikke klage da. *Stolt* jente i dag, mangler bare nynorsk tentamen som vi har i morra, og ikke minst matte tentamen. Norsk tentamen som vi hadde i dag, gikk ut på "Løgn og sannhet". Et ganske så interessant tema som alle kan skrive vannvittig mye om, skrev meg helt bort i en stund. Så endte med å fjerne halvparten av stilen, til slutt leverte jeg en artikkel på 5 sider. Hehe, litt mye men det får gå. Teksten som teller forhåpentligvis, takk gud for at jeg fikk til å skrive så mye som jeg gjorde. Bedre å skrive for mye enn for lite, noe som trekker ned hvis man skriver alt for lite. Takk gud! Da er resten av dagen bare "lese, lese, lese" for meg, skal forberede meg ganske så tidlig før matte tentamen nærmer seg, kanskje jeg får et bedre resultat og bedre karakter enn det jeg har fått ellers. Lov å håpe, ha en fortsatt fin dag videre. Har du hatt norsk tentamen? Liker du matte tentamer?  

19.03.2013 kl.13:10               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 18.03.2013 klokka 17:36

Jeg har nå skaffet meg et kjæledyr til, lettere sagt 2 til. Nemlig pinnedyr! Første jeg fikk synet på da jeg gikk inn i dyrebutikken på lørdagen, var pinnedyrene som var i et lite akvarium. Så ekle som dem var, nesten som gigantiske edderkopper. Men dette stoppet ikke meg, jeg elsker dem. Det jeg tenkte var bare "jeg kan vel unne meg 20kr på to stk søte pinnedyr". Dem er veldig småe enda! Har fått plassert alt som skal i buret dems nå. Så alt er klart. Håper dem kommer til å trives der, nye favoritt kjæledyr. Til dere som synes dem er noen ekle skapninger, dem er egentlig ikke det. Dem får ikke gjort deg noe, enn annet å kile dere. Dem er så søte! Allerede blitt glad i dem. Stilige er dem! Til dere som foreksempel jobber og er veldig mye opptatt på fritiden, anbefaler jeg virkelig å skaffe dere pinnedyr. De er null stress! Det eneste dem trenger er et godt forhold og ikke minst gode omgivelser i buret/akvariumet, gi dem mat og ikke minst fjerne barken som ligger bunnen. Hvis ikke, har du et lite problem hvis du ikke ønsker fler søte pinnedyr.. det blir en hel haug av dem hvis du ikke bytter ut barken. Kos! Har du pinnedyr? Vurdert og skaffe det? 18.03.2013 kl.17:36               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
2
comments
Skrevet 18.03.2013 klokka 16:4918.03.2013 kl.16:49               Kategori: Fotografi               2 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 16.03.2013 klokka 21:19


// WeHeartIt - Summer 

16.03.2013 kl.21:19               Kategori: Inspirasjon               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 15.03.2013 klokka 16:52


Alle bildene er fra //weheartit//

Ønsker alle en riktig god helg!

15.03.2013 kl.16:52               Kategori: Inspirasjon               3 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 14.03.2013 klokka 15:12

14.03.2013 kl.15:12               Kategori: Videoblogg               2 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 13.03.2013 klokka 15:19

Som dere kanskje vet så var Emilie med meg hjem etter "skolen" i dag. Vi har egentlig gjort mye i løpet av de to timene Emilie har vært her. Samtidig har vi rukket å lest litt til i morgen og blant annet vært ute en tur. Har knipset mange bilder i løpet av den lille tiden, som jeg nå vil dele med dere. Planen videre er å kjøre Emilie ned til bussen, og ta meg en liten tur på butikken for å handle inn til morgen dagen. Thumb down! Bedre kvalitet på bildene, kameraet er blitt fikset. Tok sin tid, endelig done. *GLAD*. Da drar vi til bussen, snakkes senere og ha en strålende dag videre i solen hvis dere er så heldige som har fått den! Hva har du gjort så langt i dag, videre planer for dagen? 
 
13.03.2013 kl.15:19               Kategori: My Days               2 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 13.03.2013 klokka 13:39

Genser / Cubus - Shorts / Cubus - Tights / BikBok

 

13.03.2013 kl.13:39               Kategori: Outfit               Én kommentar                Permalenke
0
comments
Skrevet 13.03.2013 klokka 10:32maartej på instagram. Hva heter du?

13.03.2013 kl.10:32               Kategori: Fotografi               Ingen kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 13.03.2013 klokka 09:39

Hei, nå sitter jeg på skolen med engelsk bøkene foran meg. Vi fikk utdelt et ark som er skrevet "eksamen i engelsk", som skal forestille en tentamen. Blir utfordrene! Heldigvis har jeg Emilie til selskap, med tanke på at det er valgfritt å stikke hjem etter to timer og forbrede seg hjemme til tentamen. En kjempe digg tanke og tenke på at det er siste engelsk tentamen in my life. Thumb up! Kan vel egentlig inrømme at det er en del kjedelig og sitte her på skolen og bare lese og lese. I hvert fall når man ikke husker noe når man kommer hjem. Venter egentlig bare på at matpausen skal komme. Magen rumler. Har du engelsk tentamen snart?  Beklager dårlig kvalitet på det første bilde.
13.03.2013 kl.09:39               Kategori: Skoleblogging               Én kommentar                Permalenke
3
comments
Skrevet 12.03.2013 klokka 20:31

Klar for kvelden, som jeg absolutt ikke har vært. Ble med Emilie hjem etter skolen, koselig. Har fått ordnet masse småting som vi egentlig skulle ha gjort for lenge siden. Proud! Har vært en super dag i dag med sol på skolen, i morgen er det på tide å bruke shorts igjen. Endelig er shorts-sesongen her, ikke akkurat men nesten. Funker med tighst, ikke sant? I morgen er det forberedelses dag til Engelsk tentamen, noe som jeg kan si er ganske så kjedelig men samtidig lærerikt. Slipper å lese så mye hjemme, når vi kan lese på skolen. Bedre blir det ikke! Hva har du gjort i dag?

Ikke verdens beste bilder, men knipset noen i farta!

12.03.2013 kl.20:31               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 12.03.2013 klokka 19:36


Fått verdens fineste jakke, kan vel heller si at det ligner på en jakke. Kan vel si at det er en skjorte, men det funker som en fin jakke for min del. Elsker den. Dette bilde er dessverre tatt i fra google pga jeg har ikke fått tatt bilde. Kameraet mitt ligger uheldigvis fortsatt i bagen sin på vent til reperasjon. Long time to wait! Men hovedsaken er at jeg blogger igjen, har vært slapp i det siste. Har hatt så mye å gjøre, med tanke på skolen. Har mange innleveringer og prøver, og ikke minst snart tentamen. Engelsk tentamen er allerede om to dager. Skal si med hånda på hjertet at jeg skal bli flinkere og øke blogghastigheten, når jeg har tid selvsagt. Hva synes du om denne jakken/skjorten? 


12.03.2013 kl.19:36               Kategori: Inspirasjon               Én kommentar                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits