2
comments
Skrevet 19.03.2013 klokka 20:11

ÅH! Føler meg skikkelig klar for morgen dagen, lurer på hva den bringer. Har en liten anelse, lettere sagt en fin følelse. Har som sagt nynorsk - , sidemåltentamen i morgen. Gleder meg faktisk, av en eller annen grunn. Har aldri gjort det før, kanskje det kommer til å gå bra eller rett og slett den andre veien. Håpe på det beste! 

Nå sitter jeg å vurderer om jeg skal orke å smårydde rommet, og ta å unne meg 5 minutter til rydding Sitter med joggebukse og en svær hettegenser, herlig. Bedre får det ikke blitt! Ringte Emilie for å småprate litt med hun, til slutt har vi endelig kommet fram til at flybillettene skal bestilles nå snart, herlig følelse. Gleder meg sykt til å dra til utlandet med Emilie, stort! Får ikke sagt hvor mye jeg gleder meg, hotell er vi fortsatt på utkikk etter, forhåpentligvis har vi funnet det perfekte hotellet. Bilder vises senere! Småpraten endte med å avslutte med å planlegge torsdagen som kommer. Torsdag til fredag skal jeg nemlig på besøk til Emilie og sove over. Lenge siden sist. 

Har bestemt meg for å ta kvelden tidlig i dag, dermed er dette det siste innlegget i dag. Hører ikke fra meg før etter skolen, så wish me luck på tentamen. Ha en fortsatt fin kveld! Skal du noe spesielt i morgen eller i uken? 
2 kommentarer

Natthawut Wannachat

19.03.2013 kl.20:16

fint bilder :)

kristinerosok

19.03.2013 kl.23:23

Masse lykke til! :)

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits