3
comments
Skrevet 16.02.2013 klokka 17:55

Åh. Etter en lang dag ute, har jeg endelig kommet hjem. Iskald på beina, noe som jeg også var på pilkingen..sykt kaldt ute i dag! Sitter nå med pledd, og venter på at te vannet skal bli ferdig. Så blir livet topp! Yesdah. Deilig og være inne i varmen igjen, foran peisen. Middagen skal snart mikses, så er kvelden i gang. Dagen/kvelden er enda ung, dermed skal jeg nyte den ved å sitte foran peisen. 

 

Jeg har rett og slett ikke orket, eller lettere sagt ikke giddi og skrudd på pcn. Lenge lever latskapen! Dermed ble det blogging via mobil, mobilblogging. Alltid like kult. Ha en fin kveld! Hva har du gjort i dag? Hva er dine planer for kvelden? 


BEKLAGER DÅRLIG KVALITET PÅ BILDE! 


3 kommentarer

♥Siri og Fredrikke

16.02.2013 kl.17:59

søtiiii<3

Emma Helene Egeland

16.02.2013 kl.18:16

Søøt! Idag har jeg vært med niesen min og badet, koser meg oppe med henne enda, men blir litt deilig når hun sover daa :-D

May-Teresa

16.02.2013 kl.19:35

så søt du er!

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits