2
comments
Skrevet 26.02.2013 klokka 10:11
26.02.2013 kl.10:11               Kategori: Skoleblogging               2 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 25.02.2013 klokka 11:23

25.02.2013 kl.11:23               Kategori: Litt av hvert               Ingen kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 24.02.2013 klokka 22:03

Ah, mandager er alltid så kjedelige. Vertfall med tanke på at det er mandagen etter en hel uke med ferie. En fantastisk herlig ferie! Dette blir et ganske så kort innlegg pga skal straks legge meg, døgnrytmen min er helt på "trynet". Så skal bli spennende å se om jeg får meg opp i morgen eller om jeg selv må dra meg ut av sengen. Må opp tidlig i morgen!


I dag har jeg vært på langtur med familien min, koselig. Når vi endelig hadde kommet fram, lå jeg helt utslitt på bakken. Skulle tru jeg hadde løpt maraton. Været har vært mega fantastisk. Dermed gikk jeg og Tine ut i fin været for å knipse noen bilder. Har mikset en alldeles så liten "film" eller video av bildene jeg tok i dag. Videoen kommer i morgen. Resultatet av bildene ble fantastiske, var fint å kunne ta bilder igjen. Skal knipse en del mange bilder før jeg sender kameraet til reperasjon. Klarer meg fint uten blits i en periode forhåpentligvis, funket bra i dag. Da tar jeg natten og skal være utvilt til den første skoledagen etter vinterferien. Tumb up! Er så klar for skolen igjen!.. Nei. Ha en fin dag i morgen, til dere som starter vinterferien i morgen. Kos dere super masse, og dere som skal på skole eller jobb i morgen. Ha en fin dag i morgen! Hva har du gjort i dag? Har du vinterferie, eller har den tatt sin ende? 

Her er det et bilde av mange fler som jeg tok av Tine i dag, en liten smakebit for dere. Har nemlig no picture akkurat nå, så dette passer helt utmerket. Natta! 
Ikke glem spørsmålsrunden, hvis dere lurer på noe eller hva som helst. : http://tamseen.blogg.no/1361365150_sprsmlsrunde_settes_i.html


 

24.02.2013 kl.22:03               Kategori: My Days               Ingen kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 23.02.2013 klokka 01:15

Smarte meg har klart å ødelegge headset'et mitt. Søren! Dårlig kvalitet eller bare uforsiktig? Går for det siste alternativet. Åh en del irritert, må holde meg til vanlig ørepropper. Noe som er så ubrukelig å bruke. Uvant! Men takk gud for at øreproppene funker enda, hvis ikke hadde sannsynligvis jeg ligget oppe i hele natt og sutret over at headset'et mitt er ødelagt. Men hvorfor er det ødelagt? Hm. Si det! Ingen anelse. Plutselig knakk det i to biter, det positive er at det fungerer på riktigvis. Bortsett fra at det er en del ubehagelig å bruke.

Da tar jeg natten med øreproppene plassert i øret og headset'et i søppledunken uheldigvis. Buhu! Natta, snakkes. Har headset'et ditt noen gang blitt delt i to? Er du lik som meg, bare må du ha musikk før du legger deg? Jeg er fullstendig avhengig! 23.02.2013 kl.01:15               Kategori: Diverse               3 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 21:12

Endelig nytt design, med ingen header. Noen som er villige til å lage en simpel header til meg? Hadde vært supert! Jeg fikk rett og slett ikke til å endre på disse kategoriene, vet ikke om dere har lagt merke til feilen. Men den store feilen som jeg får helt noia av er at kategoriene står helt feil. Det er noen som står riktig og noen få står i feil posisjon. Åh, får helt noia! Irriterer meg no sinnsykt. Skal knote litt til, men gidder ikke å ødelegge hele designet på grunn av denne feilen, hvis det oppdages flere feil. Vennligst gi beskjed! Så skal det prøves og fikses med en gang, forhåpentligvis. 

Hva synes du om designet så langt? Med tanke på det som faktisk er blitt riktig og som jeg ikke har faila med. Jeg har vurdert å endre overskriften på innleggene, synes den var litt "ukul". Må ha en litt moderne og fresh overskrift. Hvis jeg får til! Hater å knote med en spesiell ting i flere evigheter. Skal også gjøre et forsøk på å endre fargen på selve designet, så helheten av designet synes. 
For å være litt ekstra moderne slenger jeg inn en fin sang som er på topp 20 listen min blant spillelisten min på spotify, siden jeg ikke har et bilde akkurat her nå på denne pc'n. 

22.02.2013 kl.21:12               Kategori: Design               4 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 19:16

Grip sjansen! Vil du at bloggen din skal bli linket, come on. Enklere blir det ikke, skriv bloggadreseen din inn i kommentarfeltet og du vil bli linket med et bilde av deg! Vil du bli linket?

22.02.2013 kl.19:16               Kategori: Litt av hvert               2 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 18:16

http://tamseen.blogg.no/1361365150_sprsmlsrunde_settes_i.html#comment 

Mail: marthelindberg@gmail.com til dere som vil spørre om spørsmål via mail.

 

22.02.2013 kl.18:16               Kategori: Spørsmålsrunde               Ingen kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 14:29Et alldeles så lite innlegg på grunn av jeg skal til frisøren og velge ut en farge som jeg skal vurdere, skal nemlig stripe håret forhåpentligvis. Hvis resultatet blir bra. Siden jeg har så lyst hår fra før, går det kanskje ikke. Men håper på at jeg kan ta lyse brune striper, trur du resultatet blir fint? Skal bli spennende og se hva resultatet blir senere. Da er det bare å vente på den spennende dagen.

Etter jeg har vært hos frisøren er planen å dra til jessheim, skal ta en liten titt på en "designbutikk", jeg har letet etter stuff som jeg kan sy på singletter og bukser og blant annet gensere. Dermed har jeg også tenkt til å lage fler innlegg med "How too... ". Som det har kommet inn spørsmål om, så det kommer da senere. Da skal jeg ordne meg og dra ned til frisøren, for å ta noen "tresser" som det het eller noe. Trur det var tresser hun sa. Snakkes senere. Ha en fin dag videre! Hva er dine planer for dagen så langt? 

22.02.2013 kl.14:29               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
0
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 00:25


(Klikk på bildet for å komme til produktet og ikke minst siden) 

Skal du på ut på vennetur? Utlandet, eller hva som helst? Alle tar valget ved å ta med seg et kamera. Ikke bare et mobilkamera, er det en forkrommet fyrstikkeske som kan fotografere motiver med 15 megapiksler samtidig som den laster opp bilder på nettet og sender en kopi til foreksempel din kjærste, mor eller rett og slett en mormor. Det som ingen tenker over og aldri har med seg, er det lure og smarte kamerastativet, den klumpete stangen som er stor som en skipsmast i sammenslått format. Når du så har rukket å pakke ut stativet, har den lille søte fuglen flydd sin vei, og du hadde den største muligheten til å endelig knipse det fantastiske bilde av fuglen som er sjelden å se, men du rakk ikke å ta det betydningsfulle bilde på grunn av du knotet med et kamerastativ. Kommer noen til å tro på deg, at du hadde den vanvittige store sjansen til å knipse bilde av den sjeldne fuglen? No one, ingen kommer til å tro deg...

Men smarte Joby har utviklet dette kamerastativet som den ultimate løsningen. Joby har hentet inspirasjon fra aper og anakondaer, og du kan feste eller slynge kamerastativet ditt rundt hva du vil. Sett det rundt sykkelstyret, lyktestolpen, taklampen, speilet, lianen eller golfkøllen for aldri å gå glipp av en anledning til å ta et fint bilde med god skarphet. Dette kamerastativet kan bruker til alt mulig! Med ledd som kan vris 360 grader har du knapt noen begrensninger, og det robuste materialet holder kameraet på plass. Føttene og leddene er forsterket med gummi for å gi økt stabilitet og grep om underlaget.

Dette kamerastativet høres aktuelt ut for meg, simpelt og greit. Jeg som aldri rekker å sette opp det enorme kamerastativet jeg har, jeg rekker omtrent aldri å ta bilde av det jeg forkuserer på. Da er det allerede for seint. Dette er et kamerastativ som er løsningen. Helt sykt hvor mye kreative løsninger på et problem man kan finne på, har vurdert dette produktet i en lang tid. Bare elsker det, prisen er ikke så høy. Det er verdt pengene sine som forsvinner rett ut i fra lommeboken, 205kr. Du tenker kanskje? 205kr. Ikke mer? Nei, det er ikke mer. Det er en utrolig bra pris for et så meget fint og kreativt produkt. Duger for meg!  

Jeg selv er sponset av CoolStuff. Direkte link her : http://www.coolstuff.no/. En super fin side med masse kule ting. Er innom hver eneste dag, en veldig inspirerende nettside. Jeg er takknemlig og evig glad for at jeg har fått muligheten til å bli sponset av disse. Gleder meg veldig mye fremover! Hva synes du om dette produktet? Hva er din mening? Blir du sponset av CoolStuff? 

22.02.2013 kl.00:25               Kategori: Sponsor               Ingen kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 21.02.2013 klokka 19:11


Hva synes du om inspirasjonen? Hvem antrekk falt du pladask for? 

21.02.2013 kl.19:11               Kategori: fashion               2 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 20.02.2013 klokka 13:59


Hei, alle sammen. I dag har virkelig dagen gått fort.  Skal snart fra til kusina min, Martine. Men før jeg pakker og styrer med alt jeg skal ha med. Har det kommet inn noen spørsmål fra enkelte. Både som kommentarer og ikke minst på mail og kontaktet meg via blogg. For å ikke gjøre det så komplisert for meg selv og dere, bestemte jeg meg for å sette i gang en liten spørsmålsrunde igjen. En stund siden jeg har hatt det, eller en ganske så lang stund. Kan ikkehuske sist gang jeg hadde spørsmålsrunden. 

Håper dere som har sendt inn tidligere spørsmål får svar på dem, skal prøve så godt jeg kan å svare på dem. Jeg vurderer og svare på videoblogg dene gangen, noe som jeg har sagt hver eneste gang jeg setter i gang en spørsmålsrunde. Men nå som jeg hsr faktisk lært meg å publisere videoer på YouTube.  Er det større sjanse for at jeg mikser sammen en video med svarene. Er det noe du lurer på? Hva som helst. Grip sjansen i dette innlegget. Er det noe du lurer på? 

20.02.2013 kl.13:59               Kategori: Spørsmålsrunde               4 kommentarer                Permalenke
3
comments

Yes

Skrevet 20.02.2013 klokka 00:18

Herlig! Det er så herlig å føle den glade "følelsen" inni seg, det er en ubeskrivelig følelse. Men hvorfor føler jeg den? Hm, si det. Jeg aner ikke, enda bedre. Det er bare så herlig! Kunne ønske alle sammen kunne føle denne følelsen hver eneste dag, inkludert meg. Det beste med alt oppi dette, er at verdens beste lillebror kommer å spør meg om jeg ville ha spotify premium. Hvem sier ikke ja til det? Det har jo alltid vært en stas for meg. Åh, herlig! Du verden hvor mye lykke en person kan ha i seg, er virkelig glad. Den følelsen er ikke alltid der! 

Akkurat nå på sekundet ble det planlagt at jeg og Martine skal møtes i morgen, skal bli super koselig. Er en lang stund siden jeg så henne sist, så det skal bli spennende. Kan ikke vente! Men etter en lang dag ute i finværet, skal jeg endelig finne senga med headset(et) plassert. Love music! Nå som jeg endelig har spotify premium, helt lykke! Skal sove godt og dypt med denne "gladheten" min. Håper den varer! God natt vakre mennesker. Har du noen gang hatt en strålende glad følelse inni deg? Hva er dine planer for morgen dagen? Håper virkelig på fin vær i morgen med solen plassert på himmelen og helt skyfritt. GOD NATT!
 Ta en titt innom ukens blogg, anbefales : http://theaisabell.blogg.no/


 

20.02.2013 kl.00:18               Kategori: My Days               3 kommentarer                Permalenke
11
comments
Skrevet 19.02.2013 klokka 11:35

God morgen! Våknet opp med solskinn på rommet, herlig følelse. Venter bare på at snøen skal smelte og forsvinne. Enda bedre! Planen for dagen i dag er fullbooket, skal ut en tur med den vakre skapningen min igjen så klart. Er så koselig å være ute i fin været, da det endelig har ankommet. Så skal jeg faktisk være flink jente i dag å vaske i huset, har fått et lite "kick" til å vaske og rydde. Ha en fin dag videre, nyt fin været hvis dere er så heldige at dere har fått det. Hva skal du i dag? Har fin været ankommet der du bor? 


Ta en titt innom ukens blogg, anbefales : http://theaisabell.blogg.no/
19.02.2013 kl.11:35               Kategori: My Days               11 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 18.02.2013 klokka 18:58


"Heart On Fire"

I'm falling in,
I'm falling down,

I wanna begin,
But I don't know how,

To let you know,
How I'm feeling,

I'm high on hope,
I'm really

And I won't let you go,
Now you know,
I've been crazy for you all this time,
I've kept it close,
Always hoping,
With a heart on fire
A heart on fire 
With a heart on fire
A heart on fire 

Hand in hand,
Sparkling eyes,
The days are bright,
And so are the nights,
'Cause when I'm with you I'm grinning,
Once I was through,
And now I'm winning

And I won't let you go,
Now you know,
I've been crazy for you all this time,
I've kept it close,
Always hoping,
With a heart on fire
A heart on fire 
With a heart on fire
A heart on fire

Let me walk through life with you,
Everybody dreams of having what we do,
Like we're holding thunder,
You pull me out from under

And I won't let you go,
Now you know,
I've been crazy for you all this time,
I've kept it close,
Always hoping,
With a heart on fire
A heart on fire 
With a heart on fire
A heart on fire

A heart on fire
18.02.2013 kl.18:58               Kategori: Diverse               3 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 18.02.2013 klokka 13:53

Så herlig med vinterferie. Bare tanken på at den akkurat har startet, amazing. Har vært ute i dag, gått ein alldeles så lang tur med søteste skapningen min. I det kalde været. Må si jeg gleder meg en del til sommeren. Haha! Hvem gjør ikke det?

Dagen i dag er vel rett og slett en daffedag! Til dere som ikke har vinterferie, ha en fin dag videre! Til dere som faktisk har vinterferie, nyt dagene! Hva har du gjort så langt i dag? Har du vinterferie, eller er den forbi?

18.02.2013 kl.13:53               Kategori: ukens blogg               5 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 17.02.2013 klokka 22:33Gutter er som stjerneskudd. Det er millioner av stjerner der ute, men bare de som faller for deg kan oppfylle ønske ditt. TRUE WORDS! 

17.02.2013 kl.22:33               Kategori: Diverse               5 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 17.02.2013 klokka 21:36


( Klikk på bilder, eller på denne linken )
Ukens blogg ble Thea's blogg, en utrolig fin blogg som jeg er fast leser av. Anbefaler å ta en titt innom! Vurdering av bloggen blir i eget innlegg. Som jeg brå bestemte meg for, blir mye enklere og ikke noe stress. Er snart legge tid på meg forhåpentligvis, er helt utslitt. Har nemlig vært å sett på hund i dag, til slutt ble det en hund til på oss. Heldige! Dermed tar jeg kvelden, ha en fin kveld alle sammen! Hva synes du om ukens blogg? Hva har du gjort i dag? Har du hund? 

17.02.2013 kl.21:36               Kategori: ukens blogg               4 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 17.02.2013 klokka 16:18
17.02.2013 kl.16:18               Kategori: fashion               5 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 17.02.2013 klokka 15:3817.02.2013 kl.15:38               Kategori: fashion               3 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 16.02.2013 klokka 21:39

Jeg bare elsker "løs knute" sveis, den er ganske så simpel. Denne frisyren demper et pyntet antrekk og får deg til å se fantastisk ut. Den "løs knuten" skal se helt tilfeldig ut og ha midtskill med litt hår hengende løst i front.  Kan med sikkerhet si at det er mye finere og ikke minst enklere å mekke denne løs knuten dersom du har et langt og tykt hår, for all del ikke glem at det faktisk kan bli like fint med kort og tynt hår, en ulempe er at knuten løsner og blir alt for stram. Selv bruker jeg denne "løs knuten" til et simpel antrekk. Jeg er ikke akkurat den personen som går med denne hår frisyren til et pyntet antrekk, pga kort hår. Men muligheten er der! 

Men hvordan mekke denne hår frisyren?
 Start med å preppe håret og gi det tekstur. Saltvannsspray og hårpudder gir en matt effekt og gjør i tillegg håret lettere å style med. Del håret i en midtskill og samle det i en løs knute i nakken, juster hvor høyt eller lavt den skal plasseres. Deretter gnir du det litt til med håndflatene og dra litt hår FORSIKTIG, fram for å få naturlig rufs. Det fine med frisyren er at den kan leve litt sitt eget liv utover dagen, og forsatt se like kul ut. Amazing. Wow, i løpet av noen minutter har du en fresh og en moderne frisyre som vi aldri blir kjei. Det er også helt vanlig å "mikse" litt på løs knuten, kanskje flette eller pynte blomster eventuelt. Det er vanvittig mange forskjellige frisyrer inni en fristyre! Hva synes du om denne frisyren? 


( Bildene er hentet fra google )

16.02.2013 kl.21:39               Kategori: fashion               4 kommentarer                Permalenke
8
comments
Skrevet 16.02.2013 klokka 18:39Nå har du muligheten til å bli ukens blogg, linket i innleggene og ikke minst en vurdering av bloggen din, har du bloggen som skal til? Kårer vinneren på søndag, så det er aldri for sent til å melde seg på før søndags kveld. Vil du bli ukens blogg? 

16.02.2013 kl.18:39               Kategori: Blogg               8 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 16.02.2013 klokka 17:55

Åh. Etter en lang dag ute, har jeg endelig kommet hjem. Iskald på beina, noe som jeg også var på pilkingen..sykt kaldt ute i dag! Sitter nå med pledd, og venter på at te vannet skal bli ferdig. Så blir livet topp! Yesdah. Deilig og være inne i varmen igjen, foran peisen. Middagen skal snart mikses, så er kvelden i gang. Dagen/kvelden er enda ung, dermed skal jeg nyte den ved å sitte foran peisen. 

 

Jeg har rett og slett ikke orket, eller lettere sagt ikke giddi og skrudd på pcn. Lenge lever latskapen! Dermed ble det blogging via mobil, mobilblogging. Alltid like kult. Ha en fin kveld! Hva har du gjort i dag? Hva er dine planer for kvelden? 


BEKLAGER DÅRLIG KVALITET PÅ BILDE! 

16.02.2013 kl.17:55               Kategori: Mobilblogging               3 kommentarer                Permalenke
5
comments
Skrevet 15.02.2013 klokka 14:55

Ah, endelig vinterklar. Er så klar for en lang uke med fri, herlig! Har ingen spesielle planer for vinterferien, blir nok som i fjor å bare slappe av og nyte ferien. Har vært å pilket i dag, som dere fleste vet. Det var utrolig morsomt for å si det rett ut. Jeg og Emilie fikk en fisk, ikke liten! Ørret, som var egentlig ganske stor for oss. Glade var vi! Forventet ikke at dagen skulle bli så bra som den ble. En del kaldt, men surret oss inn i tepper så det holdt. Det var mange elever som valgte å dra på pilkning i stedet for å ake eller gå på skøyter, det tok meg nøyaktig 3 år å forstå. Men takk gud for at dette var den siste aktivitetsdagen på ungdomsskolen, kjenner jeg gleder meg til vgs! Vi fikk knipset mange bilder, morsomt å ha til ettertid. 

Det var deilig å komme seg inn i varmen og legge seg rett ned i sofaen med en te kopp. Herlig! Er iskald på hendene, som vanlig etter en hel dag ute i kulden. Privat praksis starter snart, så da er det vel bare å slenge seg i sofaen og glo på tv'n. Så er det ut i kulden igjen! Proud girl, må jeg si. Brrr. Hva har du gjort på skolen i dag? Hva er dine planer for dagen i dag? Har du vinterferie? 
 

15.02.2013 kl.14:55               Kategori: My Days               5 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 14.02.2013 klokka 20:37Åh, love♥ Noen som har noen favoritter i "Wishlisten" min? 

14.02.2013 kl.20:37               Kategori: fashion               3 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 14.02.2013 klokka 19:13

Hei! Har akkurat kommet hjem, etter handling til skolen i morgen. Aktivitetsdag, YES! Har ikke skjedd noe spesielt på skolen, enn kjedelig gym på skolen er alltid like morsomt, værtfall da man ikke er med på hovedtemaet i gymmen. Styrketrening i stedet for Capture The Flag. Tumb up! Jeg og Emilie var jo dumme nok til å gå for det første alterativet, absolutt det slitsomme arbeidet. Det kjennes at jeg har hatt styrketrening i dag! Synes du styrketrening er slit? 

Blir egentlig litt kos og sitte under et pledd med fullt av klær. Skal nemlig ikke være så mye i aktivitet, har meldt meg på pilkning med venner. Eh, jeg pilke? Dont think so. Superundertøy og marius genser hvis det er et håp om å finne den igjen. Rotehuet som har klart å trylle bort den, er meg. Applaus! Yes da. Skal i allefall ikke bli kald, er no "drit" å bli kald på en aktivitetsdag. Et dryss med bilder vil komme i løpet av morgendagen forhåpentligvis, emilie er proffen tilå knipse bilder. Hun har nemlig den super bra'e iPhonen sin, som er så mye bedre å ta bilder med enn samsung. Skal du noe spesielt på skolen i morgen, hvordan har din dag vært i dag? Ha en fortsatt fin kveld videre!

Beklager upassende bilder til dette innlegget til dere som synes det, har rett og slett ikke noen andre bilder akkurat nå. Fikk knipset noen "tullebilder" fra gymmen, forhåpentligvis passer de bildene til dette innlegget. Det var jo i gymmen, bedre med noen bilder en ikke no. 14.02.2013 kl.19:13               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
1
comments
Skrevet 13.02.2013 klokka 18:45

...dagen har vært? Tja, en del kjedelig og litt morsom. Jeg hadde blant annet engelsk framføring i dag, noe som var stas. Fikk et bra resultat, karakter 4. Stolt! Dagen har gått bort til TV, skolearbeid og ikke minst en alldeles så liten gå tur. Alltid like sunt å ta seg en liten tur ut i kulden. Kan innrømme en ting, gleder meg no sykt til sommeren kommer! 

Engelsk minitalken hadde jeg planlagt å filme, noe som rett og slett ikke gikk. Iphonen til Emilie, det skjedde noe med den uheldigvis. Jeg, Emilie og Matilde hadde nemlig den råeste dansen til minitalken. Skulle gjerne delt den med dere, litt latter skader ikke. Jaja, kommer flere morsomme øyeblikk. Venter nå på at klokken skal passere halv åtte, da er det hotelcæsar time. Har virkelig helt dilla på hotelcæsar, kan ikke fatte det. Det er så kjedelig, men har alltid sett på det. Er rett og slett avhengig. Jeg prøver forresten å finne noen nettsider, som jeg kan få bestille en header. Helt umulig! Da er det bare å prøve å mikse en på egenhånd som forhåpentligvis viser til et bra resultat. Noen som faktisk er villige til å lage en simpel header? Hm, hadde vært strålende. Ha en fortsatt fin kveld videre! Hva har du gjort i dag? Har du noen spesielle planer for kvelden?  

13.02.2013 kl.18:45               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
13
comments
Skrevet 13.02.2013 klokka 18:21

Jeffrey Campbell
På Nelly kan du finne Skandinavias bredeste utvalg av det populære merket Jeffrey Campbell. Det amerikanske skomerket Jeffrey Campbell ble startet i 2000 og har blitt populært i hele verden siden den gang. De lanserer modeller kontinuerlig, og henter inspirasjon fra vintagemote, catwalken og hverdagslivet. Bare elsker disse type skoene, priser er høy men pengene er verdt. Det finnes selvfølgelig Jeffrey shoes i andre typer nettbutikker og blant annet vanlige butikker. Billigst på nettet som vanlig, men kanskje litt vanskelig å vite str på skoene? Kanskje store / små i str. No one knows! Har du samme mening som meg? Har du Jeffrey sko?

 


13.02.2013 kl.18:21               Kategori: fashion               13 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 12.02.2013 klokka 15:46

Jeg har hatt så utellige mange maskarar, og ikke minst mange forskjellige typer. Hvem er egentlig best, hvem er i det beste laget og hvem har best kvalitet? Det er vel egentlig opp til deg selv, noen maskarar synes du er helt ålreit, mens noen er helt ubrukelige. Foreksempel noen av maskaraene mine, som jeg nå skal skrive mine egne vurderinger til, inkludert med terningskast. Lancome, Hypnose Star. 


Børsten på denne maskaraen, finner ikke bedre. Elsker den trekantete børsten, den gjør det lett å påføre maskaraen og det er enkelt å være presis. Selv på de små hårene som befinner seg innerst i øyekroken. Har alltid hatet de små hårene, alltid. Helt til jeg prøvde denne maskaraen. Helt supert! Maskaraen har et fint og et fyldig volum, noe som gjør det ekstra fint. Den er også utrolig lett å fjerne med vanlig sminkefjerner, null vanskeligheten. Blir ikke svart rundt/over/under øyet etter fjerning. Det eneste negative er at jeg synes den er i det dyreste laget, 285kr. Verdt pengene sine, men ærlig talt. Brukte den bare ved selskap, bursdag og andre fine annledninger. Terningskast: 5


Clinique, High impact extreme mascara

Denne maskaraen er den verste noen gang en kan tenke seg. En stor ulempe ved denne maskaraen er at det kommer altfor mye maskara på gummibørsten. Selv om jeg tørket av, klumpet den seg sammen. De blir riktignok lengre, men jeg synes de ikke ser så "ekte" ut. En fordel med denne maskaraen er at den ikke drysser, og er ganske så lett å fjerne. Men til den høye prisen, forventer jeg så mye bedre enn det den er. 280kr. Too much! Terningskast: 3

L'Oreal Paris, Volume Million Lashes 

Denne er helt super! Den har ingen lukt og er 100% klumpefri. Vippene blir lengre og fyldigere, og ikke minst vippene ser naturlige ut. Den er lett å påføre og drysser ikke av i løpet av dagen/kvelden. Kjempe lett og fjerne. En sole klar favoritt! Det er så klart mange forskjellige typer av denne maskaraen som dere aller fleste vet, like flotte alle sammen. Til 175kr, er toppers pris. Terningskast: 5 Maybelline Volum' Express The Falsies


Hm, det er en "knekk" på stangen på maskaraen. Som er veldig forvirrende for meg, men er vel bare en vane som man blir vant til. Maskaraen har en god konsistens, ikke så tykk i laget. Lett å fjerne med sminkefjerner. En enorm ulempe er at den drysser av i løpet av dagen, svarter som jeg kaller det. Hm, ikkje bra. Prisen er veldig bra, 135kr er ikke verst. Not bad! Terningskast: 4 

Hva synes du om disse maskaraene? Er du uenige eller enig i noen av meningene? 

12.02.2013 kl.15:46               Kategori: Litt av hvert               Én kommentar                Permalenke
4
comments
Skrevet 11.02.2013 klokka 18:0411.02.2013 kl.18:04               Kategori: Videoblogg               4 kommentarer                Permalenke
2
comments
Skrevet 11.02.2013 klokka 17:28

Hei! Etter en lang tid, med knoting og miksing har vi endelig funnet ut feilen med videoen. Publisert på YouTube, finally! Proud girls, det kom litt ut av kontrollen og det ble ikke som planlagt. Planen var som sagt å poste "Dagen min på 5 min" først, det gikk selfølgelig ikke. Typisk! Bad day i går tydeligvis. Lærer av erfaringer, da går det bedre neste gang. Som sagt, har jeg lovet dere LENGE videoblogg. Nå har jeg endelig satt meg minst i tredje gir, endelig på gang igjen. Gleder meg veldig framover!

Ehm, denne videoen er "old". Pga brå bestemte meg for å dele den med dere her og nå, kommer senere "Bake kake - Rullekake". Som jeg også var litt treg med, endelig har jeg bestemt meg for å legge dem ut. Så den kommer forhåpentligvis om noen strakser. Filmer veldig ofte, hvis jeg lar hjernen min surre et par ganger rundt. Vurderer og ha så flest som mulig videoblogger, er litt komplisert med deling, redigering og ikke minst opptakene. Så håper jeg på en stor fremgang på statestikken igjen. Enjoy the movie! 

11.02.2013 kl.17:28               Kategori: Videoblogg               2 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 11.02.2013 klokka 17:07

Skjønnheten er noe alle bryr seg om. Skjønnhet er deg selv, skjønnheten styrer hvordan første inntrykket på en person er. Skjønnheten er alt! Dermed har jeg tenkt til å skrive om noen fine vinterprodukter, siden vinteren ikke har tatt sin ende enda. Serumet 
Temps Majeur concentre d'eclat fra YSL reduserer mørke flekker og gjør at huden ser mer glødende og yngre ut. Et svært dyrt produkt, men mye for pengene. 1430kr. Beskytt huden din på en sikker måte, beskytt ansiktet med Ultra Daily UV Defence fra Kiehl's. Den lette kremen er både Olje- og parfymert. Kr 400. En bra pris til et så godt produkt. Pressed pigments eyeshadow fra MAC gir et kett transparent, sjunrende resultat når den påføres tørr. Påfører du den våt, vil fargen bli mer intens og skinnende. Øyeskyggen kommer i 12 ulike farger og koster 185kr per stk. En fin pris for dette utrolige produktet. 

Har du testet noen av disse fine produktene? Isåfall, hva synes du om resultatet? 

11.02.2013 kl.17:07               Kategori: Litt av hvert               3 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 10.02.2013 klokka 09:15


Hvor viktig er mote for deg? Hvor mange bryr seg egentlig om stilen til andre? Mange går akkurat i det dem vil, og blåser rett og slett hva andre synes. Helt korrekt gjort av dem! Du skal ikke rette deg til noen andre og bli "wannabe". Altså herme etter stilen dems. Det er bare umoderne gjort, helt urespektabelt. Folk må få lov til å gå i det dem ønsker. Noen bruker joggebukser og hettegenser absolutt hele tiden, noen bruker bluser og stramme bukser. Gå i det du føler deg bra i. Ikke rett synet ditt mot andre. 

Mote er det som er moderne og representerer deg som person. Ordet mote brukes særlig om klesmote, men omfatter alle områder der oppfatningene skifter etter kortere eller lengre tid. Det kan gjelde synet på musikk, design, humor, navn eller hva som helst som påvirkes av enkeltindividers eller andres meninger, smak og behag. 

At noe er "in", "moten for tiden" eller "svært populært". Det er trenden i siste liten, man må ikke alltid ha det nye bare fordi andre har det. Men så klart at det er helt toppers å få noe nytt i klesskapet sitt hele tiden. Hva går det utover hvis man bare skal kjøpe og kjøpe hele tiden? Pengebruken. Den synker ned raskere enn du klarer og si 123. Begreper som moderne og umoderne forteller om noe oppleves som nytt, aktuelt og tidsriktig eller ikke. Men hvem bryr seg om det er gamle klær?Who cares. 

Hvor er den beste moten i fra? Hvor kommer alle de fantastiske merkeklærene fra? Trur det er Paris, for dem har vært den ledende motebyen lettere sagt. Der finnes motehus som Christian Dior, Coco Chanel og ikke minst Pierre Balmain. Den norske moteskaperen Per Spook, har også forsøkt og gjøre seg gjeldene i Paris. 

Et økende problem blant oss ungdommer, er det sterke motepresset som sagt. Man skal se ut som kjente superstjerner, ha de samme klærne og være like kule som dem. Det er ikke bare få, det kryr av de. De er så mote "friker" at det ikke er mulig. Særlig oss jenter bulimi og andre spiseforstyrrelser som kan gjøre dem døds syke. Man skal se ut som en fotomodell. Tar sprøyter slik at de skal få flat mage, større pupper og en fin kropp, egen stil er liksom helt ut nå. Selv om vi ungdommer "glemmer" frokost og ofte ikke spiser middag, hvem merker det? Ingen. Bare deg selv, det går utover deg selv. Det værste av alt oppi dette, er at mange kan faktisk bli mobbet for å ikke ha de riktige klærne. At man bli mobbet siden man ikke har de rette klærne kan føre til at noen begynner å stjele for å få nok penger til å kjøpe dyre gensere og bukser. Alt dette er årsaken til et meget stort motepress. 

Selv jeg kjenner MANGE med slike motepress. Det er ikke bra! Det er skremmende og tenke på hvor mange som egentlig vil ha det beste hele tiden, bare for å være kul. Det må vel også være noe positivt med mote? Mange synes de tar seg bedre ut og liker å være i dette kule rampelyset på grunn av de verdifulle klærne. Hva om man rett og slett ikke har råd til å kjøpe dyre merkeklær, blir man "medlem" i den ukule og umoderne mote "gjengen" da? Det er bare teit og sortere å plukke ut de som ikke har peil på mote, og de som har faktisk stor peil på mote. En bukse på Cubus til 200kr er like gjerne god som en Levis bukse til 1000kr. Det som er forskjellen er det lille merket på buksen. Selv jeg synes det er kult å ha merke bukser og gensere. Men jeg har ikke "dilla" på dyre bukser og gensere. Det er supert og ha noen "sosse" klær til overs. Alltid like fint! Dette er jo positivt. Men som sagt, jeg mener at man MÅ ikke har de nyeste og de råeste klærne for å være med i den moteaktige gjengen. Det er ikke slik alle steder, men på de fleste trur jeg. Blir mer og mer! Det største er hos oss jenter, motepresset. Hm, det er ikke alltid like lett og kle seg bra ut når man får kommentarer på det heller? Det er vanskelig med mote, misunner virkelig de som faktisk er tøffe nok til å bare sette på seg noe i farten, mens vi fleste må prøve klær i evigheter. Bare for å dra til butikken! Hello, liksom? Konklusjonen av dette er at man ikke skal rette synet mot andre som har den kule stilen. Kanskje det er deg? Kanskje det ikke er deg, du bør finne din egen stil som folk kan si fine og positive ting om. Ikke kopier! 

Hva synes du om motepress? Har du hatt motepress? Føler du deg vel i stilen din? Er du fornøyd? Har du vært "redd" for å vise hvordan stil du egentlig har? Hva er dine meninger, burde folk få lov til å gå med "umoderne" klær, eller bare de nyeste nyhetene? ( Bildene er blitt redigert, og funnet på google )

10.02.2013 kl.09:15               Kategori: Litt av hvert               Én kommentar                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits