4
comments
Skrevet 29.03.2013 klokka 13:52

Hallo på deg! Muffins er kjempe godt, spesielt stratos muffins. Har mikset 10stk sammen i dag, og dem var super gode. Fikk et lite "kick" og kjempe lyst til å bake muffins, siden valpen som vi var å hentet i går ligger å sover med Lotte (hunden som er min), er det ikke så mye man kan finne på. Kanskje jeg knipser noen bilder etterpå av lille Alexi, så får dere se hvor søt og gossin hun er. Lillebroren min er super glad for å fått seg sin egen hund og Lotte er også mega fornøyd med lekevenninnen sin. 

Dagen i dag er vel ikke så spesiel for meg, gleder meg super masse til i morgen. Da er det påskeegg time, yes! Ellers skal vi få et lite besøk i dag, det er vel egentlig også en av grunnene til av jeg bakte disse vidundelige muffinsene. Kose oss kjempe masse! Det er ganske så fint vær ute i dag, overraskende nok. Siden det er ferie fra skolen, er det som regel overskyet og dårlig vær. Motsatt da det faktisk er skole! Merkelig. Da skal jeg ordne meg, dusje og fikse meg deretter igjen. Ha en strålende dag og kos dere masse i dag. Hva er dine planer for dagen? Har du smakt stratos muffins? 

4 kommentarer

Abdali Ali

29.03.2013 kl.13:53

Ser kjempe gode ut <3

Abigail Buntu

29.03.2013 kl.13:54

nam)

Madelen

29.03.2013 kl.14:14

de har jeg prøvd også, men stekte de litt for lenge tror jeg for de var syyykt tørre -.- :P

karolinag

29.03.2013 kl.21:40

Nam <3 Sjukt fine øyne!Komentere tilbake og si hva du synes om de sangene kanskje vi har lik musikk smak ? :)

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits