4
comments
Skrevet 16.02.2013 klokka 21:39

Jeg bare elsker "løs knute" sveis, den er ganske så simpel. Denne frisyren demper et pyntet antrekk og får deg til å se fantastisk ut. Den "løs knuten" skal se helt tilfeldig ut og ha midtskill med litt hår hengende løst i front.  Kan med sikkerhet si at det er mye finere og ikke minst enklere å mekke denne løs knuten dersom du har et langt og tykt hår, for all del ikke glem at det faktisk kan bli like fint med kort og tynt hår, en ulempe er at knuten løsner og blir alt for stram. Selv bruker jeg denne "løs knuten" til et simpel antrekk. Jeg er ikke akkurat den personen som går med denne hår frisyren til et pyntet antrekk, pga kort hår. Men muligheten er der! 

Men hvordan mekke denne hår frisyren?
 Start med å preppe håret og gi det tekstur. Saltvannsspray og hårpudder gir en matt effekt og gjør i tillegg håret lettere å style med. Del håret i en midtskill og samle det i en løs knute i nakken, juster hvor høyt eller lavt den skal plasseres. Deretter gnir du det litt til med håndflatene og dra litt hår FORSIKTIG, fram for å få naturlig rufs. Det fine med frisyren er at den kan leve litt sitt eget liv utover dagen, og forsatt se like kul ut. Amazing. Wow, i løpet av noen minutter har du en fresh og en moderne frisyre som vi aldri blir kjei. Det er også helt vanlig å "mikse" litt på løs knuten, kanskje flette eller pynte blomster eventuelt. Det er vanvittig mange forskjellige frisyrer inni en fristyre! Hva synes du om denne frisyren? 


( Bildene er hentet fra google )


4 kommentarer

♥Siri og Fredrikke

16.02.2013 kl.21:41

fiint :)

May-Teresa

16.02.2013 kl.21:54

åh så fint.

enesio

16.02.2013 kl.22:07

Sv: Tusen takk:)

Foni

17.02.2013 kl.11:57

Flott tips!

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits