4
comments
Skrevet 22.02.2013 klokka 21:12

Endelig nytt design, med ingen header. Noen som er villige til å lage en simpel header til meg? Hadde vært supert! Jeg fikk rett og slett ikke til å endre på disse kategoriene, vet ikke om dere har lagt merke til feilen. Men den store feilen som jeg får helt noia av er at kategoriene står helt feil. Det er noen som står riktig og noen få står i feil posisjon. Åh, får helt noia! Irriterer meg no sinnsykt. Skal knote litt til, men gidder ikke å ødelegge hele designet på grunn av denne feilen, hvis det oppdages flere feil. Vennligst gi beskjed! Så skal det prøves og fikses med en gang, forhåpentligvis. 

Hva synes du om designet så langt? Med tanke på det som faktisk er blitt riktig og som jeg ikke har faila med. Jeg har vurdert å endre overskriften på innleggene, synes den var litt "ukul". Må ha en litt moderne og fresh overskrift. Hvis jeg får til! Hater å knote med en spesiell ting i flere evigheter. Skal også gjøre et forsøk på å endre fargen på selve designet, så helheten av designet synes. 
For å være litt ekstra moderne slenger jeg inn en fin sang som er på topp 20 listen min blant spillelisten min på spotify, siden jeg ikke har et bilde akkurat her nå på denne pc'n. 

22.02.2013 kl.21:12               Kategori: Design               4 kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 07.07.2012 klokka 23:13

Angående design. Jeg beklager for sent svar til dere som har sendt meg mail, men det å legge ut designet mitt (det jeg har nå) som gratis design er helt greit for meg. Det jeg vil vite er om dere vil at jeg skal gjøre det. For hvis bare en person vil ha designet mitt så ordner jeg det bare for hun. Jeg holder på med et annet design, altså design nr.2. Synes dere at jeg skal ta en sjans å legge det ut, dele det med dere som er på utkikk etter gratis design. Hva er din mening?

07.07.2012 kl.23:13               Kategori: Design               3 kommentarer                Permalenke
4
comments
Skrevet 07.07.2012 klokka 22:57

Det tar deg 5 minutter og registrere deg! HER klikker du for å registrere deg. Deretter får du mail fra sponsetblogg om hvem som er villige til å sponse bloggen din. Enklere blir det ikke. Jeg har nå registrert meg på superkul.no for å bli sponset av dem, kanskje det blir noe. Dette er en stor sjanse for å bli en "større" blogger, fler lesere. ComeOn, grip sjansen!

http://www.superkul.no/templates/superkul/images/header-main.jpg

Klikk på bildene for å komme til siden

07.07.2012 kl.22:57               Kategori: Design               4 kommentarer                Permalenke
7
comments
Skrevet 23.02.2012 klokka 12:32Hvem header synes du er finest? 
Hvilken likte du best? 
Vil du ha gratis header?

23.02.2012 kl.12:32               Kategori: Design               7 kommentarer                Permalenke
7
comments
Skrevet 13.02.2012 klokka 20:38


Da er designet til Silje endelig ferdig! Dere kan se designet i live ved å gå inn på bloggen hennes her http://habberstad.blogg.no/ . Yeah, er ganske fornøyd med det andre designet jeg har lagd, utrolig fine og koselige tilbake meldinger også. Vil du ha gratis design, eller en header? send en mail til Marthelindberg@hotmail.com. Så finner vi nok ut av utseende osv. Ha en fortsatt fin dag videre! 


Hva synes du om designet til Silje? 
Er du på leting etter et design? 

13.02.2012 kl.20:38               Kategori: Design               7 kommentarer                Permalenke
1
comments
Skrevet 05.02.2012 klokka 14:23

Jeg har tenkt og tenkt. Har tatt av litt tid til bloggingen en stund framover. Derfor har jeg lyst til å prøve ut noe spesielt. Nemlig og lage gratis design. Trenger litt hjelp til å komme i gang. Noen tips til hvordan designet kan se ut? noen råd? Hvis du vil ha header eller design av meg, gratis! Send mail til marthelindberg@hotmail.com. Eller bare skriv i kommentarfeltet, melding på blogg!

Leserene mine har vært fantastiske i det siste, og utrolig fine kommentarer jeg får! Har lyst til å gi noe tilbake, mange som har lurt på om jeg kan lage design til dem osv. Gratis design som alle kan bruke kanskje? Eller privat design? Help me! Venter spent på svar fra dere:) 

Vil du ha gratis design?
Noen tips og råd til gratisdesign?
 

05.02.2012 kl.14:23               Kategori: Design               Én kommentar                Permalenke
4
comments
Skrevet 30.01.2012 klokka 21:47


Header er ikke fikset enda, fikser det får de som vil. Det mangler fortsatt sånne småting som venneforespørsel knapp osv.. kommer snart! Det er bare et design som jeg har drevet med i bare en dag. Kontakt meg på mail marthelindberg@hotmail.com eller på melding på blogg om du vil se på det mer, eller vil ha det! Kan også ses på Tamseendesign.blogg.no. Tycks? 

30.01.2012 kl.21:47               Kategori: Design               4 kommentarer                Permalenke
7
comments
Skrevet 22.01.2012 klokka 20:57

Ferdig med gratis design #1. Er ikke helt fornøyd, men dette får gå så lenge. Driver med et annet som blir litt mer komplisert. Det håper jeg blir vellykket! Dere kan se designet live her :  http://tamseendesign.blogg.no/ 

Eller på dette bildet..Sry, alt sammen som er rundt bilde! 


Send mail til marthelindberg@hotmail.com om du vil ha det. Eller om du vil ha noen forandringer! 
Kommer et annet om noen uker, gled dere!


Hva synes du? 

22.01.2012 kl.20:57               Kategori: Design               7 kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits