1
comments
Skrevet 31.01.2013 klokka 11:34

Hei! Var så heldig at jeg fikk tid til å slenge inn et innlegg, har akkurat hatt gym. Har et kvarter på å spise. Har verdens beste mat med på skolen, YOUGHURT! En bra nyhet, Bettina var så snill at hun gadd å filme, så da kan jeg med et stort smil si at det kommer videoblogg, senere. Som dere sikkert vet, skal Emilie være med meg hjem. Da blir det masse bilder og videoblogg. Gleder oss veldig! Dagen så langt på 10min. Not bad! Ha en fortsatt fin dag videre, kos dere i solen til dere som har det. Stikker til gymsalen for å ha enda mer gym, kjedelig. Hva har dere gjort så langt på skolen? 

31.01.2013 kl.11:34               Kategori: My Days               Én kommentar                Permalenke
0
comments
Skrevet 31.01.2013 klokka 07:26

God morgen! Blir et ganske så enkelt innlegg. Skal på skolen om et kvarter, stress! Slenger inn et innlegg på skolen hvis jeg får tid. Resten av leksene må gjøres innen timene starter, opps. Rakk ikke alt i går. Går fint å gjøre leksene like før timen starter, ikke noe stress. Vurder det en gang hvis du er stresset med lekser eller ikke rekker å gjøre alt. Da er det bare å kle på seg godt med kler, så er det skole neste. Frister virkelig ikke å gå ut, det er så kaldt. Enda det er 2 varmegrader. Kaldt! Skal ikke klage, men hater virkelig vinteren. Snø, snø, is, is. Farlig, bare tanken på å gå på isen.

Får vel få humøret opp ved å tenke på hva som skjer etter skolen, Emilie kommer en tur på overnattingsbesøk på grunn av bakedagen vi har på skolen i morgen. Da blir det selfølgelig en videoblogg av meg og emilie som superkokker, gled dere. Headerbilder vil komme ut på dagen, eller eventuelt kvelden. Lenge siden Emilie har vært hos meg, litt rart med tanke på hvor nære venner vi er. Men sånn er det, er virkelig fint å få besøk av Emilie igjen. Slenger inn et bilde av jeg og Emilie som ble tatt på skolen i dag. Er borte, så har dessverre ingen passende bilder som passer til dette innlegget, bedre enn ingen ting. Ha en fin dag! Er du klar for skole/jobb? 


31.01.2013 kl.07:26               Kategori: Blogg               Ingen kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 29.01.2013 klokka 11:41


Party hard

29.01.2013 kl.11:41               Kategori: Videoblogg               Én kommentar                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits