2
comments
Skrevet 24.03.2013 klokka 22:48

Nytt design..igjen. Med header denne gangen, knall! Eneste problemet med dette designet er at jeg ikke fikk headeren like bred som bloggen er. Alltid noe som ødelegger stoltheten. Dumt! Jeg fikk rett og slett ikke til å endre på disse kategoriene, vet ikke om dere har lagt merke til feilen. Men den store feilen som jeg får helt noia av er at kategoriene står helt feil. Det er noen som står riktig og noen få står i feil posisjon. Åh, får helt noia! Irriterer meg no sinnsykt. Skal knote litt til, men gidder ikke å ødelegge hele designet på grunn av denne feilen, hvis det oppdages flere feil. Vennligst gi beskjed! Så skal det prøves og fikses med en gang, forhåpentligvis. 

Hva synes du om designet så langt? Med tanke på det alt som har blitt endret og som jeg ikke har faila med. Jeg har vurdert å endre overskriften på innleggene, midtstille. Menmen, får ta det som det kommer. Må ha en litt moderne og fresh overskrift. Hater å knote med en spesiell ting i flere evigheter. Skal også gjøre et forsøk på å endre fargen på selve designet, så helheten av designet synes. Nedenfor har jeg faktisk klart å tatt "screenshot" av pc skjermen. Noe som jeg absolutt ikke har klart før, *stolt* jente. Da tar jeg natta, er helt utslitt. Med tanke på at det er påskeferie, er det ekstra deilig å tenke at man kan sove lenge i morgen, helt til man skal på jobb. Kanskje blir det et sjapt "morgen innlegg" før jeg drar. Sov godt!
2 kommentarer

SANDRA

25.03.2013 kl.00:05

kjempefint!!!! :DD

Kristina

25.03.2013 kl.08:51

Kjempefint design :)

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits