3
comments
Skrevet 17.01.2012 klokka 18:54

Er dette produktet så bra som alle sier? Det er mange som sier man får masse skiller av og bruke selvbruning! Er det sant, som alle sier. Hva skal man tro når folk sier det er et utrolig bra produkt, noen sier det er rett å slett helt forferdelig! Kommer det ann på hva slags merke det er tro? Hjelp meg, jeg trenger virkelig noen råd. Jeg vil bli brun! Vil helst ikke bli brun av solarium, det er virkelig fælt som alle sier. Det kan jeg tru! 

Før jeg skal til utlandet  jeg bli brun. Det er utrolig flaut å dra til et varmt strøk som det er mange brune kropper/folk. Der kommer jeg, helt hvit! Omg, det kan jeg ikke tenke meg. Så trenger virkelig noen bra råd. Vet dere om en nettside der man kan kjøpe selvbrunings - Eller kanskje lese litt om det? Bruker du selvbrunings? 
Hvilke ''type'' anbefaler du? 


3 kommentarer

Living life of Charlotte.

17.01.2012 kl.19:01

brukte noen ganger :-)
jeg har ikke brukt det merket over, men om du smører deg hver kveld 4 ganger i uka så går det bra,men vær forsiktig når du smører på beina og armene. Solarium er ikke ille det, funker fett og du kan ta det 2-3 ganger i uka helt til du skal dra :)

bents3n

17.01.2012 kl.20:27

Brukte det før, men er helt sluttet med det nå.

Skriv en ny kommentar

MartheRebecca

Velkommen til min blogg! På denne bloggen vil du lese om min hverdag, foto, mote og alt som faller meg inn. Tusen takk for at du valgte å stikke innom her, det hadde vært hyggelig om du ville legge igjen et spor før du drar igjen. Legg meg gjerne til som venn på blogg.


Siste innleggDesign fra
hits