3
comments
Skrevet 25.03.2013 klokka 21:38

TEMA: Selvtillit.

Å ha dårlig selvtillit er ikke gøy i det hele tatt. Hvordan det er å ha dårlig selvtillit kommer litt ann på hvor dårlig selvtillit du har. Du føler du ikke er verdt noe, å ser ikke noe positivt ved deg selv. For meg er det helt jævlig! Jeg ser ikke noe positivt ved meg selv. Er kjempe mange som har sakt fine ting til meg som foreksempel at jeg er pen, har fin kropp, er modig og alt sånn, men jeg klarer ikke tro på det. Jeg blokkerer det egentlig helt ut. Jeg har ikke troen på meg selv i det hele tatt. Tror ikke jeg kan gjøre ting, og klarer ikke alltid å holde motet oppe, dermed gir jeg ganske fort opp. Jeg haddde jo bedre selvtillit før, men den har blitt bare verre og verre. Andre ser kanskje noe positivt med seg selv, og klarer å takke og ta det til seg og tro på det når noen sier noe fint.. men det klarer ikke jeg.

Helt ærlig så vet jeg ikke hva jeg kan gjøre for å forbedre det. På grunn av at jeg sliter med både det og andre ting har jeg fått hjelp. Jeg snakker med noen som kan dette, og det har hjulpet litt. Men selvtilliten er fortsatt på bunn. Jeg har pleid å "kødde" med å si at jeg er pen, søt og andre positive ting. Det har faktisk hjulpet litt, men det går fort ned igjen. Noe som har hjulpet meg hvertfall litt, er vennene mine og noen andre jeg snakker en del med. Når jeg hører positive ting får det meg til å tenke litt mer positivt, hvertfall en stund. For å forbedere selvtilliten, snakk med noen om det, og prøv å få hjelp. Unner ingen å ha dårlig selvtillit! Du kan få til sååå mye mer med bedre selvtillit, og det kan også hende flere muligheter åpner seg. Stå på, og hvertfall prøv å tro på deg selv å hør på hva andre sier om deg som er positivt. IKKE GI OPP, da kommer du ingen vei.Mvh Guro.

TEMA: Selvtillit.

Hvordan er det å ha dårlig selvtillit? Å ha dårlig selvtillit er noe av det verste man kan ha, man tør ingenting, tør ikke og si noe og tør ikke og være seg selv. Det er rett og slett kjedelig og et rent helvete og ha dårlig selvtillit for det ødelegger mye. Oppdages det fort hvis en person har dårlig selvtillit? Ja. det oppdages fort, jeg oppdager det fort på folk for jeg veit hvordan det er og ha dårlig selvtillit. Jeg ser det så lett på folk for de gir kanskje ikke så mye lyd fra seg som andre gjør. De sier ikke mye, er veldig stille og beskjedne. Hvordan påvirker det livet, og deg selv? Dårlig selvtillit kan påvirke livet veldig mye, værtfall for meg. Du får liksom ikke vært den personen du egentlig er, og kanskje vil være fordi du føler at du ikke er pen nok, tynn nok, lang nok osv. Og det kan komme av at man har blitt eller blir mobba. Eller kanskje bare fordi den personen ikke har blitt så veldig sosialisert og gått for det meste bare alene.

Hvordan forsvinner dårlig selvtillit? Dårlig selvtillit kan bli til bra selvtillit om du får deg ordentlig venner, som du føler deg trygg med. Og det kan komme av alderen, på meg så ble selvtilliten min bedre når jeg begynte på videregående og ble eldre. Før jeg begynte på videregående så var jeg nesten helt stum, jeg sa knapt et ord og turte ingenting. Nå i dag står jeg for mine meninger, snakker litt mer, tør og være meg selv litt mer, og tør å være mer blant folk. Men det er en øvelse, skal det bli bedre så må man gjøre ting man egentlig ikke tør som trudde ikke kunne, men som man egentlig kunne. Det var akkurat det jeg gjorde. Familie og gode venner er noe av det man virkelig trenger skal man klare og leve, de er liksom nøkkelen til et godt liv. Når man er med familie og venner så vet man at man kan bare senke skuldrene og vite at man bare kan være seg selv og det er en så utrolig god følelse.

Det gode liv er når vi innser at vi har det vi trenger, smilene kommer oftere, drømmene blir større, latteren sitter løsere, og vi innser hvor velsignet heldige vi er.. Jeg som skriver dette, håper virkelig at det innlegget her var en tankevekker for de som sliter med selvtillit, det hadde gjort meg veldig glad. Vær deg selv, det er det folk vil du skal være. Ikke motsatt, hvis noen mener du skal være en du ikke er, så er ikke den personen verdt noen ting. Mvh Anniken.

* Hva synes du om slike innlegg?
* Følte noen seg truffet når det gjelder dårlig selvtillit?
* Synes du jeg skal ha flere slike innlegg?
* Vil du skrive et leserinnlegg, send mail til: Marthelindberg@gmail.com.

 

25.03.2013 kl.21:38               Kategori: Friends               3 kommentarer                Permalenke
0
comments
Skrevet 21.03.2013 klokka 20:46

Hei alle sammen! I dag har det vært en lang og ikke minst en veldig gøyal dag både på skolen og hos emilie. Dro til Emilie etter at jeg hadde gjort alt det som skulle gjøres hjemme, så da er jeg her da. Har mikset oss herlig kveldsmat. Bare å nyte den! Hva vi har gjort i dag? Hm, for det meste hatt det morsomt og redigert noen videoer som vi filmet i går hos meg. Vurderer kanskje å legge ut en, nemlig "musikkvideo". Vi er super flinke til å synge, not. Ville bare oppdatere bloggen litt, før jeg fikk dårlig samvittighet. Et planlagt innlegg kommer om noen strakser, just you know. Hva har du gjort i dag? 


21.03.2013 kl.20:46               Kategori: Friends               Ingen kommentarer                Permalenke
3
comments
Skrevet 20.03.2013 klokka 13:21

20.03.2013 kl.13:21               Kategori: Friends               3 kommentarer                Permalenke

Profil

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits