2
comments
Skrevet 02.11.2012 klokka 11:36

De fleste undommene har hørt at One Direction skal holde en konsert her i Norge. Jeg elsker one direction, men ikke nok til å være så utrolig fan. Dra på konserten, ikke helt min greie. Men ei jente, som er en utrolig stor fan. Hun skal selvfølgelig på konserten! Det var problemer med å bestille billetter i en stund i stad. Jeg, som ikke en gang skal dit. Satt i timen å håpet på det beste, for at hun fikk bestilt billetter. Da jeg fikk høre at billettene hadde blit solgt, alle i løpet av en ganske så kort tid! Da fikk jeg en lei følelse, en litt trist følelse. Tenk hvor mye denne jenten hadde gledet seg til, det var det første som poppet opp i det lille hodet mitt. En stund etterpå, da det hadde gått en liten stund. Kom det svaret jeg endelig ville høre. "Jeg skal på one direction konsert". Det var en fin følelse, dette er noe hun har gledet seg over i en lang tid. Nå får hun se one direction i virkeligheten, du er så heldig Emilie. Du aner ikke hvor glad jeg er på hennes vegne. 

Selv om det er utrolig lenge til konserten skal holdes her i Norge, så får Emilie ta tiden til hjelp. Vet Emilie allerede gleder deg no sinnsykt, det skjønner jeg så godt. Får ikke skjønt det bedre. Men så lenge, så får du tenke på at hun er en av dem som skal på konserten. Det er garantert mange ungdommer som feller noen tårer på grunn av dem ikke fikk billetter, det er ganske så kjipt. Har opplevd det før! Så du er utrolig heldig Emilie. Dette fortjener Emilie så masse som sagt, hun har vært en fan i lengre tid. Å nå er tiden kommet for å se dem. Gratulerer så masse, bestevenn. Jeg er sjukt glad i deg, Emilie. Du og jeg vil alltid være bestevenner. Skal du på konserten? Er du gigantisk stor fan? 

2 kommentarer

Emilie :)

02.11.2012 kl.11:42

Nå fikk du meg til å gråte <3 haha, kjempe glad i deg også bestevenn ;* bare 185 dager å vente!!! Hehe, cant wait <3

Sandra Anna

03.11.2012 kl.11:28

Oh, jeg skulle bestille billett, men så hadde jeg ikke fått lønna mi.. vet ikke hva jeg gjør om jeg ikke får billett! :(

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits