2
comments
Skrevet 23.04.2013 klokka 19:29When someone is secretly in love, can we pretend that nothing and create a fake smile? When he asks, "is it okay?" Is it okay to answer "yes" even if it is the wrong answer. 
Is it? 

23.04.2013 kl.19:29               Kategori: Leserinnlegg               2 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 27.03.2013 klokka 09:06

Jeg tenkte at du kanskje ville lage et leserinnlegg her på bloggen, du kan skrive så langt og mye du selv vil. Jeg har også noen kriterier før jeg publiserer innlegget, disser går ut på at innlegget skal være saklig og det må være av interesse for andre. Hvis du har lyst til å skrive om foreksempel "Et tips" , "Kjærlighetshistorie" , "Første kyss" , få frem et budskap, "Din egen historie" eller dine erfaringer med problemer? Hva som helst. Om du ønsker å dele et leserinnlegg med meg og mine lesere kan du sende mail til "marthelindberg@gmail.com" eller ta kontakt via facebook siden HER. Du kan være anonym om du ikke ønsker å stå frem med navn, og jeg endrer ikke en eneste ting på det som du skriver, så innlegget blir som "forfatteren" selv har skrevet. Håper på mail fra noen av dere som ønsker å dele noe! 

 

27.03.2013 kl.09:06               Kategori: Leserinnlegg               Ingen kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits