1
comments
Skrevet 02.11.2012 klokka 21:12

Tenkt å ha "how to" ca. 1 gang i løpet av 2 uker. Skal bli spennende. Har alltid hatt lyst til det, men har aldri fått noen inspirasjon. Endelig er muligheten her, for en stund siden så jeg en venninne av meg som hadde en vest som var laget av en helt vanlig hettegenser. Må si det var råkult! Sånn vil jeg ha også, så jeg fant fram en hettegenser som jeg ikke synes var så kul, og klipte av den armene. Så enkelt er det, enklere blir det ikke. Skal selvfølgelig forklare fremgangsmåten, men er ikke så enkelt å forklare noe så enkelt som dette er. Som sagt, når du skal klippe i noe er det som vanlig en del lurt å ha en saks tilstede. Størrelsen på saksen spiller absolutt ingen rolle, men stor er som regel best til å klippe i et stoff som dette. Lettere sagt er det beste å finne frem en stoffsaks om du har det. Det andre steget er selvsagt å lete fram i skapet ditt etter en hettegenser som du trur du ikke har bruk for som en vanlig hettegenser, men kanskje en vest. Om du vil ha en med glidlås, eller ikke er helt opp til deg selv. Det skal bli din vest! Så må du klippe der armen på genseren slutter. For all del IKKE klipp i summen, da kommer vesten til å gå opp/løsne i summen. Følg med nøye når du klipper, på begge sidene. Har du klippet i summen, har du på en måte ødelagt hele opplegget du driver med, ikke smart. Omtrent her, på samme plass som saksen er blitt plassert skal du klippe. Klipp forsiktig!

Slik skal det se ut så langt, du har nå startet å klippe langsomt. Dette gjør du på begge armene, så likt som mulig.  


Resultatet blir til slutt et resultat som du ventet på, og forhåpentligvis synes det er fint og råkult som jeg synes. Etter jeg gjorde dette, har jeg blitt ganske inspiret av å lage min egen "kles stil", etter som jeg kan klippe opp foreksempel en singlet til å bli en ryggsingelt (med hull bak på ryggen) og kanskje singleten henger litt ned ved armene. Vurdere å mikse et innlegg om det også, om noen er interesserte. Hva synes du, råkult eller ikke helt din stil? Er du interessert i fler "How to" innlegg? 


 


Én kommentar

Sandra Anna

03.11.2012 kl.11:56

stilig :)

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits