1
comments
Skrevet 03.11.2012 klokka 23:49

Endelig er kvelden kommet, har ventet på at lørdagskvelden skulle komme. Godis tid! Helt til jeg åpnet kjøkken skuffen å fant godiset frem, jeg orket seriøst ikke å putte noe søtt inn i munnen. Det var bare kvalmt, av en eller annen grunn. Kvelden tar snart sin ende for meg. Vurdere å legge meg om ikke så lenge, jobb i morgen tidlig. På tide å komme seg i seng. Ellers har det vært en utrolig fin dag med både venner og familie, og ikke minst shopping som ble postet et innlegg tidligere i dag. Spist på en kinaresturant, og kost oss super duper masse. Kinamat er virkelig noe som jeg elsker. Beste maten! Kåres på topp blant alle matrettene som finnes. Nå skal jeg legge meg om noen strakser som sagt, skal bli godt å legge seg ned i sengen og slappe av i hele kroppen, og være ladet til i morgen dagen. 

Siden det snart er vinter, har jeg funnet fram de deiligste tøfflene som noen gang en kan tenke seg. Varme, sjukke og pels innvendig, kan bare ikke bli bedre. Joggebukse, og en god og myk singlet. Det er livet. Leve livet på sin måte. Åh, herlig! Mangler bare en kopp te og en bok/blad. Må vel ransake hjernen min grundig for å huske sist gang jeg leste en bok/blad. Hah, det er lenge siden. Da er det leggetid på både store og små. For de som har noen planer i morgen, kanskje tidlig? I såfall legger jeg ut på en måte "kveldens outfit" i dette innlegget, litt rotete innlegg for denne gang. God natt, og ha en fortsatt fin kveld/natt videre, og ikke minst ha en fantastisk fin dag i morgen! Hva har du gjort i dag? Har du noen planer for morgen dagen?


Én kommentar

Kristine og Alexandra

03.11.2012 kl.23:51

har bare slappet av i dag, skal feire bursdagen til broren min i morgen :)

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits