3
comments
Skrevet 11.02.2013 klokka 17:07

Skjønnheten er noe alle bryr seg om. Skjønnhet er deg selv, skjønnheten styrer hvordan første inntrykket på en person er. Skjønnheten er alt! Dermed har jeg tenkt til å skrive om noen fine vinterprodukter, siden vinteren ikke har tatt sin ende enda. Serumet 
Temps Majeur concentre d'eclat fra YSL reduserer mørke flekker og gjør at huden ser mer glødende og yngre ut. Et svært dyrt produkt, men mye for pengene. 1430kr. Beskytt huden din på en sikker måte, beskytt ansiktet med Ultra Daily UV Defence fra Kiehl's. Den lette kremen er både Olje- og parfymert. Kr 400. En bra pris til et så godt produkt. Pressed pigments eyeshadow fra MAC gir et kett transparent, sjunrende resultat når den påføres tørr. Påfører du den våt, vil fargen bli mer intens og skinnende. Øyeskyggen kommer i 12 ulike farger og koster 185kr per stk. En fin pris for dette utrolige produktet. 

Har du testet noen av disse fine produktene? Isåfall, hva synes du om resultatet? 


3 kommentarer

nei men de så bra ut :D

Helene Yo

11.02.2013 kl.17:17

Har ikke testet noen av de :P

Katrine - My fashion diary

11.02.2013 kl.17:40

Åh, herlige produkter!

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits