1
comments
Skrevet 30.03.2013 klokka 11:16

Yes da! Pc'en har streika, den skrur seg plutselig av. Nedtur! Nå som jeg trenger pc'en, funker den ikke. Typisk! En perfekt start på dagen, uten blogging.. so happy girl! Da blir det ikke noe blogging via pc heretter, da blir det mobilblogging forhåpentligvis til pc'en er reparert. 

Oppdatering i dag blir det lite av, om noen strakser skal jeg pynte og dekke på bordet. Vi får nemlig gjester i kveld. Koselig! Så skal jeg nok sannsynligvis ta en forfriskende joggetur, sunt som bare det! Før påskeegget skal bli spist opp. Haha! Endelig er det påskeegg tid, dagene har bare gått i surr for meg i påskeferien. Trudde det var fredag i dag, ah det er så irriterende. Menmen, etter påskeferien kobler vel hjernen seg tilbake igjen.

Kjedelig innlegg uten bilder, beklager virkelig. Men det for gå for denne gangen. Ha en fin dag, og ikke minst ha en fin kveld! Kanskje jeg rekker å oppdatere litt senere i dag! H va skal du i dag? Skal dere få gjester i dag? 


Én kommentar

Tinej

30.03.2013 kl.16:22

Sææærlig at du har jogga marthe!! :o :p:p

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits