4
comments
Skrevet 04.04.2013 klokka 06:58


Gratulerer med 16'års dagen din bestevenn! Håper du får en super dag og en enorm kake. Nam! Kose deg super masse og gled deg til du møter meg på skolen! Super glad i deg, bestevenn. Si gratulerer med dagen? 


4 kommentarer

Therese Birkeland

04.04.2013 kl.21:20

gratulerer med dagen :)

Bente

05.04.2013 kl.01:52

Hei! Døds god bloggg. Liker særlig at jeg føler du tar leserne seriøst og bloger skikkelig!!! Utrolig mange bloggere publiserer så mye dårlig! Det synes jeg er unødvendig, men jeg skriver aldri stygge ting fordi jeg selv fikk det her. Før pleide jeg å blogge, men ikke mer. Jeg fikk så mange idiotiske kommentarer at jeg ga opp. Jeg håper du aldri får det og aldri gir opp! For da vinner de frekke på en måte. Men du! Har noe annet til deg: en konk som er sykt bra. Du kan vinne et års forbruk med redbull! Det er helt perfekt for meg fordi jeg er helt avhengig! Hehe. Så håper egentlig jeg vinner, men kanskje du har mer flaks?! Prøv da vel :-D

Silje

05.04.2013 kl.20:05

Gratulerer så mye til hun :)
gratulerer til henne :D

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits